Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, στάθηκε στο πλευρό της ΑΕΚ στα παράπονα που κάνει για τον διαιτητή Κουκουλάκη, ενώ εξαπέλυσε και τα δικά του για τους ρέφερι.
Δεν θέλω να αμαυρώσω τη νίκη του Πανιωνίου που ήταν πολύ καλύτερος από μας, αλλά και [size=12pt]το γκολ του ήταν οφσάιντ[/size] ενώ έπρεπε να αποβληθεί και ο Μανιάτης.
Οταν ο Μπάλαμπαν είναι [size=12pt]ολοκάθαρα[/size] [size=12pt]οφσάιντ[/size] είναι κακός ο διαιτητής.

:jerking: :jerking: :jerking:
O μαλάκας σας δεν μπορεί να ξεχωρίσει ένα οφσαιντ που το έχει δει ξανά και ξανά στο μόνιτορ, αλλά μπορεί να κατακρίνει τα κοράκια ελεύθερα.
Μαζέυτε τον  

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, στάθηκε στο πλευρό της ΑΕΚ στα παράπονα που κάνει για τον διαιτητή Κουκουλάκη, ενώ εξαπέλυσε και τα δικά του για τους ρέφερι.
Δεν θέλω να αμαυρώσω τη νίκη του Πανιωνίου που ήταν πολύ καλύτερος από μας, αλλά και [size=12pt]το γκολ του ήταν οφσάιντ[/size] ενώ έπρεπε να αποβληθεί και ο Μανιάτης.
Οταν ο Μπάλαμπαν είναι [size=12pt]ολοκάθαρα[/size] [size=12pt]οφσάιντ[/size] είναι κακός ο διαιτητής.

O μαλάκας σας δεν μπορεί να ξεχωρίσει ένα οφσαιντ που το έχει δει ξανά και ξανά στο μόνιτορ, αλλά μπορεί να κατακρίνει τα κοράκια ελεύθερα.
Μαζέυτε τον  
Τα παμε και πριν,δεν υπαρχει κανενα οφ σαιτ,η αποβολη ηταν γελοια,η ηττα δικαιοτατη με το μικροτερο δυνατο σκορ,δεν κατεβηκαμε,τελος.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
σορρυ φιλεαλλα οφσαιντ υπαρχει..το πε κι ο βασιλακης που ναι καθηγητης διατησιας και το γραφουν κι ολες οι εφημεριδες σημερα..ολα τ αλλα δεκτα

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
σορρυ φιλεαλλα οφσαιντ υπαρχει..το πε κι ο βασιλακης που ναι καθηγητης διατησιας και το γραφουν κι ολες οι εφημεριδες σημερα..ολα τ αλλα δεκτα
Είναι σαν το περσινό γκολ του Αμπρέου με την ΑΕΚ... δεν το είδε κανείς στο γήπεδο και φάνηκε μόνο το βράδυ στα ριπλέι! ;)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Με τοσο χαλια εμφανιση δεν γινεται να σταθει κανεις στο οφσαιντ,και αν ητανε και γιατι δεν το δωσε.Απλως συζηταμε εδω και θα ηθελα να ρωτησω ολες αυτες τις πανιωναρες που εμφανιστηκαν εδω.Η αποβολη του Ναφτι ητανε δικαια?Αν ηταν δικαια που εγω λεω δεν ηταν,δεν επρεπε να αποβληθει ο ψευτομαγκας ο Μανιατης?Ειδε κανενας κατι αλλο απ'αυτο που εγω ειδα στην φαση αυτη?
Υ.Γ Και κατι για τους δικους μου και ομοιδεατες.Πολυ ευκολα ρε παλληκαρια ταυτιζεστε με αυτους που καθε μερα και απο το πρωι στο βραδυ βριζουν τον Κοντη.Τι ειπε λοιπον ο Κοντης?Ειπε οτι το γκολ ηταν οφσαιντ(αυτο που ειπε και ο Βασιλακης)σταθηκε στην αδικη αποβολη του Ναφτι(αν ειχε αποβληθει και ο ψευτομαγκας θα  ηταν αλλο παιχνιδι),αλλα ειπε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ οτι ο ΑΡΗΣ ηταν χαλια,αξιζε να χασει και ηταν η χειροτερη εμφανιση της τελευταιας τετραετιας.Τι αλλο επρεπε να πει δηλαδη?
Υ.Γ Μ ε τοσο χαλια εμφανιση αν δεν ειχε αποβληθει ο Ναφτι ο Εκτορας θα το επαιρνε το παιχνιδι.Ειχε ηδη ετοιμο το ελαφι(ΦΑΤΙ)να τον κολλησει διπλα στον Ναφτι μιας και εκεινος που γκρεμισε την ομαδα ηταν ο ΤΟΧΑ.Τεςπα,χασαμε,δεν παμε για πρωταθλημα,αλλα και για καποια θεματα ΕΛΕΟΣ συναρειανοι.

Επισκέπτης
Και να ήταν και να μην ήταν, η ζημιά ένας βαθμός ήταν.
Πιο πολύ με προβληματίζει η χθεσινή εικόνα της ομάδας..

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και να ήταν και να μην ήταν, η ζημιά ένας βαθμός ήταν.
Πιο πολύ με προβληματίζει η χθεσινή εικόνα της ομάδας..
Σε προβληματιζει η εικονα της ομαδας ή οτι αυτη η συγκεκριμμενη ομαδα που παραταχτηκε χθες στο γηπεδο σε κανονικες συνθηκες δεν θα επαιζε ουτε στο διπλο το εσωτερικο?Να μου πεις οτι ΑΡΑΒΙΔΗΣ,ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗΣ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 22ΑΔΑ το καταλαβαινω.Να μου πεις οτι ο ΤΟΧΑ σαν αμυντικο χαφ(αν ξαναπαιξει σ'αυτην τηνθεση)θα αναστησει πολλους αντιπαλους το καταλαβαινω.Αλλα η εικονα της ομαδας δεν ειναι αυτη.Και το ξερεις.Ποτε αλλοτε στα χρονικατου ΑΡΗ (να μην πω για αλλες ομαδες)δεν εχει επιχειρηθει τετοιο εκτεταμενο rotation.Kαλως ή κακως.Δεν ηταν ο ΑΡΗΣ αυτος χθες.Βεβαια εδωσε δικαιωματα και τωρα οι Πανιωναρες απο διπλα χαιρονται.Πιστευω οτι ηταν λαθος υπολογισμος του Σοφου(λεγε με Εκτορα).Ειδες το τριφυλλι?Τι rotation εκανε?Ελαχιστο.Και παλι κινδυνεψε.Να μην πω για τις συγκυριες(τραυματιζεται ο Σηφακης,χανεις το δικαιωμα μιας αλλαγης).Απ'οτι ειδα σκοπευε να περνουσε ΦΑΤΙ,ΡΟΥΙΖ,ΡΟΝΑΛΝΤΟ.Τρωει και την κοκκινη ο Τυνησιος,εδεσε το γλυκο.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σε προβληματιζει η εικονα της ομαδας ή οτι αυτη η συγκεκριμμενη ομαδα που παραταχτηκε χθες στο γηπεδο σε κανονικες συνθηκες δεν θα επαιζε ουτε στο διπλο το εσωτερικο?Να μου πεις οτι ΑΡΑΒΙΔΗΣ,ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗΣ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 22ΑΔΑ το καταλαβαινω.Να μου πεις οτι ο ΤΟΧΑ σαν αμυντικο χαφ(αν ξαναπαιξει σ'αυτην τηνθεση)θα αναστησει πολλους αντιπαλους το καταλαβαινω.Αλλα η εικονα της ομαδας δεν ειναι αυτη.Και το ξερεις.Ποτε αλλοτε στα χρονικατου ΑΡΗ (να μην πω για αλλες ομαδες)δεν εχει επιχειρηθει τετοιο εκτεταμενο rotation.Kαλως ή κακως.Δεν ηταν ο ΑΡΗΣ αυτος χθες.Βεβαια εδωσε δικαιωματα και τωρα οι Πανιωναρες απο διπλα χαιρονται.Πιστευω οτι ηταν λαθος υπολογισμος του Σοφου(λεγε με Εκτορα).Ειδες το τριφυλλι?Τι rotation εκανε?Ελαχιστο.Και παλι κινδυνεψε.Να μην πω για τις συγκυριες(τραυματιζεται ο Σηφακης,χανεις το δικαιωμα μιας αλλαγης).Απ'οτι ειδα σκοπευε να περνουσε ΦΑΤΙ,ΡΟΥΙΖ,ΡΟΝΑΛΝΤΟ.Τρωει και την κοκκινη ο Τυνησιος,εδεσε το γλυκο.
Οσο και να θελουμε να τα εμφανισουμε ωραια,το χθεσινο χαθηκε απο την 11αδα που παρεταξε ο Εκτορας,το οτι ο Τοχα ως αμ.χαφ ειναι τραγικος δεν χρειαζοταν να το δουμε χθες,ο Φατι θα μπορουσε να ξεκινησει ανετα 11αδα,σιγα μην κουραστηκε απο ενα παιχνιδι.Για τον Ροναλντο θα συμφωνησω εν μερει με τον Εκτορα αφου σιγουρα θα χρειαστει συντηρηση,αλλα οταν εχεις εξω Παπαζαχαρια και Οριολ,καλυτερα βαλτον μεσα και τον ξεκουραζεις σε αλλα ματς.Ο Αραβιδης ηταν μια ατυχη εμπνευση που ελπιζω να μην του ξανα παρουσιαστει,ποδοσφαιρικα ειναι να παιζει Γ'Εθνικη και κατω,χιλιες φορες να προωθησει κανα ταλεντακι απο τα μικρα.Και το κριμα ειναι πως χασαμε απο μια μετριοτητα που ΕΜΕΙΣ αναδειξαμε σε ομαδα...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266

Μαζέυτε τον  
το γκολ ηταν οφ σαιντ
ΤΕΛΟΣ
το θεμα του κοντη ειναι αλλης φυσεως...
θα θελατε και σεις εναν να σας φερνει τετοιους παικταραδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom