Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Αν ειχα Βαρδινογιαννη θα επερνα περισοοτερα απο σενα,τι κομπλεξ βγαζεις ρε φιλε με τον Θεο?Σε παρατησε κανα γκομενακι αρειανου και κανεις ετσι?Δεν μπορω να το εξηγησω,κατσε δες το ματσακι σου ησυχα και μην γραφεις χαζομαρες,δεν σε προκαλεσε και κανενας...
χαλιεσαι τωρα ε;δε σου αρεσει η μανουρα;τωρα φαινεται ο κομπλεξισμος

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.423
Πόντοι
266
ΜΑΔΗΣΤΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ
...γιατι ΑΡΗ μου δεν γινεται αλλιως
παχια πορτοφολια και διαιτητες
δεν θα μπορεσουν να σωσουν τον βαζελο

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.423
Πόντοι
266
εκει ψαρευεις γκομενακια;
γουρουνι στο σακι ειναι οι ρουφιανες
βγες εξω ρε να δεις τι παιρνεις
και εξω πως θα γινει;
θα την πεσεις στην ψυχρα; :idiot:
μα ποιος εισαι ρε λελεουρα ο μπρατ πιτ της σαλονικης;

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδη ρε φιλε leleouras στα της Σουρωτης υπηρχε ραντεβου?Ετσι σας δασκαλεψανε?Ωραια,ας πουμε οτι υπηρχε ραντεβου.Την επιθεση στην γυναικα του Δαλκιδη που υποχρεωθηκε να πεταξει στην κυριολεξια το μωρο της μεσα στο γηπεδο για να το σωσει,ητανε μερος του ραντεβου?Το μαχαιρωμα στον προπονητη του ΑΡΗ ητανε και αυτο μερος του ραντεβου?
Δηλαδη ειχανε ραντεβου και δεν εμφανιστηκανε τα καλοπαιδα του ΑΡΗ?Και ειπαν τα καλοπαιδα του ΠΑΟΚ μαγκες τωρα τι κανουμε που δεν ηρθαν οι απεναντι?Ας κυνηγησουμε κανα βρεφος,θα εχει πλακα.
Δυο απο τους συλληφθεντες το ξαναγραφω,κατηγορουνται για την επιθεση σε οπαδους του ΑΡΗ(3 συνολικα απο τους οποιους οι 2 ειναι ανηψια μου).Τα παιδια ξεκινησαν χαραματα να πανε για Αθηνα.Οταν πηγαν στο βανακι που ειχαν νοικιασει δεχτηκαν επιθεση απο οπαδους του ΠΑΟΚ.Ο ενας μου ανηψιος την επομενη Δευτερα εκανε εγχειρηση στην μυτη και στα δαχτυλα που του ειχανε σπασει.Δεν θα τους αναγνωρισει αν ειναι αυτοι,στην δικη που θα ακολουθησει?Τι εχουν να φοβηθουν αν δεν ειναι αυτοι?
Υ.Γ Οσο για το τεραστιο επιχειρημα,οτι μονο οπαδοι του ΠΑΟΚ συλλαμβανονται,σχετικα προσφατα ειναι τα γεγονοτα στα Μαυροσκουφεια.Τοτε δεν συνεληφθει οπαδος του ΑΡΗ και εμεινε φυλακη μεχρι να γινει η δικη του και τελικα αθωωθει?Σε μια ιστορια,που φιλος μου ΠΑΟΚΤΣΗΣ παραδεχεται οτι υπηρχε σχεδιο (οπως και εγινε) για πεσιμο.Τα δε στοιχεια του στην διαθεση του οποιαδηποτε(σε pm βεβαια).Αρκει να μου αποδειξει οτι δεν ειναι μπατσος. :birdman:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εκει ψαρευεις γκομενακια;
γουρουνι στο σακι ειναι οι ρουφιανες
βγες εξω ρε να δεις τι παιρνεις
Γαμησε τα,οι φωτο τους σε ξεγελουν,με την τελευταια που γνωρισα ετσι ακομα τρεχω...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αυτες που δειχνουν μονο προσωπο καραβαμεννο ειναι οι πιο επικίνδυνες :)
Γαμησε τα,θελει καλο σκαουτινγκ πριν το αποφασισεις να τις συναντησεις,εχω και κατι φιλες που ενω ειναι μετριες, στο fb νομιζεις οτι εχεις να κανεις το λιγοτερο με τοπ μοντελ!

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Στη σουρωτη η διοικηση του παοκ λακησε λιγο πριν το πεσιμο.Τυχαιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom