Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πως γίνεται να χάνετε 3 τελικοΎς σερί, να το παίζετε υπερφαβορί, να έχετε πάρει τον τελικό στα ράδια, γκεμπελίσκοι , και να μη βάζετε μυαλό. Αντε τώρα και το χρόνου, 1-2-3-....-37-38-39 και έχει ο θεός.

Τέλειωσα 9ος στη μπάλα, με σώσατε στο μπάσκετ τελευταία στιγμή (με νίκες επί ΑΓΟΡ και Κολοσού), στο βόλει σώθηκα στο τσαφ, έχω τη χειρότερη χρονιά αθλητικά σαν ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ
ΑΛΛΑ εξακολουθώ να είμαι ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ
γιατί
1) ΕΧΩ ΛΑΟ, ΠΟΛΥ ΛΑΟ
2) ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ
3) ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ

Γκε γκε ?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καναμε απλα το αυτονοητο, ΕΙΔΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ, λιγο καλη, πολυ καλη ειναι θεμα του καθενος να το κρινει, παντως ηταν καλη μπαλα. Τωρα αν το θεμα σ' αυτη τη μιζερη πολη και κατ' επεκταση χωρα ειναι, ποσους τιτλους θα παρεις (και με ποιον τροπο), ποσα sold out θα κανεις, ποσο θα γλυφεις δημοσιογραφους για να σ' εχουν στην πεννα, αλλαζουν τα πργματα. Η αληθεια παντου και σε ολα ειναι ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ηταν μια επιτυχημενη χρονια με ενα αγκαθακι το χθεσινο, που ηταν μια μεγαλη ευκαιρια για εμας, ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ και βεβαια οι προοπτικες ειναι θετικοτατες για το μελλον, υπαρχει μια σταθερα ανοδικη πορεια εστω κι αν αυτη ξεκινησε απο μια ανοδο απο χαμηλοτερη κατηγορια (αφου θελετε να το αναφερετε συνεχεια, μη σας χαλαω το χατηρι). Δεν υπαρχουν χρεη, υπαρχει νοικοκυριο, καλη διοικηση, καλοι παικτες, καλος προπονητης, ολα τα φοντα......

Ισως γι αυτο προσπαθουν καποιοι να μειωσουν το ΚΑΛΟ ΣΥΝΟΛΟ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ του συλλογου μας, γιατι κοιταζουν τι τους περιμενει ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ απο το "βουνο" προβληματων που εχουν και θα εχουν......
Εμείς ξέρουμε πολύ καλά τι έχουμε ενα αντιμετωπίσουμε γι αυτό και δεν λέμε μεγάλα λόγια και δεν κρυβόμαστε (αν και κάτι άκουσα ότι ίσως κατι να γίνει με το ιδιοκτησιακό σύντομα ή ίσως και να έχει γίνει).
Η δική σας έπαρση είναι αυτή που ξενίζει-εκνευρίζει, χωρίς μάλιστα να συντρέχει και κάποιος ιδιαιτερος λόγος γι αυτή ,πέρα από τη συμπαθητική μπάλα που παίξατε, γιατί από αποτέλεσμα δεν κάνατε και τίποτα ιδιαίτερο.
όσο για το μέλλον κράτα μικρό καλάθι. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο θέμα Μπαγεβιτς,που αν φύγει θα αποτελεί ακόμη μια απόδειξη του πόσο μεγάλη ομάδα είστε, αλλά στα χρέη που ΕΧΕΤΕ(δεν νομίζω να γίνει και τρίτη ρύθμιση χάρισμα σε τρία χρόνια), σε συνδυασμό με τη φυγή Φερέρ, που χάρη κυρίως στους παίκτες που ΑΥΤΟΣ έφερε κάνατε ό,τι κάνατε και με δεδομένο ότι ως μεγάλη ομάδα που είστε δεν μπορείτε να αρκείστε στην τέταρτη θέση (ελλείψη πεμπτου, το σιχάθηκα τόσα χρόνια, δε θέλω άλλο)και λεφτά δεν υπάρχουν όχι μόνο για να έρθουν παίχτεες αλλά και για να παραμείνουν οι αξιόλογοι που ήδη υπάρχουν.
Οπότε υπομονή

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πως γίνεται να χάνετε 3 τελικοΎς σερί, να το παίζετε υπερφαβορί, να έχετε πάρει τον τελικό στα ράδια, γκεμπελίσκοι , και να μη βάζετε μυαλό. Αντε τώρα και το χρόνου, 1-2-3-....-37-38-39 και έχει ο θεός.

