Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanasis33

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τοσο ευκολο ηταν τελικα να κερδισει ο Αρης σε μια εδρα που εχει κατεβει 47 φορες
και εχει κερδισει μονο 8  αν δε κανω λαθος??

Και απο αυτες τις 8 οι μισες ειναι τη μαυρη περιοδο του Ιστορικου που ανηκε στο Δημο,
οποιος ηθελε κερδιζε στη Νεα Σμυρνη και η ομαδα υποβιβιαστηκε δυο φορες απο εγκληματα καποιων?

Μονο ο Αρης ειχε απουσιες εχθες η και ο Πανιωνιος επαιζε χωρις 3 αναντικαστατους παικτες και οι 8 απο τις 11 που ξεκινησαν ηταν απο 19-24 χρονων??

Μετα απο καμια δεκαρια ευκαιριες που εχασε η ομαδα και γλυτωσατε μια λογικη συντριβη,ψαχνετε για offside??

Μαγκες τα εχετε μπερδεψει λιγο και περιμενετε πολλα απο την ομαδα σας.

Ενας προπονητης μονος του δε μπορει να κανει θαυματα.

Γιατι απο παικτες πολυ λιγα πραγματα.

Αλλα δε φταιτε μονο εσεις που πηρανε τα μυαλα σας αερα.

Χρειαζεται ο Παοκ να εχει εναν αντιπαλο στη Θεσσαλονικη και ετσι οι δημοσιογραφοι δημιουργησαν αλλη μια "μεγαλη" ομαδα για να πουλαει περισσοτερο το προιον.

Δυστυχως Νικος Γκαλης μια φορα ερχεται.

Κι αφηστε το Πανιωνιο ησυχο.Ειναι μεγαλη ομαδα

Καλυτερα τεταρτος στο μεγαλο χωριο

Παρα δευτεροτριτος στο μικρο χωριο,

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Έτσι φίλε εδώ και τόσα χρόνια ο Ραπτόπουλος και ο Πετρουλάκης και τα άλλα ΜΜΕ της πόλης πουλάνε συνέχεια την κόντρα μεταξύ ΑΡΗ και ΠΑΟΚ. Βάζουν τον κόσμο να σκοτώνεται για να τα κονομάνε και η Θεσσαλονίκη παραμένει μια μίζερη πόλη.
Τελικά στα 30 μου έστω και αργά κατάλαβα ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα απευθύνετε σε ανθρώπους με χαμηλό IQ…Εκεί την κατάντησαν την πόλη...να μην έχει ο Θεσσαλονικιός τίποτα άλλο που θα του δώσει λίγο όραμα στην πόλη...
τι δουλεια κανεις 30αρη;

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τοσο ευκολο ηταν τελικα να κερδισει ο Αρης σε μια εδρα που εχει κατεβει 47 φορες
και εχει κερδισει μονο 8  αν δε κανω λαθος??

Και απο αυτες τις 8 οι μισες ειναι τη μαυρη περιοδο του Ιστορικου που ανηκε στο Δημο,
οποιος ηθελε κερδιζε στη Νεα Σμυρνη και η ομαδα υποβιβιαστηκε δυο φορες απο εγκληματα καποιων?

Μονο ο Αρης ειχε απουσιες εχθες η και ο Πανιωνιος επαιζε χωρις 3 αναντικαστατους παικτες και οι 8 απο τις 11 που ξεκινησαν ηταν απο 19-24 χρονων??

Μετα απο καμια δεκαρια ευκαιριες που εχασε η ομαδα και γλυτωσατε μια λογικη συντριβη,ψαχνετε για offside??

Μαγκες τα εχετε μπερδεψει λιγο και περιμενετε πολλα απο την ομαδα σας.

Ενας προπονητης μονος του δε μπορει να κανει θαυματα.

Γιατι απο παικτες πολυ λιγα πραγματα.

Αλλα δε φταιτε μονο εσεις που πηρανε τα μυαλα σας αερα.

Χρειαζεται ο Παοκ να εχει εναν αντιπαλο στη Θεσσαλονικη και ετσι οι δημοσιογραφοι δημιουργησαν αλλη μια "μεγαλη" ομαδα για να πουλαει περισσοτερο το προιον.

Δυστυχως Νικος Γκαλης μια φορα ερχεται.

Κι αφηστε το Πανιωνιο ησυχο.Ειναι μεγαλη ομαδα

Καλυτερα τεταρτος στο μεγαλο χωριο

Παρα δευτεροτριτος στο μικρο χωριο,
Φιλε χαλαρωσε,πιες κανα ουισκακι και απολαυσε την νικη της ομαδας σου,αλλα μαλακιες μην λες γιατι βλαπτουν τον εγκεφαλο.
Κατ'αρχας ποιος ειπε οτι θα κερδιζαμε σιγουρα?Κανενας δεν μπορει να εχει σιγουρες νικες ειδικα εκτος εδρας.
Δευτερον ειχες 3 απουσιες βασικων?Ωραια.Για πες μας τωρα αν κατεβαζαμε και οι 2 τις κανονικες ενδεκαδες,θα εχωνες λεφτα στον ασσο της ομαδας σου.Αν εισαι τοσο large μαγκια σου,δωσε μας κανενα ακομα παιχνιδακι να οικονομησουμε και μεις.
Απο παικτες τιποτα ε?Και δω διαβασμενο σε βλεπω.Τωρα για κατι μαλακες Σωτηρακοπουλους,Σπυροπουλους,που προσφατα μιλησανε για απιστευτους παικτες και συγκεκριμενα ΚΟΚΕ,ΡΟΥΙΖ,ΡΟΝΑΛΝΤΟ κτλ.ελα μωρε βλαχακια δημοσιογραφοι ειναι.
Οσο για τις παραδοσεις ειδικα αυτο δεν περιμενα να το πεις.Ξερεις ποσα χρονια εχεις να κερδισεις στο ΚΛ.ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ?Ασε μην σου πω,θα παθεις εγκεφαλικο.Και αφου εχω και γω τετοια παραδοση με σενα να μιλησω για μικρη ομαδα του Πανιωνιου?
Ο Πανιωνιος ειναι ιστορικη ομαδα ναι,αλλα αν την θελετε και τωρα μεγαλη κοιταξε και τα εισητηρια σου.Γιατι μια ομαδα ειναι μεγαλη παντου.
Προς το παρον παντως μπορεις να χαλαρωσεις,απολαυσε το ποτο σου,φερε στην μνημη σου το ποσο μεγαλη μπαλλα παιξατε με αυτον τον ΑΡΗ,και αν καποια στιγμη αναρωτηθεις πως πρεπει να παιζετε το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα και μεσα σε ποια ατμοσφαιρα,αγορασε την Παρασκευη την εφημεριδα super ARIS,εχει προσφορα το ΑΡΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.Εκει πιστευω θα μαθεις και θα καταλαβεις αρκετα
για την μικρη ομαδα με τα μικρα παικτακια.
Καληνυχτα..........

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Και ο Πανιώνιος μεγάλη ομάδα ....πήρε και κύπελλο από τον βαζελο με κεφαλιά του Ναλιτζη...βέβαια...ο οπαδός του Πανιωνίου είδε κύπελλο και δεν έχει δει ακόμα ο Αρειανος...απίστευτο...Που ο ΑΡΗΣ είναι μεγαλύτερη ομάδα σε κόσμο από τον Πανιώνιο...
γιατρε
εχω προβλημα, με ποναει η πουτσα
τι να κανω;

thanasis33

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε χαλαρωσε,πιες κανα ουισκακι και απολαυσε την νικη της ομαδας σου,αλλα μαλακιες μην λες γιατι βλαπτουν τον εγκεφαλο.
Κατ'αρχας ποιος ειπε οτι θα κερδιζαμε σιγουρα?Κανενας δεν μπορει να εχει σιγουρες νικες ειδικα εκτος εδρας.
Δευτερον ειχες 3 απουσιες βασικων?Ωραια.Για πες μας τωρα αν κατεβαζαμε και οι 2 τις κανονικες ενδεκαδες,θα εχωνες λεφτα στον ασσο της ομαδας σου.Αν εισαι τοσο large μαγκια σου,δωσε μας κανενα ακομα παιχνιδακι να οικονομησουμε και μεις.
Απο παικτες τιποτα ε?Και δω διαβασμενο σε βλεπω.Τωρα για κατι μαλακες Σωτηρακοπουλους,Σπυροπουλους,που προσφατα μιλησανε για απιστευτους παικτες και συγκεκριμενα ΚΟΚΕ,ΡΟΥΙΖ,ΡΟΝΑΛΝΤΟ κτλ.ελα μωρε βλαχακια δημοσιογραφοι ειναι.
Οσο για τις παραδοσεις ειδικα αυτο δεν περιμενα να το πεις.Ξερεις ποσα χρονια εχεις να κερδισεις στο ΚΛ.ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ?Ασε μην σου πω,θα παθεις εγκεφαλικο.Και αφου εχω και γω τετοια παραδοση με σενα να μιλησω για μικρη ομαδα του Πανιωνιου?
Ο Πανιωνιος ειναι ιστορικη ομαδα ναι,αλλα αν την θελετε και τωρα μεγαλη κοιταξε και τα εισητηρια σου.Γιατι μια ομαδα ειναι μεγαλη παντου.
Προς το παρον παντως μπορεις να χαλαρωσεις,απολαυσε το ποτο σου,φερε στην μνημη σου το ποσο μεγαλη μπαλλα παιξατε με αυτον τον ΑΡΗ,και αν καποια στιγμη αναρωτηθεις πως πρεπει να παιζετε το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα και μεσα σε ποια ατμοσφαιρα,αγορασε την Παρασκευη την εφημεριδα super ARIS,εχει προσφορα το ΑΡΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.Εκει πιστευω θα μαθεις και θα καταλαβεις αρκετα
για την μικρη ομαδα με τα μικρα παικτακια.
Καληνυχτα..........

Εχεις φαει πολυ παραμυθι ρε φιλαρακο και προφανως το μονο που ξερεις απο μπαλλα ειναι οτι εχει να κανει με τον Αρη.

Οτι ομως και να πιστεψεις ,δυστυχως δε θα το πιστεψουν οι αλλοι.

Σε καποια αλλη εναλλακτικη πραγματικοτητα ισως εισαι καλη ομαδα

και μαθε και ποια ομαδα εχει κερδισει την Ατλετικο Μαδριτης οταν ηταν πραγματικα μεγαλη

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εχεις φαει πολυ παραμυθι ρε φιλαρακο και προφανως το μονο που ξερεις απο μπαλλα ειναι οτι εχει να κανει με τον Αρη.

Οτι ομως και να πιστεψεις ,δυστυχως δε θα το πιστεψουν οι αλλοι.

Σε καποια αλλη εναλλακτικη πραγματικοτητα ισως εισαι καλη ομαδα

και μαθε και ποια ομαδα εχει κερδισει την Ατλετικο Μαδριτης οταν ηταν πραγματικα μεγαλη
Αυτο το προφανως εχω φαει παραμυθι,μπορεις να μου το ξηγησεις ρε φιλαρακο?Αν θελεις δηλαδη.Και αφου εγω γνωριζω απο ποδοσφαιρο μονο μεσα απο τον ΑΡΗ μπορεις να με βοηθησεις εσυ που γνωριζεις προφανως πολλα περισσοτερα?Αν θελεις δηλαδη.Οσο για το αν ειμαι καλη ομαδα σε αλλα εναλλακτικη πραγματικοτητα,μπορεις να μου εξηγησεις σε αυτην την πραγματικοτητα που ζουμε που εισαι και τι κανεις εσυ?Αν θελεις δηλαδη.Και τελος δεν αρνηθηκα οτι κερδισες την Ατλετικο.Μπαλλα τετοια ομως δεν επαιξες.Και δεν θα παιξεις ποτε.Ξεχασε το.Οσο για το ποια Ατλετικο ηταν πραγματικα μεγαλη,εχεις δικιο.Αυτη η Ατλετικο δεν μπορει να ειναι πραγματικα μεγαλη ομαδα.Η ομαδα που πηρε το europa cup,η ομαδα που πηρε το super cup,η ομαδα που εχει στις ταξεις της τον πιο πολυτιμο παικτη του προσφατου Μουντιαλ,η ομαδα που εχει Αγκουερο ΣΙΜΑΟ,δεν ειναι πραγματικα μεγαλη ομαδα.Μεγαλη Ατλετικο ηταν αυτη που κερδισε ο Πανιωνιος.Σωστα?Τυχαιο?Δεν νομιζω?
Το τελειωσες το ουισκι?Αντε μην πινεις αλλο,πεσε και κοιμησου,και δες κανα ονειρο,μπορει να δεις καμμια εικονικη πραγματικοτητα και εκει.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνω μαζι σου εχεις απολυτο δικιο.Αλλα αν σου πω τωρα οτι μολις πριν 2 χρονια απεκλεισα σε νοκ αουτ παιχνιδια την ΣΑΡΑΓΟΣΣΑ,ομαδα που στην αρχη της χρονιας ηταν πρωτο φαβορι για να το παρει?(Ασχετο αν στο τελος επεσε).Αλλα επι της ουσιας εχει δικιο.Ομως οταν ακους χαζομαρες......

thanasis33

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο το προφανως εχω φαει παραμυθι,μπορεις να μου το ξηγησεις ρε φιλαρακο?Αν θελεις δηλαδη.Και αφου εγω γνωριζω απο ποδοσφαιρο μονο μεσα απο τον ΑΡΗ μπορεις να με βοηθησεις εσυ που γνωριζεις προφανως πολλα περισσοτερα?Αν θελεις δηλαδη.Οσο για το αν ειμαι καλη ομαδα σε αλλα εναλλακτικη πραγματικοτητα,μπορεις να μου εξηγησεις σε αυτην την πραγματικοτητα που ζουμε που εισαι και τι κανεις εσυ?Αν θελεις δηλαδη.Και τελος δεν αρνηθηκα οτι κερδισες την Ατλετικο.Μπαλλα τετοια ομως δεν επαιξες.Και δεν θα παιξεις ποτε.Ξεχασε το.Οσο για το ποια Ατλετικο ηταν πραγματικα μεγαλη,εχεις δικιο.Αυτη η Ατλετικο δεν μπορει να ειναι πραγματικα μεγαλη ομαδα.Η ομαδα που πηρε το europa cup,η ομαδα που πηρε το super cup,η ομαδα που εχει στις ταξεις της τον πιο πολυτιμο παικτη του προσφατου Μουντιαλ,η ομαδα που εχει Αγκουερο ΣΙΜΑΟ,δεν ειναι πραγματικα μεγαλη ομαδα.Μεγαλη Ατλετικο ηταν αυτη που κερδισε ο Πανιωνιος.Σωστα?Τυχαιο?Δεν νομιζω?
Το τελειωσες το ουισκι?Αντε μην πινεις αλλο,πεσε και κοιμησου,και δες κανα ονειρο,μπορει να δεις καμμια εικονικη πραγματικοτητα και εκει.

Η αποψη ειναι σα τη κωλοτρυπιδα.
Ο καθενας εχει απο μια.
Αμα θεωρεισ παιχταραδες αυτους που ανεφερες τοτε τι να πω?

Οποτε αντε να πιασεις ταβανι φετος στους 50-52 βαθμους .
Βαθμους που ξεπερασε πριν λιγα χρονια ο Πανιωνιος με προπονητη Μπουμπενκο
και παικτες απο τη λαικη που ειχε ψωνισει ο φιλαρακος μου ο Αχιλλεας ο Μπεος

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η αποψη ειναι σα τη κωλοτρυπιδα.
Ο καθενας εχει απο μια.
Αμα θεωρεισ παιχταραδες αυτους που ανεφερες τοτε τι να πω?

Οποτε αντε να πιασεις ταβανι φετος στους 50-52 βαθμους .
Βαθμους που ξεπερασε πριν λιγα χρονια ο Πανιωνιος με προπονητη Μπουμπενκο
και παικτες απο τη λαικη που ειχε ψωνισει ο φιλαρακος μου ο Αχιλλεας ο Μπεος
Ας αφησουμε λοιπον στην ακρη τις δικες μας τις γνωμες.Ο ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ μιλωντας σε ραδιοφωνο για το παιχνιδι,ειπε οτι αν ο ΚΟΚΕ επαιζε σε ισπανικη ομαδα και εκανε τετοια εμφανιση,ολοι θα λεγαμε τι μεγαλος σεντερ φορ.Να μην σου πω τι ειπε για την ομαδα, την αξια των παικτων της.Τωρα θα μου πεις και ο Σωτηρακοπουλος κωλοτρυπιδα εχει,αρα δικαιουται αποψης.Να μου επιτρεψεις ομως να σεβαστω την δικια του αποψη ε?Μου επιτρεπεις.Και βεβαιως εχεις και συ κωλοτρυπιδα,μπορεις να εχεις αποψη.Ακουγεσαι.
Υ.Γ Εμεινα αφωνος για Μπουμπενκο και Μπεο.Δεν εχω επιχειρημα γι'αυτο.Απλως ηθελα να ρωτησω,εσυ απο πανω ή απο κατω απο τους 52 υπολογιζεις να βρισκεσαι?

thanasis33

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ας αφησουμε λοιπον στην ακρη τις δικες μας τις γνωμες.Ο ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ μιλωντας σε ραδιοφωνο για το παιχνιδι,ειπε οτι αν ο ΚΟΚΕ επαιζε σε ισπανικη ομαδα και εκανε τετοια εμφανιση,ολοι θα λεγαμε τι μεγαλος σεντερ φορ.Να μην σου πω τι ειπε για την ομαδα, την αξια των παικτων της.Τωρα θα μου πεις και ο Σωτηρακοπουλος κωλοτρυπιδα εχει,αρα δικαιουται αποψης.Να μου επιτρεψεις ομως να σεβαστω την δικια του αποψη ε?Μου επιτρεπεις.Και βεβαιως εχεις και συ κωλοτρυπιδα,μπορεις να εχεις αποψη.Ακουγεσαι.
Υ.Γ Εμεινα αφωνος για Μπουμπενκο και Μπεο.Δεν εχω επιχειρημα γι'αυτο.Απλως ηθελα να ρωτησω,εσυ απο πανω ή απο κατω απο τους 52 υπολογιζεις να βρισκεσαι?

Κατω απο τους 52
Νεα ομαδα
Δε με νοιαζει ρε φιλαρακο.
Εγω να πηγαινω να βλεπω το Πανιωνιο θελω.
Δεν εχω αυταπατες ,δε μιλησα για κανενα στοχο.
Απλα δε μπορω να βλεπω να παραμυθιαζεται ο κοσμος οπως εσεις οι Αρειανοι.
Με εκανες σημερα να γραψω τοσα μηνυματα οσα σε ενα χρονο.
Μη καθεσαι και τρως αδικα το χρονο σου
Δε προκειται να πεισεις κανεναν.
Και στη ζωη δεν υπαρχουν μονο οι ομαδες.

Εμεις εκει στη Καλλιθεα που μεγαλωσα οταν δεν επαιζε ο Πανιωνιος,
ψαχναμε για μεθαδονη.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μπορεις να μου πεις ποιους παικτες σημαντικους ειχα τοτε,που δεν εχω τωρα?.Καλο ειναι να μιλαμε συγκεκριμμενα και οχι αοριστα.Γιατι σαν προπονητικα μεγεθη επετρεψε μου παροτι και γω γουσταρα Μπαγιεβιτς,οτι δεν ειναι ομοια τα μεγεθη.Αν ετυχε να ακουσεις παικτες που τους εχει διωξει ο Κουπερ,το πως μιλανε γι'αυτον,θα εκπλαγεις.Η απολυτη αποθεωση.Πως λοιπον μπορεις να ξερεις οτι δεν θα παιξω τοσο καλο ποδοσφαιρο σαν αυτο που επαιξα επι Μπαγιεβιτς?Οσο για τους παικτες που λες οτι μου πηρες,ευχαριστως να το συζητησουμε,γιατι βλεπω οτι μπορει να γινει πολιτισμενη συζητηση.Ο μονος που εμενα προσωπικα μου ελειψε ειναι ο Ιβιτς,αλλα ειμαι σιγουρος οτι στην θεση που μπορει να παιξει καλα,δεν θα επαιζε στον ΑΡΗ του Κουπερ.Στο 4-4-2 που τον βλεπεις να χωραει και ποιον να εβγαζα για να παιξει αυτος.Οσο για τον Βιτολο,φετος που ο ΠΑΟΚ ξεφευγει απο το αμυντικο παιχνιδι,αυτο το συμπαγες αμυντικο παιχνιδι,που εφθασε στο σημειο να δεχθει 9 γκολ αν δεν κανω λαθος ολη την χρονια,τωρα αποκαλυπτονται τα ατομικα ελλατωματα οχι μονο αυτου αλλα και πολλων αλλων.Αμυντικο χαφ,που δεν μπορει να δωσει μια καθετη πασα στα 5 μετρα δεν υπαρχει φιλε μου.Σε μια ομαδα αλα ΣΑΝΤΟΣοκ θα ξεχωρισει,αλλα σε μια ομαδα που πρεπει να παιξει ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας συγνωμη αλλα δεν.Εχει,ψυχη,εχει παθος,αλλα εχει και πολλα μειον.Οσο για τον ΧΑΛΚΙΑ μπορω να γραψω ολοκληρο βιβλιο,για το ποιον λογο εφυγε,τι κανει τωρα στην ομαδα.Στην διαθεση σου.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κατω απο τους 52
Νεα ομαδα
Δε με νοιαζει ρε φιλαρακο.
Εγω να πηγαινω να βλεπω το Πανιωνιο θελω.
Δεν εχω αυταπατες ,δε μιλησα για κανενα στοχο.
Απλα δε μπορω να βλεπω να παραμυθιαζεται ο κοσμος οπως εσεις οι Αρειανοι.
Με εκανες σημερα να γραψω τοσα μηνυματα οσα σε ενα χρονο.
Μη καθεσαι και τρως αδικα το χρονο σου
Δε προκειται να πεισεις κανεναν.
Και στη ζωη δεν υπαρχουν μονο οι ομαδες.

Εμεις εκει στη Καλλιθεα που μεγαλωσα οταν δεν επαιζε ο Πανιωνιος,
ψαχναμε για μεθαδονη.
45 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ φιλε,και μου λες οτι δεν υπαρχουν μονο οι ομαδες?Αφου μπηκες σε ενα forum,που δεν σε εχω ξαναδει,εγραψες οτι σου κατεβει,στο τελος μου λες οτι δεν υπαρχουν μονο οι ομαδες?Και ποιος σου ειπε οτι για μενα υπαρχουν μονο οι ομαδες.Αλλα μην εισαι τοσο ευσυγκινητος και δεν θελεις να παραμυθιαζομαστε εμεις οι Αρειανοι.Ασε μας εμας στο παραμυθι μας και εσενα στην μεθαδονη σου.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχήν εγώ σου είπα την γνώμη μου... :cool2:

Εγώ μίλησα για μπάλα και όχι για παίχτες και ούτε συγκρίνω προπονητές ....είχες καταρχήν τότε και τον Κοστα που πήγε στην Κύπρο και προκρίθηκε και έπαιξε στο Champions League …o Koke και ο Νετο δεν είχαν μπλέξει με τον αλκοολισμό και τον τζόγο τότε...τον Ιβιτς, τον καλό Χαλκιά....κάτι Παραθοέλους...τον καλό Χαβιτο ...κτλ...μετά τον Βιτολο (πρώτος στα κλεψίματα ήταν τότε στο πρωτάθλημα) . Έπαιζες τότε ωραίο ποδόσφαιρο...Με τον Κούπερ ακόμα δεν έχεις διάρκεια....μπορεί να παίξεις ένα παιχνίδι στο 8 και ένα στο 4 .... ΑΥΤΑ φίλε
Βλεπεις οτι την ακουω την γνωμη σου.Απλως ηξερα οτι δεν μπορει να ειναι εμπεριστατωμενη,οχι για κανενα αλλο λογο,αλλα γιατι απλως δεν τον παρακολουθεις στενα,γι'αυτο και υπαρχουν ανακριβειες στην σκεψη σου.Πρωτον επι Μπαγεβιτς δεν υπηρχε παικτης ΚΟΣΤΑ.Οσο για ΚΟΚΕ και ΝΕΤΟ,αυτη δεν μπορει να ειναι γνωμη ρε φιλε.Οταν ο ΚΟΥΠΕΡ ΕΔΙΩΞΕ ΑΜΠΡΕΟΥ γιατι απλως τον στραβοκοιταξε,οταν τον ζητησε να μαρκαρει,οταν αφηνει ΝΑΦΤΙ εκτος ευρωπης για πολλους και διαφορους λογους,πιστευεις οτι θα τους εβαζε να παιζουν ΚΟΚΕ και ΝΕΤΟ αν ηταν αυτοι που λες?Αυτες δεν ειναι ποδοσφαιρικες κουβεντες.Ουτε ο Παλαθουελος ηταν στον ΑΡΗ επι Μπαγεβιτς.Ουτε ο Βιτολο.Και γι'αυτον σου εξηγησα.Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλος παικτης.Αν ομως θες να ανεβεις επιπεδο,τοτε δεν.Η θεση του αμυντικου χαφ ειναι η πιο δυσκολη και συνθετη στο σημερινο ποδοσφαιρο.Και αυτος εχει ακριβως τα μισα,απ'οτι απαιτει η θεση.Γνωμη μου...

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε ιωαννη συνονοματε,δεν ειπα πουθενα οτι ο ΑΡΗΣ θα παει καλα.Την επιτυχια κανενας δεν στην εξασφαλιζει.
Δεν ειπα πουθενα οτι με κυνηγαει η διατησια.Δεν ειπα πουθενα οτι χανω εξαιτιας της διατησιας.Ουτε και στο ματς με τον ΠΑΟ.Και μιλωντας εντελως προσωπικα δεν περιμενω κατι το σπουδαιο.Στιγμες αναλογες με την ΑΤΛΕΤΙΚΟ θελω να ζω,να βλεπω ευρωπαικα παιχνιδια στο γηπεδο μου,να κανω καμμια εκδρομουλα με την ομαδα μου στας ευρωπας.Thats all.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Kαλημερα αλανιααααααααααααααααααα

Stories

Νέο!

Stories