Επισκέπτης
Ου να σφουγγαρισετε,παντοφλακηδες
Αισχη του αντρικου γενους!!!!!!
εσυ εισαι κακη επιρροη. Να φυγεις
Ου να σφουγγαρισετε,παντοφλακηδες
Αισχη του αντρικου γενους!!!!!!
Το Αρειανόνημα φίλε μου,είναι η Μεγάλη του Μπου Σχολή!
Αυτό με τη μηχανή πάντως μπορεί όντως να συμβεί αν είσαι μόλις 2 μήνες κάτοχος και οδηγός της και είναι απόλυτα φυσιολογικό..
Τώρα γιατί εγώ είδικά αυτό το τονισμένο - υπογραμμισμένο δυσκολεύομαι να το πιστεψω;
Ρε πείτε οι υπόλοιποι. Γιατί σιγήσατε; Όντως υπάρχει επέμβαση σε θέματα τέτοια; Πείτε ρε να δω τί με περιμένει. Άιντε να παίρνουμε και ημείς οι Φυλήςυχοι Πολίται σειρά...
τι ηπιες πρωι πρωι?
Εντάξει, εάν είσαι νέος οδηγός 2 μηνών και παίζουν γυναίκες και παιδιά αυτορυθμίζεσαι κιόλας. Ενίοτε μπορείς να κάνεις και καμμια εικονική επανάσταση την οποία θα πάρεις πίσω. Θα βγεις και από πάνω: Είδες αγάπη μου εγώ σε ακούω, είμαι λογικός, υποχώρησα σε αυτό, τώρα θα υποχωρήσεις εσύ στο άλλο; ;)
είναι δυνατόν θρεντ που ποστάρω καθημερινά να μην είναι ΘΕΙΚΟ???????????????αχαχα δεν ξερω τι να πρωτοπαραθεσω!!
δεν ειχα ξαναμπει εδω περα!
να στε καλα !
είναι δυνατόν θρεντ που ποστάρω καθημερινά να μην είναι ΘΕΙΚΟ???????????????
άντε και με το καλό όταν μεγαλώσεις και βγάλεις τρίχες στ'αρχιδάκια να πάρεις και καινούρια κιθάραΈτσι ακριβώς είναι.
Δεν είσαι στη φάση που είσαι μόνος σου,κανείς δεν εξαρτάται από σένα κι όσα πάνε κι όσα 'ρθούνε..
Η αγορά της μοτοσυκλέτας ήταν μία νίκη,το να ανέβει η σύζυγος στη μοτοσυκλέτα,με προτροπή της κυρίας γκάμπα άλλη μία.
Τα υπόλοιπα σιγά-σιγά..
Εξαρταται πως στρωνεις το παιχνιδι απο την αρχη Φιλε μου.....
Και οτι απαιτεις απο κεινη να της προσφερεις το ακριβως ιδιο....
Απλα πραματα
έχουν κανα πρόβλημα τα μούτρα μου μανδάμ?κανονισε να κανεις τον πετροσυνακη τζουνιορ σαν τα μουτρα σου
Έτσι ακριβώς είναι.
Δεν είσαι στη φάση που είσαι μόνος σου,κανείς δεν εξαρτάται από σένα κι όσα πάνε κι όσα 'ρθούνε..
Η αγορά της μοτοσυκλέτας ήταν μία νίκη,το να ανέβει η σύζυγος στη μοτοσυκλέτα,με προτροπή της κυρίας γκάμπα άλλη μία.
Τα υπόλοιπα σιγά-σιγά..
άντε και με το καλό όταν μεγαλώσεις και βγάλεις τρίχες στ'αρχιδάκια να πάρεις και καινούρια κιθάρα
δεν ειχα ξαναμπει εδω περα!
Κάποτε θα'ρθει η ώραΜόλις φύγουν από τη μόδα,τα γυναικεία χοντροπάπουτσα (πλατφόρμες κτλ.) που προκαλούν σοβαρά τραύματα κατά την τυχαία οριζόντια (?) πτώση τους ίσως να τεθεί το ζήτημα..
Μόλις φύγουν από τη μόδα,τα γυναικεία χοντροπάπουτσα (πλατφόρμες κτλ.) που προκαλούν σοβαρά τραύματα κατά την τυχαία οριζόντια (?) πτώση τους ίσως να τεθεί το ζήτημα..
ποσο καιρο εχεις να κοιταχτεις στον καθρεπτη σου κυριε;έχουν κανα πρόβλημα τα μούτρα μου μανδάμ?
πριν δυόμιση μήνες που πλύθηκα είχα κοιταχτεί και με είχα βρει αρκετά γοητευτικόποσο καιρο εχεις να κοιταχτεις στον καθρεπτη σου κυριε;
κλισε;Εγω προτιμω να παιρνει αλλος τις αποφασεις. Αγαπημενες φρασεις μου σε περιπτωση στραβης ειναι σλαααααααααααααααγκ , κααααααααααααααααααααλα να παθεις , στ'αλεγα εγωωωωωωωωω , κοιτα τι εκανες! ( συνοδευομενο απο γνωστο χιτακι) και λοιπα ζουζουνιαρικα
Κι εγω κελεπουρι ειμαι τι νομισατε...