Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εχετε δικιο δεν αξιζει να ασχολεισαι,αλλα βλεπεται τι γινεται παιδες.Αυτο που εγινε με τον Καμπορα ηταν απιστευτο,κατι αναλογο πηγε να γινει με τον Νασουτι.Δεν πιστευα ειλικρινα σε συνομωσιες και τα συναφη,αλλα με αυτα που ειδαν τα ματια μου και ακουσαν τα αυτια μου εχω αναθεωρησει.Τεσπα, σημαντικο για μας,η καλη αρχη,η εισοδος στους ομιλους,τα σουπερ παιχνιδια που θα δουμε στον ναο(και οχι μονο,γιατι αν πανε ολα καλα δεν θα μας γλυτωσει το Τρονχαϊμ).

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εχετε δικιο δεν αξιζει να ασχολεισαι,αλλα βλεπεται τι γινεται παιδες.Αυτο που εγινε με τον Καμπορα ηταν απιστευτο,κατι αναλογο πηγε να γινει με τον Νασουτι.Δεν πιστευα ειλικρινα σε συνομωσιες και τα συναφη,αλλα με αυτα που ειδαν τα ματια μου και ακουσαν τα αυτια μου εχω αναθεωρησει.Τεσπα, σημαντικο για μας,η καλη αρχη,η εισοδος στους ομιλους,τα σουπερ παιχνιδια που θα δουμε στον ναο(και οχι μονο,γιατι αν πανε ολα καλα δεν θα μας γλυτωσει το [glow=red,2,300]Τρονχαϊμ[/glow]).

Ψηνεσαι και συ για εκει, ε? Και γω λεω να παω εκει ψηλα και ισως Γερμανια!  ;)

Οταν ακουσα τον πουσταρα να λεει επι λεξη το κλασσικο πουστικο σχολιο "Η αεκ πηρε το Νασουτι με ψιχουλα, ο Αρης επρεπε να κυνηγησει την υποθεση, πρεπει να βγουν να μας πουν τι εγινε"...... το μυαλο μου πηγε.....:

Ρε πουσταρα ΥΠΕΡδημοσιογραφε-Υπερμανατζερ-ΥΠΕΡποδοσφαιρανθρωπε-ΥΠΕΡπαραγοντα-ΥΠΕΡσκουτερ,ΥΠΕΡΘεσσαλονικαρχη.....

Τσουζει η δημιουργια του ΠΡΩΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ομαδας στην χωρα και την πολη, ε?
Τσουζει που δεν παιρνεις διαρκειας, να ξεκολλωνεσαι ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ στο sms/Euro,ε?????
Τσουζει που δεν εχεις ειδησεις απο το Αρη,ε?
Τσουζει που δε σου μιλαει κανεις πλεον,ε?

Και ακομα δεν ειδες τιποτα, η κατρακυλα τωρα αρχισε, συντομα θα σε παρουν με τις πετρες γριες-μογγολοι.....

Ας προσεχες, δες τον Λαμπρουκο, η επαρση, η αλλαζονεια και οι ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ σε οδηγουν στον αφανισμο......

Καλα να παθεις... ΛΑΜΟΓΙΟ.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Θα παει σιγουρα ενας κολλητος μου,που πηγε και Αυστρια με την αποστολη.Και ειμαι ετοιμος και γω.Εχω λιγες μερες ακομα να το σκεφτω.Πιστευω οτι ειναι η καλυτερη εκδρομη απο τις 3 που θα γινουν.Οι Νορβηγοι ποδοσφαιρικα,αγγλοφερνουν,οι Νορβηγιδες ειναι απαικτες,το ολο πακετο φαινεται ελκυστικο.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μονο το κρυο θυμασαι?καμμια ιστορια με νορβηγιδα για να μας ζεστανεις?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Με ψησατε κιολας, Νορβηγια θα ειναι το σιγουρακι, παιζει και Γεμανια για δευτερη εκδρομη, πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα...... για Μαδριτη δεν ψηνομαι, εχω παει, χωρια που δυσκολα να κουβαλας και το τσουβαλι μαζι σου στην επιστροφη (με τα γκολ  :grin: φτου φτου, ξου ξου!!!!  :2funny:)

Επισκέπτης
Μονο το κρυο θυμασαι?καμμια ιστορια με νορβηγιδα για να μας ζεστανεις?