Τέλειωσα 9ος στη μπάλα, με σώσατε στο μπάσκετ τελευταία στιγμή (με νίκες επί ΑΓΟΡ και Κολοσού), στο βόλει σώθηκα στο τσαφ, έχω τη χειρότερη χρονιά αθλητικά σαν ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ
γιατί
1) ΕΧΩ ΛΑΟ, ΠΟΛΥ ΛΑΟ

Γκε γκε ?
Τα είπες όλα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πως γίνεται να χάνετε 3 τελικοΎς σερί, να το παίζετε υπερφαβορί, να έχετε πάρει τον τελικό στα ράδια, [glow=red,2,300]γκεμπελίσκοι[/glow] , και να μη βάζετε μυαλό. Αντε τώρα και το χρόνου, 1-2-3-....-37-38-39 και έχει ο θεός.

γιατί
1) ΕΧΩ ΛΑΟ, ΠΟΛΥ ΛΑΟ

Γκε γκε ?

Με τους χαρακτηρισμους σου δειχνεις ποιος εισαι..... γι αυτο... ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ AVATAR ΜΟΥ!!!

[glow=red,2,300]Εμείς ξέρουμε πολύ καλά τι έχουμε ενα αντιμετωπίσουμε γι αυτό και δεν λέμε μεγάλα λόγια [/glow] και δεν κρυβόμαστε (αν και κάτι άκουσα ότι ίσως κατι να γίνει με το ιδιοκτησιακό σύντομα ή ίσως και να έχει γίνει).
Η δική σας έπαρση είναι αυτή που ξενίζει-εκνευρίζει, χωρίς μάλιστα να συντρέχει και κάποιος ιδιαιτερος λόγος γι αυτή ,πέρα από τη συμπαθητική μπάλα που παίξατε, γιατί από αποτέλεσμα δεν κάνατε και τίποτα ιδιαίτερο.
[glow=red,2,300]όσο για το μέλλον κράτα μικρό καλάθι. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο θέμα Μπαγεβιτς,που αν φύγει θα αποτελεί ακόμη μια απόδειξη του πόσο μεγάλη ομάδα είστε, αλλά στα χρέη που ΕΧΕΤΕ(δεν νομίζω να γίνει και τρίτη ρύθμιση χάρισμα σε τρία χρόνια), σε συνδυασμό με τη φυγή Φερέρ, που χάρη κυρίως στους παίκτες που ΑΥΤΟΣ έφερε[/glow] κάνατε ό,τι κάνατε και με δεδομένο ότι ως μεγάλη ομάδα που είστε δεν μπορείτε να αρκείστε στην τέταρτη θέση (ελλείψη πεμπτου, το σιχάθηκα τόσα χρόνια, δε θέλω άλλο)και [glow=red,2,300]λεφτά δεν υπάρχουν όχι μόνο για να έρθουν παίχτεες αλλά και για να παραμείνουν οι αξιόλογοι που ήδη υπάρχουν.[/glow]Οπότε υπομονή

Ξερατε ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ που πονουσαν τα ματια σας και μετα την ΗΡΩΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΑΣ μεσα στην τουμπα με Σταυριδη αντι να πανηγυριζετε την ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΑΣΤΑΝ play off, uefa κ.λ.π. και καταληξατε εκει που ολοι ειδαμε????? ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ????? Οσο για τα δικα μας που αναφερεις, πιστεψε με, δε μπορεις να ξερεις τα εσωτερικα μας καλυτερα απο εμενα, φαινεται και απο αυτα που γραφεις για χρεη, παικτες, Φερερ, μεταγραφες, οικονομικα. Οποτε, υπομονη.
να παιζει παλι στην Β 'Εθνικη.

all rights reserved by palias4.

Ευσεβεις ποθοι, ε???? Εγω το εζησα 2 φορες μαλιστα και ειμαι εδω.....  Το νου σου!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Κατι ακομη για να καταλαβετε οτι ειμαστε μπροστα απ' ολους σας..... ρωτηστε τα φιλαρακια σας τους Ηρακλειδεις για τον Φερερ, τους τα λεγαμε αλλα..... αποδειχθηκε ποιος ειναι και τι θελει να κανει και εκει και γιατι ο Λαμπρος τον πεταξε εξω απο τον Αρη!

Μαγκες, εμεις δεν ειμαστε εδω για να πανηγυριζουμε και να spamαρουμε τα thread αλλων στις στραβες τους, εσεις δειχνετε τη μιζερια σας ετσι....

Αντε στο ....για παντα, αραχνες επιασε!!! :2funny:

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Άκου παίχτες που έχει ο Αρης:Κολτσίδας,Καράμπελας,Κουλοχέρης,Νεμπεγλέρας.Που πάτε ρε μου θέλετε και κύπελο.

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Όταν μας ζαλίζετε 1 μήνα με το απίστευτο Ή εμείς ή κανείς.....
Πας στο γήπεδο της πόλης σου με πορεία.....
Μιλάς για μπάλα και συστήματα όντας 38 χρόνια άτιτλος...
με 2 υποβιβασμούς στη Β' εθνική....
Όπου σε βρίσκει ο γαύρος σε πατάει κάτω (Βόλος 80, Πάτρα, Χθες)...
Δεν κερδίζεις ντέρμπι...
Τρως 3 τεμάχια από τον ανύπαρκτο ΠΑΟΚ, τον χειρότερο της 20ετίας, με κάτω τα χέρια...
Πας τελικό χωρίς να αποκλίσεις ούτε μια σοβαρή ομάδα, όχι του ΠΟΚ αλλά ούτε μια Λάρισα...όπως βέβαια και σε κάθε τελικό που πήγες είτε το 2003 είτε το 2005...΄

Και βέβαια θα σε αποκαλώ με το παρατσούκλλι του πατέρα της προπαγάνδας, Γκέμπελς

Και με αυτά που γράφω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χαλιέμαι γιατί από εσάς δεν έχουμε να πάρουμε τίποτα,
Κάνετε συνεχώς περισσότερη φασαρία από όση μπορείτε να διαχειριστείτε , κλασσικό σύνδρομο μικρής ομάδας με τρομερά συμπλέγματα απέναντι στη μοναδική ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ της πόλης και της Βόρειας Ελλάδας.

Με τους χαρακτηρισμους σου δειχνεις ποιος εισαι..... γι αυτο... ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ AVATAR ΜΟΥ!!!

Ξερατε ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ που πονουσαν τα ματια σας και μετα την ΗΡΩΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΑΣ μεσα στην τουμπα με Σταυριδη αντι να πανηγυριζετε την ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΑΣΤΑΝ play off, uefa κ.λ.π. και καταληξατε εκει που ολοι ειδαμε????? ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ????? Οσο για τα δικα μας που αναφερεις, πιστεψε με, δε μπορεις να ξερεις τα εσωτερικα μας καλυτερα απο εμενα, φαινεται και απο αυτα που γραφεις για χρεη, παικτες, Φερερ, μεταγραφες, οικονομικα. Οποτε, υπομονη.
Ευσεβεις ποθοι, ε???? Εγω το εζησα 2 φορες μαλιστα και ειμαι εδω.....  Το νου σου!!!!

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Στην τελευταια δεκαετια,αλλος 2 χρονια στην secunda devision κ 3 χρονιες καρπαζοεισπρακτορας στον τελικο κυπελλου,κ αλλος 2 χρονιες κυπελλουχος Ελλαδος.
Ποιος ξυπναει τωρα αυριο πρωι-πρωι να σπαει πετρες στο ιατρειο...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495

γιατί
1) ΕΧΩ ΛΑΟ, ΠΟΛΥ ΛΑΟ

Γκε γκε ?
Κ αφου τα εχεις ολα αυτα ρε μεγιστε μπαογκτζη που βρισκεσαι στο αθλητικο στερεωμα??που εισαι στη μπάλα?που εισαι κ αν συνεχισεις να είσαι στο μπάσκετ??που εισαι κ αν συνεχισεις να εισαι στο βόλευ???
Το να πανηγυριζεις που φετος σε εσωσε με την περηφάνια του ο εχθρός σου στο μπάσκετ,που μόνο οι νίκες μπάγερν κ γαυρου εναντίον του Άρη σε έκαναν να μιλάς στη μπάλα κ που φέτος (αλλά κ του χρόνου)έδωσα υπερδιπλάσιους αγωνες σε μπαλα-μπασκετ απο σένα τον πουθενά είναι το λιγότερο εξευτελιστικό για την πάρτη σου..Άντε ζησε στην ανυπαρξία ρε καυμένε κ δες κάνα βιντεάκι με το σακάτεμα του καράμπελα απο τον γεωργιάδη να χαρείς ρε νούμερο!!
Υ.Γ.΄Τίτλους ο μπαογκ??? :jerking: :jerking: :jerking:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Άκου παίχτες που έχει ο Αρης:Κολτσίδας,Καράμπελας,Κουλοχέρης,Νεμπελέρας.Που πάτε ρε μου θέλετε και κύπελο.

Οτι θελει και οτι θυμαται γραφει ο καθενας..... ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!!! :2funny: :2funny:

Εχεις δικιο αδελφε.....γαμα τα!!!!!! Που παω ο κακομοιρης μ' αυτους....!!!!!

ΛΑΜΠΡΟ φερε μου στο Βικελιδης βαγγελη,μπαλαφα,μπαιανο,κνολ,φρουνζα,μελισση,σαλμον,τοχουρογλου και κανενα κιλο σαρδελες ακομη γιατι.... ΤΑ ΜΥΑΛΛΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΡΕΕΕ!!!!!! Α, μην ξεχασω και σαντος προπονητη να κανει υπερομαδα!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking:

Εξαιρετικα αφιερωμενο σε ολους σας!!!!!!!

Επισκέπτης
ο ΑΡΗΣ ψηφιστηκε ως η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα σε ΟΛΑ τα αθληματα  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:!!γι αυτο τουμπεκα τα παοκακια!

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Του χρόνου που θα σας ξαναρίξουμε στην β θα γελάμε πολύ περισσότερο.

Επισκέπτης
Του χρόνου που θα σας ξαναρίξουμε στην β θα γελάμε πολύ περισσότερο.
θα στηνετε κωλους δεξια και αριστερα και θα ζητατε  απο τους παιχτες σας να πουλησουν παιχνιδια?παλια σας τεχνη κοσκινο....

Συνημμένα

• item.jpg
    item.jpg
    72,4 KB · Εμφανίσεις: 65

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
[glow=red,2,300]Όταν μας ζαλίζετε 1 μήνα με το απίστευτο Ή εμείς ή κανείς.....[/glow]Δενα καταλαβες καλα, αυτα που σου εχουν μαθει τοσα χρονια οι κωλοφυλλαδες και τα ραδιο της πολης οτι ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ περασαν ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.....
[glow=red,2,300]Πας στο γήπεδο της πόλης σου με πορεία.....[/glow]Οπως γουσταρω θα παω, ενα πανυγηρι ηταν εχθες και ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ....
[glow=red,2,300]Μιλάς για μπάλα και συστήματα όντας 38 χρόνια άτιτλος...[/glow] Δεν το αμφισβητησε κανεις αυτο, εμεις δεν παραποιουμε την ιστορια.....
με 2 υποβιβασμούς στη Β' εθνική....
Όπου σε βρίσκει ο γαύρος σε πατάει κάτω (Βόλος 80, Πάτρα, Χθες)...
Δεν κερδίζεις ντέρμπι...
Τρως 3 τεμάχια από τον ανύπαρκτο ΠΑΟΚ, τον χειρότερο της 20ετίας, με κάτω τα χέρια...[glow=red,2,300]ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΑΓΚΑΖΕ....[/glow]Πας τελικό χωρίς να αποκλίσεις ούτε μια σοβαρή ομάδα, όχι του ΠΟΚ αλλά ούτε μια Λάρισα...όπως βέβαια και σε κάθε τελικό που πήγες είτε το 2003 είτε το 2005...[glow=red,2,300]΄βαλτα και με την κληρωση και τα "παγωμενα μπαλακια" τωρα....[/glow]

Και βέβαια θα σε αποκαλώ με το παρατσούκλλι του πατέρα της προπαγάνδας, Γκέμπελς
[glow=red,2,300]Μιλας και εσυ για προπαγανδα??????[/glow]

Και με αυτά που γράφω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χαλιέμαι γιατί από εσάς δεν έχουμε να πάρουμε τίποτα,
Κάνετε συνεχώς περισσότερη φασαρία από όση μπορείτε να διαχειριστείτε , κλασσικό σύνδρομο μικρής ομάδας με τρομερά συμπλέγματα απέναντι στη μοναδική ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ της πόλης και της Βόρειας Ελλάδας.

Φαινεται ποια ειναι πλεον η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ απο το ποιοι ασχολουνται με ποιους και ΚΥΡΙΩΣ καθε ποτε.....

.....γιατι φιλε μου αν ησουν πραγματικα μεγαλη ομαδα και αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΟΥ δε θα ασχολιοσουν με την καθε στραβη μου.....
Το κομπλεξ σας πλεον εχει φτασει και σε επιπεδο προεδρου (μη χεσω) που ΕΠΙΣΗΜΑ ασχοληθηκε και ανεφερε για μικρο καο μεγαλο βεληνεκες, μηπως σας πεταξει λιγη λασπη στα ματια και δεν ασχοληθειτε με σαρδελες και αστακους

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
202
Like
4.909
Πόντοι
16.055
Κακα τα ψεμματα δεν εχει την ομαδα ο Αρης να χτηπησει στα ισια τον γαβρο..Και αυτο φανηκε χτες..Πρωτα απο ολα δεν ειχε τον παικτη με την διεισδυτικοτητα που θα τρυπουσε την αμυνα του Ολυμπιακου..Παρτι εκαναν οι αμυντικοι του Ολυμπιακου(καιειδικα ο Αντζας) με τον Κοκε..Και ο Μπαγιεβιτς αντι να βαλει τον Παπαζογλου,που μπορει ακομα να μην εχει βρει τα πατηματα του αλλα ειναι κλασσικο φορ περιοχης που τραβα την προσοχη ων αντιπαλων σεντερ μπακ, παει και βαζει ενα ακομα περιφερειακο επιθετικο τον Καλβο..Ε πως περιμενει να βαλει γκολ τοτε..Η αμυνα του Αρη ηταν κυριολεκτικα για τα μπαζα..Πουτανα τους εκανε ο Γκαλετι..
ΥΓ:Αυτος ο Μητρογλου μια ζωη μπετατζης θα ειναι..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Κακα τα ψεμματα δεν εχει την ομαδα ο Αρης να χτηπησει στα ισια τον γαβρο..Και αυτο φανηκε χτες..Πρωτα απο ολα δεν ειχε τον παικτη με την διεισδυτικοτητα που θα τρυπουσε την αμυνα του Ολυμπιακου..Παρτι εκαναν οι αμυντικοι του Ολυμπιακου(καιειδικα ο Αντζας) με τον Κοκε..Και ο Μπαγιεβιτς αντι να βαλει τον Παπαζογλου,που μπορει ακομα να μην εχει βρει τα πατηματα του αλλα ειναι κλασσικο φορ περιοχης που τραβα την προσοχη ων αντιπαλων σεντερ μπακ, παει και βαζει ενα ακομα περιφερειακο επιθετικο τον Καλβο..Ε πως περιμενει να βαλει γκολ τοτε..Η αμυνα του Αρη ηταν κυριολεκτικα για τα μπαζα..Πουτανα τους εκανε ο Γκαλετι..
ΥΓ:Αυτος ο Μητρογλου μια ζωη μπετατζης θα ειναι..

Επιτελους και κατι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ!!!! Δεν εχεις αδικο, εχθες φανηκε οτι η διαφορα των 3 ειναι ακομη μεγαλη αποτ ον 4ο, ισως οχι τοσο μεγαλη οσο ηταν η τελικη βαθμολογια, αλλα σιγουρα σημαντικη! Εχθες ελειπε παρα πολυ ο Νατσο Γκαρσια απο το κεντρο, ο Ολυμπιακος φανηκε πολυ ξεκουραστος σε σχεση με τα τελευταια παιχνιδια πρωταθληματος, πιεσε ψηλα ενω και εμεις ημασταν πολυ ψηλα στημενοι στο γηπεδο και ενω ειχαμε μια φλυαρη κατοχη μπαλας, σε καθε κλεψιμο πετουσαν τη μπαλα μπροστα, κυριως στο Γκαλετι- εξαιρετικος εχθες- και εβρισκαν τους αμυντικους μας να τρεχουν να προλαβουν!! Στο κατω-κατω φανηκε η διαφορα ομαδας και παικτων που κερδιζουν τοσα χρονια τιτλους και εχουν αυτη την εμπειρια, απο τους δικους μας που ειχαν θεληση αλλα οχι και καθαρο μυαλο στο παιχνιδι. Αυτο που ειδαμε εχθες δεν ηταν ο φετινος Αρης και δυστυχως στο ποιο σημαντικο παιχνιδι δεν καταφεραν τουλαχιστον να παιξουν οπως ξερουν. Δεν πειραζει, συνεχιζουμε....

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εχετε πολύ γέλιο,μα πολύ γέλιο.Όλη η Έλλάδα γελαει μαζί σας σήμερα.Εσύ υπεράσπισε την τιμή της ομάδα σου,άκου μου έλειπε ο νατσο γκαρσία,όλα την ίδια δίκαιολογία δίνετε,ρε βάλτε μυαλό ως εδώ ήτανε.Τού χρόνου διαλάτε.Και επανέρχεται η τάξη.ομάδα β εθνικής είστε.
θα στηνετε κωλους δεξια και αριστερα και θα ζητατε  απο τους παιχτες σας να πουλησουν παιχνιδια?παλια σας τεχνη κοσκινο....

Επισκέπτης
εχετε πολύ γέλιο,μα πολύ γέλιο.Όλη η Έλλάδα γελαει μαζί σας σήμερα.Εσύ υπεράσπισε την τιμή της ομάδα σου,άκου μου έλειπε ο νατσο γκαρσία,όλα την ίδια δίκαιολογία δίνετε,ρε βάλτε μυαλό ως εδώ ήτανε.Τού χρόνου διαλάτε.Και επανέρχεται η τάξη.ομάδα β εθνικής είστε.
σας εχουν κανει ξεφτυλα ακομα και εδω μεσα  :grin: :grin:!!μια ζωη στις ηττες των αλλων μιλατε,γιατι η δικια σας ομαδα ειναι πεθαμενη!αναστηθηκατε χτες με την ηττα μας!!μονο ετσι μπορειτε!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
τι λες ρε ανυπαρκτε κ Λιλη αντε στις λαικες σας βγηκατε απο τα τσαντιρια σας αντε στο κορδελιοδεντροποταμο σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom