Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΑΡΗΣ και δεν ειμαι καλα
ΑΡΗΣ και ναρκωτικα
ταξιδευω για σενα σε ολη τη γη
οπου και να πας θα μαι εκει
μονο για σενα λεω
ΑΡΗ ολε ολε
δε θα σε αφησω ποτε
θεε μου για σενα το τρελογιατρο τον επισκεφτομαι συχνα
δεν εχω σπιτι,δεν εχω δουλεια,δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφτα
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• ARIS_0865.jpg
    ARIS_0865.jpg
    73,7 KB · Εμφανίσεις: 25

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Επιτελους και κατι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ!!!! Δεν εχεις αδικο, εχθες φανηκε οτι η διαφορα των 3 ειναι ακομη μεγαλη αποτ ον 4ο, ισως οχι τοσο μεγαλη οσο ηταν η τελικη βαθμολογια, αλλα σιγουρα σημαντικη! Εχθες ελειπε παρα πολυ ο Νατσο Γκαρσια απο το κεντρο, ο Ολυμπιακος φανηκε πολυ ξεκουραστος σε σχεση με τα τελευταια παιχνιδια πρωταθληματος, πιεσε ψηλα ενω και εμεις ημασταν πολυ ψηλα στημενοι στο γηπεδο και ενω ειχαμε μια φλυαρη κατοχη μπαλας, σε καθε κλεψιμο πετουσαν τη μπαλα μπροστα, κυριως στο Γκαλετι- εξαιρετικος εχθες- και εβρισκαν τους αμυντικους μας να τρεχουν να προλαβουν!! Στο κατω-κατω φανηκε η διαφορα ομαδας και παικτων που κερδιζουν τοσα χρονια τιτλους και εχουν αυτη την εμπειρια, απο τους δικους μας που ειχαν θεληση αλλα οχι και καθαρο μυαλο στο παιχνιδι. Αυτο που ειδαμε εχθες δεν ηταν ο φετινος Αρης και δυστυχως στο ποιο σημαντικο παιχνιδι δεν καταφεραν τουλαχιστον να παιξουν οπως ξερουν. Δεν πειραζει, συνεχιζουμε....

Δεν πιστεύω στα μάτια μου.  Τόσες μέρες μας τα πρήξατε οτι είστε και καλά φαβορί και τώρα τέτοιο γύρισμα; 

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ΑΡΗΣ και δεν ειμαι καλα
ΑΡΗΣ και ναρκωτικα
θεε μου για σενα το τρελογιατρο τον επισκεφτομαι συχνα
δεν εχω σπιτι,δεν εχω δουλεια,δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφτα
Αυτό θα πεί κατάντια

-Δεν είσαι καλά
-Παίρνεις ναρκωτικά
-Πηγαίνεις στον τρελογιατρό
-Δεν έχεις σπίτι
-Δεν έχεις δουλειά
-Δεν έχεις γκόμενα
-Δεν έχεις λεφτά

Γ.Τ.Π. εντελώς!!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
εδω και 2 χρονια τα ιδια ρε πουστη δεν φτανει που βλεπουν τα παπαρια μας στην βαθμολογια εκει το βιολι του ο Καραγιαννης! νομιζουν οι ηττες απο τις ομαδαρες που κανουμε εμεις και απο τα κυλικεια που κανουν αυτοι ειναι το ιδιο. IQ ξανθιας τουλαχιστον αυτες στο κλαρινο αν τις χτυπας στο κεφαλι σταματανε

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
Αυτό θα πεί κατάντια

-Δεν είσαι καλά
-Ναρκωτικά
-Τρελογιατρός
-Δεν έχεις σπίτι
-Δεν έχεις δουλειά
-Δεν έχεις γκόμενα
-Δεν έχεις λεφτά

Γ.Τ.Π. εντελώς!!!!
καταντια ειναι το να ασχολεισε με ξενες ομαδες πως καταντησατε λοχια.....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
εδω και 2 χρονια τα ιδια ρε πουστη δεν φτανει που βλεπουν τα παπαρια μας στην βαθμολογια εκει το βιολι του ο Καραγιαννης! ...
2 χρόνια ρε μεγάλε;  Τι μας λες ρε
Πω πω...

Ειστε για γέλια

Άκου 2 χρόνια

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
αν ειμαστε εμεις για γελια εσεις για κλαματα η καλυτερα για κλαρινα οσο για το θρεντ μας αφηστε το και πατε στο δικο σας γιατι πρεπει να εχει το 1/4 των δικων μας μηνυματων

Επισκέπτης
αν ειμαστε εμεις για γελια εσεις για κλαματα η καλυτερα για κλαρινα οσο για το θρεντ μας αφηστε το και πατε στο δικο σας γιατι πρεπει να εχει το 1/4 των δικων μας μηνυματων
πολυ τριβονται στη γκλιτσα μας γιατι ως γνωστον τα προβατα θελουν το τσοπανη τους  ;) ;) ;) ;)!!!
εχεις δει τις μπλουζες τους που γραφουν"παοκ και ας μην γαμησω"? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!αυτη ειναι η καθημερινοτητα τους  :2funny: :2funny: :2funny:!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
warhol φιλε ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ κ μονο σε ρωτω,ησουν Πανιωνιος πριν λιγο καιρο ή κανω λαθος?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
παοκ και ας μη γαμησω;;;;;;;;;;;;;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: τωωωωωωωωωωωωωωωρα εξηγουνται ΟΛΑ warhol σε μερσω!!!!

Επισκέπτης
παοκ και ας μη γαμησω;;;;;;;;;;;;;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: τωωωωωωωωωωωωωωωρα εξηγουνται ΟΛΑ warhol σε μερσω!!!!
υπαρχει επιστημονικη εξηγηση!τα παιδια κολλησαν στο πρωκτικο σταδιο,μερικοι μειναν ακομα και στο στοματικο!αυτο εξηγει τη συμπεριφορα τους!οδευουν στο σταδιο της λανθανουσας σεξουαλικοτητας  ;) ;) ;) ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν θα πω για την υπερεκτιμημένη ομάδα που σε όλα τα ντέρμπυ χέστηκε απάνω της γιατί δεν διαθέτει την φανέλα ούτε και πρόκειται ποτέ να την αποκτήσει....ντρόπιασε την πόλη που ακούστηκε ο ύμνος του γαύρου στη Θεσσαλονίκη...ούτε ότι εμείς τους ταπεινώσαμε 4-2 μέσα στην αθήνα με πολύ καλύτερη ομάδα ο γαύρος τότε....
μόνο ένα γεγονός ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ και σύγκρισης με τον λαό μας,στο 2-0 η κάμερα έδειξε οπαδούς του άρη να βγάζουνε φωτογραφίες!!!!!!!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
δεν θα πω για την υπερεκτιμημένη ομάδα που σε όλα τα ντέρμπυ χέστηκε απάνω της γιατί δεν διαθέτει την φανέλα ούτε και πρόκειται ποτέ να την αποκτήσει....ντρόπιασε την πόλη που ακούστηκε ο ύμνος του γαύρου στη Θεσσαλονίκη...ούτε ότι εμείς τους ταπεινώσαμε 4-2 μέσα στην αθήνα με πολύ καλύτερη ομάδα ο γαύρος τότε....
μόνο ένα γεγονός ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ και σύγκρισης με τον λαό μας,στο 2-0 η κάμερα έδειξε οπαδούς του άρη να βγάζουνε φωτογραφίες!!!!!!!!!
4-2 σε εκεινο το καθαρο αγωνα οπου στο καπακι καποιες παιχτες πηγαν στις νοτιες πολιτειες; θυμαμαι.... καλα που ειστε και εσεις και μολις πανε να πουνε κανα συνθημα τους αγριοκοιτατε και κοβουντε

Επισκέπτης
για να τελειωνει το παραμυθακι σας με τους οπαδους σας,εσεις σταματησατε να μας δινετε εισιτηρια σε ποδοσφαιρο και μπασκετ!!αμα δεν φοβαστε ξαναρχιστε να δινετε!!
ΞΕΦΤΥΛΑ ειναι να χτυπατε οικογενειες οπως στο μπασκετ με τον παναθηναικο!
ΞΕΦΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ να σας δερνουν μεσα στην πολη οπως σας καναν οι γαυροι!
ΞΕΦΤΥΛΑ ειναι 100 ατομα να την πεφτετε σε παρεα που διασκεδαζει σε ταβερνα!
ΞΕΦΤΥΛΑ ειναι να ζητατε να χασουν οι παιχτες σας!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν πιστεύω στα μάτια μου.  Τόσες μέρες μας τα πρήξατε οτι είστε και καλά φαβορί και τώρα τέτοιο γύρισμα; 

Ρε μεγαλε, πας καλα???????? ΠΟΙΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΗΣ????? Ξερεις να ξεχωριζεις μια ποδοσφαιρικη αναλυση απο τα μην. καζουρας???? Στην τελικη, ξερεις να διαβαζεις?????? Αμφισβητεις οτι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ηταν ενα παιχνιδι που ο Αρης ειχε τα φοντα να το παιξει στα ισια???? Οτι 2 φορες που παιξαμε με το γαυρο, στη Θεσσαλονικη μου εβαλε ενα γκολ απο καμιναδα ο Γκαλετι και στο υπολοιπο τον επαιξα μονοτερμα και στην Αθηνα με κερδισε με ενα μαιμουδισιο πεναλτυ ενω και εκει τον επαιξα ΣΤΑ ΙΣΙΑ σε ολο το παιχνιδι???? Αιντε πια με τη βλακεια που κουβαλατε......

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
ξεφτυλα ειναι να συνεχιζεις να υποστιριζεις αυτο το καφενειο!
μονο σε οικογενειες και σε παρεες κανουν μαγκιες εκει τους περνει παρακατω τρωνε εντος εδρας ξυλο καλα για τα εκτος δεν λεμε σαν την ομαδα τους ειναι ουτε ενα εκτος!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε μεγαλε, πας καλα???????? ΠΟΙΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΗΣ????? Ξερεις να ξεχωριζεις μια ποδοσφαιρικη αναλυση απο τα μην. καζουρας???? Στην τελικη, ξερεις να διαβαζεις?????? Αμφισβητεις οτι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ηταν ενα παιχνιδι που ο Αρης ειχε τα φοντα να το παιξει στα ισια???? Οτι 2 φορες που παιξαμε με το γαυρο, στη Θεσσαλονικη μου εβαλε ενα γκολ απο καμιναδα ο Γκαλετι και στο υπολοιπο τον επαιξα μονοτερμα και στην Αθηνα με κερδισε με ενα μαιμουδισιο πεναλτυ ενω και εκει τον επαιξα ΣΤΑ ΙΣΙΑ σε ολο το παιχνιδι???? Αιντε πια με τη βλακεια που κουβαλατε......
ότι πεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom