gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
πάλι εδώ είσαι πουτανόσπερμα?
Μην ασχολειστε,πρωτομηνιά σημερα,με το τρολ ρε μαλακες
Καλημερα τζουτζουκο μου
πάλι εδώ είσαι πουτανόσπερμα?
δεν ειναι ανταξια των προσδοκιων,θα σκαει το τζιερι μας αλά Βαζελα...
Ελα ρε,δεν μασαμεεεεεεεεεεεεεε με οποιους παικτες και να'μαστε
Aθηναικός?Καλημέρα άρρωστοι
κάτι τέτοιες τζάμπα ήττες με συφιλιάζουν απίστευτα
γαμώ τον μαλάκα που διάλεξε αυτή την εμφάνιση
Καλημέρα άρρωστοι
κάτι τέτοιες τζάμπα ήττες με συφιλιάζουν απίστευτα
γαμώ τον μαλάκα που διάλεξε αυτή την εμφάνιση
ξυπνάει άσχημες μνήμεςAθηναικός?
ο κάλβος με εκνεύρισε πιο πολύΓια να μοιάζει στης Ρόμα μπας κι αξιωθεί ο Φατής..
ξυπνάει άσχημες μνήμες
στο Βύρωνααααααααααααααα ξεχάσαν τα δελτίαααααααααααααααα αχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααα
ο κάλβος με εκνεύρισε πιο πολύ
έλλειψε ο μαλάκας τόσο καιρό για να πείσει την γυναίκα του να γυρίσει και τον έπιασε πάλι τον μαλάκα να ξενοπηδάει
δεν λέμε ποτέ ψέμματα αφούΤιμή και δόξα στον οδηγό που πήρε τα δελτία και πήγε στο βουνό!
Σας έλεγε τότε ο διαιτητής δηλώστε ότι κλάπηκαν και εσείς επιμείνατε όχι τα ξεχάσαμε στο πούλμαν
Ναι αλλά κάνετε τέτοιες μαλακίες αλλά η μεγαλύτερη μαλακία που κάνατε σαν σύλλογος είναι για το γήπεδο του μπασκετ! ;)δεν λέμε ποτέ ψέμματα αφού
όντως μαλακίαΝαι αλλά κάνετε τέτοιες μαλακίες αλλά η μεγαλύτερη μαλακία που κάνατε σαν σύλλογος είναι για το γήπεδο του μπασκετ! ;)
εσάς πως ήταν το ματσάκι?Ναι αλλά κάνετε τέτοιες μαλακίες αλλά η μεγαλύτερη μαλακία που κάνατε σαν σύλλογος είναι για το γήπεδο του μπασκετ! ;)
έχεις κανείς κανα ορρό καφείνης γαμώ τα ουίσκια μου γαμώ?
σε νοιώθωΜία απ'τα ίδια με ρακές..
Κάθε 1 ώρα έγερση γιατί η μεγάλη έδωσε ρεσιτάλ βήχα,γάμαμε..
ο κάλβος με εκνεύρισε πιο πολύ
έλλειψε ο μαλάκας τόσο καιρό για να πείσει την γυναίκα του να γυρίσει και τον έπιασε πάλι τον μαλάκα να ξενοπηδάει
Μην τον αφήνεις να πλησιάζει καθόλου...σε νοιώθω
ο μεγάλος μόλλις έστρωσε αφού κόλλησε την μικρή ο πούστης
17 ημερών μωρό τίγκα στη μύξα γαμώ την καταδίκη μου
Λίγες φάσεις και απο τους 2, είχαμε πάθος και θέληση τουλάχιστον.εσάς πως ήταν το ματσάκι?
Με τον Σορλέν το πρόβλημα ξεκίνησε με την γυναίκα του απο τότε που μπήκαν στο σπίτι τους στο πανόραμα και τους έκλεψαν με αυτούς μέσα!Οοοοοοοομορφηηηηη Θεσσαλονικηηηηηηηηη! Τα ιδια θεματα δεν ειχε και ο Σορλεν με τους αλλους; Καιο Ναφτι νυχτοπερπαταει λενε εδω κατω
προσπαθώ με τρόπο να τον απομακρύνω γιατί δεν θέλω να του δημιουργησω κανενα ψυχολογικο και εχουμε αλλα μεταΜην τον αφήνεις να πλησιάζει καθόλου...
Εγώ έχω 2 παιδιά,αλλά 3 που πηγαίνουν σχολείο και φέρνουν διάφορα.
Φαντάζεσαι τι γίνεται..