Επισκέπτης
ρε ακόμα σφουγγαρίζω με την πατσαβούρα
δεν μου παίρνει λέει βιλέντα για να μην κακομαθαίνω
Εντάξει ρε,η πατσαβούρα καθαρίζει καλύτερα.
Εγώ λίγο στους αρμούς με την οδοντόβουρτσα ζορίζομαι,αλλά εντάξει..
ρε ακόμα σφουγγαρίζω με την πατσαβούρα
δεν μου παίρνει λέει βιλέντα για να μην κακομαθαίνω
Να ρωτησω...Ποσα για τριωρο? Αμα ζητησω λονγκ ντεϊτ ποσα θα μου ζητησουν οι γυναικες σας?
Για ποιες ακριβώς υπηρεσίες θα μας χρειαστείς??
Μπαλκόνια,παράθυρα,πατζούρια,CIM,CIF,ANAL,OWO...Για ποιες ακριβώς υπηρεσίες θα μας χρειαστείς??
κάνουμε καλές τιμές γιατί υπάρχει μεγάλη ζήτησηΝα ρωτησω...Ποσα για τριωρο? Αμα ζητησω λονγκ ντεϊτ ποσα θα μου ζητησουν οι γυναικες σας?
ε φιλε θα απαιτησω οτι γραφει στον καταλογο. Φουλ προγραμμα.
[size=5pt]Ε νταξ αμα ζητησω να μου καθαρισεις και τα τζαμια θα σου δωσω και το δωρακι σου.[/size]
Υλικά καθαρισμού και αναλώσιμα δικά σου.
ΙΚΑ απαιτείται και για την τιμή συνεννοείσαι με το αφεντικό..
Όχι Κυριακές που παίρνουμε ρεπό για το γήπεδο..
ρεπό????????????????Υλικά καθαρισμού και αναλώσιμα δικά σου.
ΙΚΑ απαιτείται και για την τιμή συνεννοείσαι με το αφεντικό..
Όχι Κυριακές που παίρνουμε ρεπό για το γήπεδο..
Ποιός να μου το έλεγε ότι το αρειανόνημα θα κατέληγε σε μάθημα για το τί με περιμένει στο μέλλον...
Για λέγετε. Αυτό με τις εγκυκολπαίδιες μου ήρεσε πολύ.
Ρε συ όντως γίνεται να θέλεις να πας με μηχανή και να αναγκαστείς να αλλάξεις μεταφορικό μέσο;
εξαρταται τι θεωρεις πιο σημαντικο φιλε. ;)
μαθήματα ζωής στο θρεντ του ΘΕΟΥΠοιός να μου το έλεγε ότι το αρειανόνημα θα κατέληγε σε μάθημα για το τί με περιμένει στο μέλλον...
Ρε συ όντως γίνεται να θέλεις να πας με μηχανή και να αναγκαστείς να αλλάξεις μεταφορικό μέσο;
Κι εγώ είμαι κατά των δικύκλων ασυζητητί.
Αλλά αυτό μπορείς να το κάνεις στο παιδί σου που το εξουσιάζεις και αναγκάζεται να κάνει ό, τι λες. Όχι σε άλλον άνθρωπο.
Ποιός να μου το έλεγε ότι το αρειανόνημα θα κατέληγε σε μάθημα για το τί με περιμένει στο μέλλον...
Οχι με παρεξηγησες...εγω ειμαι υπερ των δικυκλων ασυζητητι.. Και ουτε το παιδι σου εξουσιαζεις , οπως και κανεναν αλλο. Θεμα επιλογων και συμβιβασμων ειναι, δεν ειναι κανεις σατραπης.
Το Αρειανόνημα φίλε μου,είναι η Μεγάλη του Μπου Σχολή!
Αυτό με τη μηχανή πάντως μπορεί όντως να συμβεί αν είσαι μόλις 2 μήνες κάτοχος και οδηγός της και είναι απόλυτα φυσιολογικό..