Γυναικάρες παίκτη.
Δεν έπαιξε κάτι,γιατί ήμουν μόνο για 3 μέρες,αλλά μιλάμε για άλλο επίπεδο οι άνθρωποι.
Στη συμπεριφορά,στην κολτούρα,στη μουσική,παντού λέμε.
Το κρύο και το αρκτικό περιβάλον πάντως σου μένουν..
Να πίνεις τον καφέ σου,να βγαίνεις απ'το καφέ για τσιγάρο μαί με την κούπα και μέχρι να τελειώσεις το τσιγάρο ο καφές να'χει παγώσει..

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παντα τετοια παιδες,να μοιραζουμε τις εκδρομες,να κανουμε σχεδια,να βλεπουμε την Αρειαναρα σε γηπεδα ευρωπαικα με αρωμα champion league.
Y.Γ nacho το απολυτο σκηνικο αυτο που περιεγραψες.Μου θυμισε κατι απο μια παλια διαφημιση της marlboro.Και μια και ειμαι πολυ του κρυου,νομιζω θα τον κανω τον cowboy.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για Μαδρίτη,δέχομαι όλο το απόγευμα στενό μαρκάρισμα από βάζελο συν-φορουμίτη και τον Αρειανό κουνιάδο του..
Το θέμα είναι ότι ψήνομαι..
α τα μουνιά και δεν μιλάνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

καλημέρα άρρωστοι

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
α τα μουνιά και δεν μιλάνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

καλημέρα άρρωστοι

Για το ελ κλασικο τα βλεπω δυσκολα,γαμω...
  Το εχουν κανει τουριστικη ατραξιον και εχει υψηλοτατη ζητηση,ειδικα στο Καμπ Νου

Κανονιζουμε με το Νατσο για το Βιθεντε Καλντερον...
  Φορλαν,Αγουερο....

Για δουλεψε το,Πεμπτη θα ειναι,Παρασκευη αδεια......επιστροφη Παρασκευη με το αεροπλανο

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Για Σαλονικα 16/9 δεν το συζηταμε,θα ειμαι απανω.....
  Αλλα και Πουερτα ντελ Σολ,μουσειο Πραντο στην Μαδριτη.....λεει ε;

Μισητη η Μαδριτη,αλλα θα το αντεξουμε ετσι Πετραν;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
  Για το ελ κλασικο τα βλεπω δυσκολα,γαμω...
  Το εχουν κανει τουριστικη ατραξιον και εχει υψηλοτατη ζητηση,ειδικα στο Καμπ Νου

Κανονιζουμε με το Νατσο για το Βιθεντε Καλντερον...
  Φορλαν,Αγουερο....

Για δουλεψε το,Πεμπτη θα ειναι,Παρασκευη αδεια......επιστροφη Παρασκευη με το αεροπλανο
παρακαλώ όπως με κρατάτε ενήμερο για τις κινήσεις σας. Ευχαριστώ

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ΤΟ προγραμμα μου περιλαμβανει την Τριτη 14/9 ΠΑΟ-Μπαρτσα στο ΟΑΚΑ....
Την Πεμπτη 16/9 το μεσημερι αναχωρηση (με τα μοτοσακο ή με τα αυτοκινητα,θα δουμε..)για Σαλονικα
και Χαριλαου...
Διανυκτερευση Σαλονικα,και επιστροφη Παρασκευη απογευμα....

Εγω και ο Νατσος,ειδικα για το δευτερο σκελος στου Χαριλαου,ειμαστε μεσα μενει να επιλεγει το μεσο
(τον ψηνω για τα μοτοσακο..)...Οποιος θελει κολλαει στο γκρουπ

Ανοιχτομυαλε ακουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;

Πετραν,ηρθε η ωρα σου
Θελω να εισαι πλυμενη

Να σκασει το Εκτοροκουναβι....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΤΟ προγραμμα μου περιλαμβανει την Τριτη 14/9 ΠΑΟ-Μπαρτσα στο ΟΑΚΑ....
Την Πεμπτη 16/9 το μεσημερι αναχωρηση (με τα μοτοσακο ή με τα αυτοκινητα,θα δουμε..)για Σαλονικα
και Χαριλαου...
Διανυκτερευση Σαλονικα,και επιστροφη Παρασκευη απογευμα....

Εγω και ο Νατσος,ειδικα για το δευτερο σκελος στου Χαριλαου,ειμαστε μεσα μενει να επιλεγει το μεσο
(τον ψηνω για τα μοτοσακο..)...Οποιος θελει κολλαει στο γκρουπ

Ανοιχτομυαλε ακουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;

Πετραν,ηρθε η ωρα σου
Θελω να εισαι πλυμενη

Να σκασει το Εκτοροκουναβι....
τότε θα έχει κλείσει το τρίμηνο και θα έχω πλυθεί, μην ανησυχείς

ελάτε σαν άνθρωποι με το αυτοκίνητο ρε, θα φάει 850 τζιτζίκια ο άλλος μέχρι να φτάσετε

ααααααααααααχαχαχαχαχαχχααααααααααααααααααααααααααα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
τότε θα έχει κλείσει το τρίμηνο και θα έχω πλυθεί, μην ανησυχείς

ελάτε σαν άνθρωποι με το αυτοκίνητο ρε, θα φάει 850 τζιτζίκια ο άλλος μέχρι να φτάσετε

ααααααααααααχαχαχαχαχαχχααααααααααααααααααααααααααα

Και να στερηθεις την ευχαριστηση να σε παει μια βολτα στην Νικης,με τα τζιτζικια στα δοντια;

ααααααααααααααχχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχχ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
  Και να στερηθεις την ευχαριστηση να σε παει μια βολτα στην Νικης,με τα τζιτζικια στα δοντια;

ααααααααααααααχχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχχ
μπα δεν θα με πάει βόλτα, το ξέρω

θα τον ενοχλεί η στύση μου

αααααααχαχαχαχαααααααααα

Επισκέπτης
Καλημέρα αλάνια..
Είπα κι εγώ γιατί φτερνίζομαι εδώ και ώρα :2funny:

θα τον ενοχλεί η στύση μου

Κάνω τέτοιες μαλακίες στη κατάστασή σου?

(τον ψηνω για τα μοτοσακο..)...

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και δημοκρατικού διαλόγου :s&m_1: με την κυρία Νάτσου,κατέληξε  εεεχμ.. καταλήξαμε ήθελα να πω, πως πιο σωστό είναι να επιλέξουμε το αυτοκίνητο ως μεταφορικό μας μέσο γι'αυτήν τη μετακίνηση..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και δημοκρατικού διαλόγου :s&m_1: με την κυρία Νάτσου,κατέληξε  εεεχμ.. καταλήξαμε ήθελα να πω, πως πιο σωστό είναι να επιλέξουμε το αυτοκίνητο ως μεταφορικό μας μέσο γι'αυτήν τη μετακίνηση..
παράξενο, δεν το περίμενα

ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Επισκέπτης

αχαχαχαχαχααχαχα να 'σαι καλα. Μου βγηκε λιγος καφες απο τη μυτη , αλλα μιας και με εκανες να γελασω δεν θα βριστω με τον πελατη που περιμενω :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom