Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μπορεί ο Άρης να έπεσε 2ο φορές στη Β' Εθνική (και άλλη μία την έσωσε ο Χατζάρας στην τελευταία αγωνιστική και στη συνεντευξη τύπου ομολόγησε "κλείστε τις κάμερες και τα μικρόφωνα να σας πω πώς σώθηκε ο Άρης..")  :grin: :grin:
Μας εσωσε ο Χατζαρας τελευταια αγωνιστικη???Ποτε?Μην μιλας αν εισαι ασχετος ρε φιλε...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Πες μου περιστατικα βιας απο Αρειανους σε παοκτσηδες Οργανωμενα,οπως αυτα της Καβαλας και της Σουρωτης,δεν μιλαω να βρεθουν τυχαια στον δρομο και να πλακωθουν η τα πεσιματα σε λεωφορεια και συνδεσμους(καταδικαστεα και αυτα εννοειται),μιλαω για οργανωμενες εκστρατειες.
χωρις να θελω να δικαιολογησω το τι εγινε στη σουρωτη,υπηρχε ραντεβου στο οποιο οι αριανοι δεν εμφανιστηκαν
δεν καταλαβαινω ομως γιατι δεν πρεπει να αναφερθω σε πεσιματα σε συνδεσμους
κατα τυχη γινονται αυτα;
δεν νομιζω οτι οδηγαει πουθενα αυτο στην τελικη
εμεις τρωγομαστε μεταξυ μας και οι κατω μας γαμανε αβερτα
θα παρεις χ με τον βαζελο σημερα;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
χωρις να θελω να δικαιολογησω το τι εγινε στη σουρωτη,υπηρχε ραντεβου στο οποιο οι αριανοι δεν εμφανιστηκαν
δεν καταλαβαινω ομως γιατι δεν πρεπει να αναφερθω σε πεσιματα σε συνδεσμους
κατα τυχη γινονται αυτα;
δεν νομιζω οτι οδηγαει πουθενα αυτο στην τελικη
εμεις τρωγομαστε μεταξυ μας και οι κατω μας γαμανε αβερτα
θα παρεις χ με τον βαζελο σημερα;
Προσωπικα,δεν με νοιαζει να πιαστουν και 5 αληταραδες δικοι μας,αν ειναι να καθαρισει η μπουγαδα,ουτε σε πορεια θα κατεβω,ουτε θα πω καποιον που τον σπασαν στο ξυλο ρουφιανο,αν ειναι δυνατον δηλαδη.Παντως οργανωμενη εκρομη σε αλλη πολη με μονο σκοπο να δειρουμε αντιπαλους οπαδους δεν νομιζω να εχουμε κανει ποτε,τα "πεσιματα" γινονται εκατερωθεν,θα συμφωνησω.Οσο για ραντεβου στη Σουρωτη,πρωτη φορα το ακουω,δεν νομιζω να εγινε κατι τετοιο παντως.Οσο για το ματσακι,δυκολο αλλα παλευεται,ο βαζελος δεν εχει δειξει τιποτα ιδιαιτερο,αν μας παιξουν καλα τα κορακια ελπιζω σε θετικο αποτελεσμα.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Μας εσωσε ο Χατζαρας τελευταια αγωνιστικη???Ποτε?Μην μιλας αν εισαι ασχετος ρε φιλε...
εγω δεν ειμαι ασχετος φιλαρακι ουτε σου ειπα οτι σε εσωσε ο χατζαρας.μη μου γινεσαι κωλοτουμπας τωρα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μπορεί ο Άρης να έπεσε 2ο φορές στη Β' Εθνική (και άλλη μία την έσωσε ο Χατζάρας στην τελευταία αγωνιστική και στη συνεντευξη τύπου ομολόγησε "κλείστε τις κάμερες και τα μικρόφωνα να σας πω πώς σώθηκε ο Άρης..")  :grin: :grin:
Εκτος απο ασχετος εχεις και αλσχαιμερ μηπως?

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Προσωπικα,δεν με νοιαζει να πιαστουν και 5 αληταραδες δικοι μας,αν ειναι να καθαρισει η μπουγαδα,ουτε σε πορεια θα κατεβω,ουτε θα πω καποιον που τον σπασαν στο ξυλο ρουφιανο,αν ειναι δυνατον δηλαδη.Παντως οργανωμενη εκρομη σε αλλη πολη με μονο σκοπο να δειρουμε αντιπαλους οπαδους δεν νομιζω να εχουμε κανει ποτε,τα "πεσιματα" γινονται εκατερωθεν,θα συμφωνησω.Οσο για ραντεβου στη Σουρωτη,πρωτη φορα το ακουω,δεν νομιζω να εγινε κατι τετοιο παντως.Οσο για το ματσακι,δυκολο αλλα παλευεται,ο βαζελος δεν εχει δειξει τιποτα ιδιαιτερο,αν μας παιξουν καλα τα κορακια ελπιζω σε θετικο αποτελεσμα.
και εγω μαζι σου ολοι μεσα οταν φταινε και ουτε εχω σκοπο να κατεβω σε πορεια...
ολοι ομως μεσα
ραντεβου ηταν οπως και στον αγ.αθανασιο
οσο για τον βαζελο μακαρι αλλα δεν το εχουμε δει και καθολου
ουτε περυσι μου γεμιζε το ματι αλλα το πηρε

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αμα ηταν κανα φιλαρακι σου η κανα ξαδερφακι σου θα σε ενοιαζε ομως ;).ολοι τα ιδια κανουμε μην το παιζετε οσιες παρθενες οτι δε κανετε πεσιματα και εσεις

Επισκέπτης
εγω δεν ειμαι ασχετος φιλαρακι ουτε σου ειπα οτι σε εσωσε ο χατζαρας.μη μου γινεσαι κωλοτουμπας τωρα

Όχι?
Αυτό τι είναι τότε??

Μπορεί ο Άρης να έπεσε 2ο φορές στη Β' Εθνική ([size=15pt]και άλλη μία την έσωσε ο Χατζάρας στην τελευταία αγωνιστική[/size] και στη συνεντευξη τύπου ομολόγησε "κλείστε τις κάμερες και τα μικρόφωνα να σας πω πώς σώθηκε ο Άρης..")  :grin: :grin:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Εκτος απο ασχετος εχεις και αλσχαιμερ μηπως?
εσεις εχετε παθει αλσχαιμερ σας εχει μουρλανει η ατιτλια 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας: 1928, 1932, 1946
1 Κύπελλο Ελλάδας : 1970  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εσεις εχετε παθει αλσχαιμερ σας εχει μουρλανει η ατιτλια 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας: 1928, 1932, 1946
1 Κύπελλο Ελλάδας : 1970  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν ειχα Βαρδινογιαννη θα επερνα περισοοτερα απο σενα,τι κομπλεξ βγαζεις ρε φιλε με τον Θεο?Σε παρατησε κανα γκομενακι αρειανου και κανεις ετσι?Δεν μπορω να το εξηγησω,κατσε δες το ματσακι σου ησυχα και μην γραφεις χαζομαρες,δεν σε προκαλεσε και κανενας...

Επισκέπτης
Αν ειχα Βαρδινογιαννη θα επερνα περισοοτερα απο σενα,τι κομπλεξ βγαζεις ρε φιλε με τον Θεο?Σε παρατησε κανα γκομενακι αρειανου και κανεις ετσι?Δεν μπορω να το εξηγησω,κατσε δες το ματσακι σου ησυχα και μην γραφεις χαζομαρες,δεν σε προκαλεσε και κανενας...

Έχει τον καημό του που δε δώσαμε εισιτήρια.
Ήθελαν να μας φωτογραφίσουν πάλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom