Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδη ρε φιλε leleouras στα της Σουρωτης υπηρχε ραντεβου?Ετσι σας δασκαλεψανε?Ωραια,ας πουμε οτι υπηρχε ραντεβου.Την επιθεση στην γυναικα του Δαλκιδη που υποχρεωθηκε να πεταξει στην κυριολεξια το μωρο της μεσα στο γηπεδο για να το σωσει,ητανε μερος του ραντεβου?Το μαχαιρωμα στον προπονητη του ΑΡΗ ητανε και αυτο μερος του ραντεβου?
Δηλαδη ειχανε ραντεβου και δεν εμφανιστηκανε τα καλοπαιδα του ΑΡΗ?Και ειπαν τα καλοπαιδα του ΠΑΟΚ μαγκες τωρα τι κανουμε που δεν ηρθαν οι απεναντι?Ας κυνηγησουμε κανα βρεφος,θα εχει πλακα.
Δυο απο τους συλληφθεντες το ξαναγραφω,κατηγορουνται για την επιθεση σε οπαδους του ΑΡΗ(3 συνολικα απο τους οποιους οι 2 ειναι ανηψια μου).Τα παιδια ξεκινησαν χαραματα να πανε για Αθηνα.Οταν πηγαν στο βανακι που ειχαν νοικιασει δεχτηκαν επιθεση απο οπαδους του ΠΑΟΚ.Ο ενας μου ανηψιος την επομενη Δευτερα εκανε εγχειρηση στην μυτη και στα δαχτυλα που του ειχανε σπασει.Δεν θα τους αναγνωρισει αν ειναι αυτοι,στην δικη που θα ακολουθησει?Τι εχουν να φοβηθουν αν δεν ειναι αυτοι?
Υ.Γ Οσο για το τεραστιο επιχειρημα,οτι μονο οπαδοι του ΠΑΟΚ συλλαμβανονται,σχετικα προσφατα ειναι τα γεγονοτα στα Μαυροσκουφεια.Τοτε δεν συνεληφθει οπαδος του ΑΡΗ και εμεινε φυλακη μεχρι να γινει η δικη του και τελικα αθωωθει?Σε μια ιστορια,που φιλος μου ΠΑΟΚΤΣΗΣ παραδεχεται οτι υπηρχε σχεδιο (οπως και εγινε) για πεσιμο.Τα δε στοιχεια του στην διαθεση του οποιαδηποτε(σε pm βεβαια).Αρκει να μου αποδειξει οτι δεν ειναι μπατσος. :birdman:
πρωτον πως γινεται παντα αυτα που λετε εσεις να αληθεια και ολοι οι αλλοι ψεματα
αν θελει ο γαμαικανος θα μας πει αν ηταν ραντεβου η οχι
δευτερον αν διαβαζεις οτι εγραψα θα εβλεπες οτι δεν δικαιολογω αυτα που εγιναν και ειμαι αντιθετος και τριτον επειδη δεν με πολυπειθεις βγες απο τον κλωνο και μπες με το κανονικο γιατι εχω και μια υποψια ποιος εισαι και τοτε τα λεμε

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
και εξω πως θα γινει;
θα την πεσεις στην ψυχρα; :idiot:
μα ποιος εισαι ρε λελεουρα ο μπρατ πιτ της σαλονικης;
εσυ δηλαδη πως την πεφτεις καθεσαι κανενα τριωρο και την κοιτας και αμα ερθει να σου μιλησει κανεις κινηση;
δεν το καταλαβα αυτο που λες
εξω σερνουν και εσυ μου μιλας για ιντερνετ και αναρωτιεσαι πως θα γινει σε πραγματικο περιβαλλον;

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Γαμησε τα,οι φωτο τους σε ξεγελουν,με την τελευταια που γνωρισα ετσι ακομα τρεχω...
ναι ρε συ εξω γινεται χαμος απο αγαμητες και θα της κυνηγαμε απο το ιντερνετ;
μπορεςι να το παιζουν λιγο δυσκολες αλλα ενταξει λιγη προσπαθεια θελει

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τα κινητα που καλεστηκαν ανηκαν στη διοικηση   :birdman:
Eκτός τόπου και χρόνου... άλλο τηλέφωνο κάλεσαν! :birdman:
URL]]

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αυτοι αντεδρασαν για αυτο και τις φαγαν,οπως και ο Λολας,υπαρχουν και λογικοι ανθρωποι στην κοινωνια μας...Ο Βρυζας γιατι εφυγε,ακομη δεν καταλαβα,τετοια συμπτωση...

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φιλε leleouras σου μιλαω σοβαρα,και απαντας σαν παιδακι.Ειμαι εδω και τοσο καιρο σε αυτο το site,που χωρις να το εχω ψαξει ειναι η αληθεια,εσυ ακομα δεν το ηξερες(το site).Κοψε λοιπον αυτες τις μαλακιες περι κλωνου,και αν θες μπορουμε να κανουμε μια συζητηση σε πολιτισμενα πλαισια.Αλλιως αν θες να ανακαλυψεις κλωνους και κλωνακια καντο,αλλα χωρις εμενα,ειμαι 45 χρονων και δεν με πιανουν αυτες οι παιδικες ασθενειες.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ναι ρε συ εξω γινεται χαμος απο αγαμητες και θα της κυνηγαμε απο το ιντερνετ;
μπορεςι να το παιζουν λιγο δυσκολες αλλα ενταξει λιγη προσπαθεια θελει
Εχεις απολυτο δικιο,το ιντερνετ κρυβει απατηλες υποσχεσεις,για αυτο ισως και το προτιμουν...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φιλε leleouras σου μιλαω σοβαρα,και απαντας σαν παιδακι.Ειμαι εδω και τοσο καιρο σε αυτο το site,που χωρις να το εχω ψαξει ειναι η αληθεια,εσυ ακομα δεν το ηξερες(το site).Κοψε λοιπον αυτες τις μαλακιες περι κλωνου,και αν θες μπορουμε να κανουμε μια συζητηση σε πολιτισμενα πλαισια.Αλλιως αν θες να ανακαλυψεις κλωνους και κλωνακια καντο,αλλα χωρις εμενα,ειμαι 45 χρονων και δεν με πιανουν αυτες οι παιδικες ασθενειες.
δες ποτε μπηκα εγω στο σαιτ και μετα βγες και πες μου αν ηξερα η οχι το σαιτ
ειναι επιλογη μου να πιστευω οτι θελω
και δεν θα κατσω να κανω συζητηση μαζι σου γιατι ξερω ακριβως τι θα διαβασω και ποιες ειναι οι αποψεις σου με αποτελεσμα να πουμε παλι οτι αυτη η κουβεντα δεν θα οδηγησει πουθενα

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Εχεις απολυτο δικιο,το ιντερνετ κρυβει απατηλες υποσχεσεις,για αυτο ισως και το προτιμουν...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
προσωπικη επαφη και τιποτα αλλο
να βγει κανενας διμετρος μουστακαλης και να μην ξερουμε απο που να φυγουμε

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μην σωσεις και κανεις συζητηση μαζι μου,και δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις.Απλως κανεις λαθος.Και το λαθος ο εξυπνος το παραδεχεται,και ο μπουφος το αρνειται.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Κέφι που το εχετε ...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Μην σωσεις και κανεις συζητηση μαζι μου,και δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις.Απλως κανεις λαθος.Και το λαθος ο εξυπνος το παραδεχεται,και ο μπουφος το αρνειται.
οταν κανω λαθος με χαρα θα το παραδεχτω
οσο για τον μπουφο κοιταξου στον καθρεφτη κατι μπορει να δεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom