Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
με τους τουρκους εχουμε ακριβως το ιδιο προβλημα,μην ξεχνας τα επεισοδια που εγιναν φετος εξω απο το καυτατζογλειο και το ξυλο που επεσε,τα εδειξαν ολες οι τηλεορασεις.Απλα με σας υπαρχει η κοντρα πατερα ,γιου.μην ξεχνας ειστε παιδι μας.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο Σκορδας μπορει να μας εχει γραμμενους οπου θελει,εμενα με ενδιαφερει οτι πηρε την ομαδα τελειως διαλυμενη,την εριξε Β Εθνικη γιατι πολυ απλα δεν ειχε το χρονο να τη φτιαξει και η ομαδα ειχε καμια 20αρια παιχτες που εφυγαν με προσφυγη,αλλα απο κει και περα στηριζομενος μονο στις δυναμεις του και σε καμια πλατη οπως αλλοι παραγοντες της πολης,εφτιαξε μια ομαδα αξιοπρεπη.Αν συνεχισει ετσι ειναι σιγουρο οτι θα ρθουν και οι τιτλοι,ηδη οπως θα εχεις καταλαβει και οι παραγοντες της δικης σου ομαδας τον αντιγραφουν πιστα(Προσληψη Φερρερ,απομακρυνση Φερρερ)σε καθε του βημα.Ηδη μεσα σε 2 χρονια την ομαδα της Β Εθνικης την εβαλε σε ομιλο Ευρωπης,την πηγε τελικο κυπελλου και τη δυναμωσε με παιχτες αξιας.Και ολα αυτα εχοντας και τα κωλομεσα της πολης εναντιον του.

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και αν μπορουσαμε να ριξουμε τον παοκ θα το καναμε,δεν μας δωθηκε η ευκαιρια ακομα.φετος ηταν της καλαμαριας.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο μπαμπας συνηθως δειχνει στοργη στο παιδι του,εγω μιλαω ακουγοντας τι λετε γενικα στα ραδιοφωνα και στο δρομο,βγαζετε χολη μονο για τον Αρη.Το καλοκαιρι ξεσηκωθηακτε και στο ακουσμα μονο της ειδησης οτι ο Αρης θελει Παπαζαχαρια,ενω οταν οι Τουρκοι σας κλεψαν(συμφωνα με τη προσφιλη τακτικη τους)τον Πολωνο κανατε τουμπεκι,η μηπως δεν ειναι ετσι?Θυμησου επισης και με τον Κωνσταντινου τι εγινε οταν τον ηθελε ο Κοντομηνας και μετα τον ξεπουλησατε στο βαζελο.

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τον miechel δεν τον θελαμε καθως δεν επαιζε μπαλα σε μας .τον κωνσταντινου αν τον ηθελε ο παοκ νομιζεις θα τον διναμε?Και θυμισου τι εγινε μολις μας εφερε τον αναστασιαδη προπονητη.ουτε προπονηση δεν μπορουσαν να κανουν.σφαιρες σε γραματα κλειστα του στελναμε.μονο και μονο επειδη ειταν παοκ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Στον Σναουτσερ αναφερομουν αλλα δε πειραζει,λεπτομερειες.Παντως ευχομαι καποια στιγμη να αντιληφθειτε ποιος ειναι ο πραγματικος εχθρος σας σε αυτην την πολη(αυτος που εχει στοχο ζωης να μονοπωλησει τη πολη και να διαλυθουν οι υπολοιποι)

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ο ανταγωνισμος ειναι δεδομενος ,αυτο δεν θα αλλαξει,δεν σου κρυβω οτι ηθελα να παρει ο αρης το κυπελο γιατι θα σκυλιαζαν οι υπολοιποι και θα βλεπαμε καλυτερες ομαδες.δεν εχουν αδικο οταν μας κατηγορουν για μιζερια καθως δεν βλεπουμε το δασος αλλα το δεντρο.δεν αρνουμαι οτι θελω πρωτη την ομαδα μου,και του αλλους απο κατω,αλλα πρεπει να καταλαβουμε και το συγχρονο παιχνιδι και  να το ακολουθησουμε.οι αθηναιοι ηδη το εχουν κανει πραξη και γελανε μαζι μας.εβλεπα την οργανωση του τελικου και πραγματικα λυπομουν ,λες και το καναν σε ξενη χωρα.καπου αλλου παντως οχι στην ελλαδα.και το χειροτερο οτι δεν τους αρεσε και πλεον θα το γυρισουν μονιμα στην αθηνα και στο οακα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το να θες η ομαδα σου να ειναι πανω απο τις αλλες ειναι οπαδικη υγεια,το να θες ομως να τις εξοντωσεις και να χαιρεσαι σα τρελλος στις αποτυχιες τους ειναι μιζερια και κομπλεξισμος.Εγω ποτε δε θυμαμαι ως Αρης να πικαρω Γρια η παοκτση οταν εχανε απο αλλες ομαδες.Να περιμενω αποτυχιες των αλλων για να βγω απο το καβουκι μου και να δηλωσω την υπαρξη μου οπως εκαναν καποιοι και μεσω αυτου του thread απο το βραδυ του Σαββατου και μετα.Ακομη και οι οπαδοι του γαβρου ηταν πιο συγκρατημενοι γιατι ακριβως δεν εχουν το κομπλεξ της ανυπαρξιας που χαρακτηριζει τους συμπολιτες.Τους Τουρκους τους ειχα στη καζουρα 10 χρονια λογω μπασκετ αλλα για τους μεταξυ μας αγωνες.Ουτε θα καθομουν ποτε να χασω αγωνα για να εξοντωθει ο αντιπαλος μου.Αυτη ειναι η διαφορα,αν θες το σχολιαζεις.

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ναι αλλα και εσεις το παραξυλοσατε απο πριν στα ραδιοφωνα και γενικα.ας εισασταν πιο συγκρατημενοι,οχι μονο για μας αλλα και για σας ,για να μην εκτεθειτε.Το ιδιο ειχατε κανει και με μας λιγο πριν το παιχνιδι που θα παιζαμε και αν το παιρνατε θα σοζωσασταν .Νομιζω πως ειναι λογικο οταν καποιος σε κεντρισει να θες καπου να να την παθει για να μην μιλαει αλλο.

Επισκέπτης
AGNUS θυμάσαι που σου έλεγα για την έπαρση? :rolleyes:
Μήνες πριν σας το έλεγα εδώ, χαμηλώστε λίγο! :helpplea:

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πιστεψε με οταν αξιζεις κατι θα σε παραδεχτει και ο μεγαλυτερος εχθρος σου,οταν ομως εχεις μονο στομα τοτε λυπαμαι αλλα εισαι αξιος της μοιρας σου.Εσεις ειχατε παρει το κυπελο ενα μηνα πριν γινει ο αγωνας.δεν ειναι σωστη τακτικη αυτη.Εχω φιλο που μου λεγε θα το παρουμε και μετα εσεις θα βλεπεται εφιαλτες.Ειναι δυνατον να μην το ευχαριστιεσαι οταν το χανει ο αλλος μετα,και να μην του την λεω ολη την ωρα?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ενα λεπτο γιατι αυτο το ακουω συνεχεια,η ομαδα επαιζε τελικο κυπελλου μεσα στη Θεσσαλονικη και με βαση το ποδοσφαιρο που παρουσιαζε ειχε πολλες πιθανοτητες να το κατακτησει.Ηταν λογικο και επομενο να επικρατει μια αισιοδοξια που ακομη και υπερβολικη να την πεις(εδω συμφωνω)ηταν τελος παντων δικαιολογημενη.Εγω δεν ακουσα καποιον Αρειανο να αναφερεται σε κανεναν συμπολιτη,μονο για το ματς μιλουσαμε.Αυτοι ηταν που οργανωμενα κινηθηκαν το βραδυ της Παρασκευης χωρις να τους προκαλεσει κανενας,ετσι για να παρουν και αυτοι λεπτα δημοσιοτητας,αυτο σιγουρα προκαλεσε.Αν αναφερεσαι σε κατι αλλο γινε συγκεκριμενος.Αισιοδοξια υπηρχε αλλα δεν προκαλεσαμε κανεναν.Οι γαβροι μαλιστα του σαιτ μπορουν να σου επιβεβαιωσουν οτι ειχα στειλει μηνυμα μια μερα πριν τον τελικο οτι η πρωτη τους νικη ηταν εξωαγωνιστικη αφου πηραν το τιτλο του αουτσαιντερ και εμεις του φαβορι.

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τελος παντων ακουστηκαν πολλα ,τι να λεμε τωρα,παντως μια τακτικη του τυπου (αυτος ο αγωνας γινεται στην πολη μας και ο αγωνας ειναι πολυ δυσκολος και θελουμε την υποστηριξη ολων των ομαδων,αυτο το κυπελο το θελουμε για την θεσσαλονικη,παιζουμε εναντια στο κατεστημενο της αθηνας κτλ) πιστευω θα σας ειχε δωσει και το κυπελο καθως και την ομαδα σας δεν θα ειχατε αγχωσει (κυριως γιαυτο χασατε) και θα ειχατε και περισσοτερη θετικη ενεργεια απο τους υπολοιπους. 

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
για το αγχος θα σου ανεφερα τους δημοσιογραφους που μας τα πρηξαν με τις δηθεν συνεντευξεις τους με τους παιχτες και τιτλους του στυλ"το εχουμε παρει ηδη"και τετοιες μαλακιες.Ωστοσο,η αιτια που χασαμε ειναι πολυ απλη,η ομαδα εχει πολυ ταλεντοστερειται ομως απο παιχτες-ηγετες που παιρνουν τα μεγαλα ματς μονοι τους.Ο ολυμπιακος ειχε καμποσους απο δαυτους,αυτη ηταν η διαφορα μας.Τα μπουζουκια και οι αλλες μαλακιες σε ενα τελικο δε μετρανε και αυτο το ξερουν οσοι εχουν παιξει ποδοσφαιρο.

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνω καναν μεγαλη ζημια οι δημοσιογραφοι.και επισης ο καραμπελας που δεν ηταν ικανος να πιασει τον γκαλετι.οτι ηθελε εκανε ,απορω με τον μπαξιεβιτς δεν εβλεπε;τωρα παει πεταξε το πουλι.αλλη φορα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Απο αριστερα δεν εχουμε λυσεις,ο Καραμπελας ειναι καλυτερος απο Αουρελιο,οποτε λογικα προτιμηθηκε.Εγω προσωπικα θα ηθελα να δω βασικους τους Τιαγκο,Καλβο αλλα αυτα τα λεμε κατοπιν εορτης,οποτε δεν εχει αξια.

Επισκέπτης
ταρατσα μπορεις να δεις το ποστ του κρις1976!τα λεει ολα.... ;) ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να πω κι εγώ τη μαλακία μου στο θρεντ σας. Πρώτα πρώτα να πω πως δεν μπορώ να μιλήσω με Μπαόκια, είναι σε άλλο πλανήτη. Αυτοί βγαίνουν 10οι και κάνουν χαρές λες και πήρανε τσουλου.

Το βασικό πρόβλημα των ομάδων της θεσσαλονίκης είναι πως ΔΕΝ έχουνε λεφτά. Ένας κοντομηνάς ανέβηκε πάνω να βάλει λεφτά και του τα ξεζουμίσανε τα λαμόγια και έφυγε τρέχοντας. οι υπόλοιποι το παίζουνε πασάδες χωρίς σάλιο στην τσέπη. Υπάρχει μια πιθανότητα να ανέβει Μελισσανίδης στον ΠΑΟΚ, κρατήστε το αυτο, αν γίνει μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα, ειδικά αφού τον Βανδή δεν τον πάει καθόλου.
Αφού λοιπόν δεν έχετε λεφτά, το επόμενο πρόβλημα είναι πως δεν μπορείτε να χτίσετε. Πότε κάνατε μεγάλες ομάδες; Όταν στον αθλητισμό δεν έπεφτε το χρήμα με τη σέσουλα. Ηρακλής με Χ'γή, ο Άρης στο μπάσκετ με Γκάλη και Γιαννάκη. Ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ την ίδια εποχή. Μόλις άρχισαν να πέφτουνε πακέτα η Θεσσαλονίκη έχασε τα πάντα εκτός από το βόλλευ που ακόμα δεν έχει πακτωλό χρημάτων.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάμε τώρα στα καθημάς στις ομάδες σας.
Τα τελευταία χρόνια όποια ομάδα της Σαλόνικας έχει παίκτες την ξεζουμίζουνε από την Αθήνα ακριβώς επειδή εκεί υπάρχει το ρευστό.
Ο Άρης αυτή τη στιγμή έχει την πιο υγιή δομή από τους τρεις. Αρα είναι φυσιολογικό να πηγαίνει καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ του Ζαγόρ παλεύει με τα ψέματα. Δεν υπάρχει από πίσω η οικονομική επιφάνεια που υπάρχει στην ΑΕΚ για να κάνει το ίδιο μοντέλο που θέλει. Αν πάει ο μελισσανίδης αλλάζουν όλα βέβαια.
Ο Ηρακλής τα ίδια. Όσο ρευστό και να έχει ο Ρέμος....λίγος μου φαίνεται.
Το πρόβλημα που αντιμετωπζετε φέτος όπως και κάθε χρονιά είναι αν θα κρατήσετε τους καλύτεούς σας παίκτες για να χτίσετε πάνω τους. Τα υπόλοιπα...τα ακούω βερεσέ.
Και η πρόβλέψή μου είναι πως δυστυχώς...δεν θα τους κρατήσετε. Δεν είναι τυχαίο που ΚΑΙ αυτή τη μεταγραφική περίοδο όλες οι ομάδες του ΠΟΚ έχουνε τους ίδιους στόχους: 2-3 παίκτες του Ηρακλή, 2-3 παίκτες του Άρη, το Χριστοδουλόπουλο, και κάποιους παίκτες από Λάρισα, Πανιώνιο.
Θα τους μοιραστούν, θα χαρούν...και πάπαλα, εσείς πάλιαπό την αρχή. Και εμείς που θέλουμε θγιή συναγωνισμό...τα ίδια.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
και μονο το γεγονος οτι εδω τρωγομαστε για το ποιος ειναι αφεντικο της πολης αποδεικνυει αυτα που λες.Το μεγαλο προβλημα ειναι τα λεφτα.Προχθες ηταν ολοφανερο οτι απο τον Αρη ελειπαν 2-3 μεγαλοι παιχτες να κανουν τη διαφορα και οι μεγαλοι παιχτες ερχονται με πολλα χρηματα.Εδω ειμαστε ευτυχεις αν μπορεσουμε να κρατησουμε τους παιχτες μας και τον προπονητη,καθε χρονο τα ιδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom