Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το Αρειανόνημα φίλε μου,είναι η Μεγάλη του Μπου Σχολή!

Αυτό με τη μηχανή πάντως μπορεί όντως να συμβεί αν είσαι μόλις 2 μήνες κάτοχος και οδηγός της και είναι απόλυτα φυσιολογικό..

Εντάξει, εάν είσαι νέος οδηγός 2 μηνών και παίζουν γυναίκες και παιδιά αυτορυθμίζεσαι κιόλας. Ενίοτε μπορείς να κάνεις και καμμια εικονική επανάσταση την οποία θα πάρεις πίσω. Θα βγεις και από πάνω: Είδες αγάπη μου εγώ σε ακούω, είμαι λογικός, υποχώρησα σε αυτό, τώρα θα υποχωρήσεις εσύ στο άλλο;  ;)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αχαχα δεν ξερω τι να πρωτοπαραθεσω!!
δεν ειχα ξαναμπει εδω περα!
να στε καλα ! :cheesy: :cheesy:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Τώρα γιατί εγώ είδικά αυτό το τονισμένο - υπογραμμισμένο δυσκολεύομαι να το πιστεψω;  :think:

Ρε πείτε οι υπόλοιποι. Γιατί σιγήσατε; Όντως υπάρχει επέμβαση σε θέματα τέτοια; Πείτε ρε να δω τί με περιμένει. Άιντε να παίρνουμε και ημείς οι Φυλήςυχοι Πολίται σειρά...

Εξαρταται πως στρωνεις το παιχνιδι απο την αρχη Φιλε μου.....
 Και οτι απαιτεις απο κεινη να της προσφερεις το ακριβως ιδιο....
 Απλα πραματα

Επισκέπτης
Εντάξει, εάν είσαι νέος οδηγός 2 μηνών και παίζουν γυναίκες και παιδιά αυτορυθμίζεσαι κιόλας. Ενίοτε μπορείς να κάνεις και καμμια εικονική επανάσταση την οποία θα πάρεις πίσω. Θα βγεις και από πάνω: Είδες αγάπη μου εγώ σε ακούω, είμαι λογικός, υποχώρησα σε αυτό, τώρα θα υποχωρήσεις εσύ στο άλλο;  ;)

Έτσι ακριβώς είναι.
Δεν είσαι στη φάση που είσαι μόνος σου,κανείς δεν εξαρτάται από σένα κι όσα πάνε κι όσα 'ρθούνε..
Η αγορά της μοτοσυκλέτας ήταν μία νίκη,το να ανέβει η σύζυγος στη μοτοσυκλέτα,με προτροπή της κυρίας γκάμπα άλλη μία.
Τα υπόλοιπα σιγά-σιγά..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έτσι ακριβώς είναι.
Δεν είσαι στη φάση που είσαι μόνος σου,κανείς δεν εξαρτάται από σένα κι όσα πάνε κι όσα 'ρθούνε..
Η αγορά της μοτοσυκλέτας ήταν μία νίκη,το να ανέβει η σύζυγος στη μοτοσυκλέτα,με προτροπή της κυρίας γκάμπα άλλη μία.
Τα υπόλοιπα σιγά-σιγά..
άντε και με το καλό όταν μεγαλώσεις και βγάλεις τρίχες στ'αρχιδάκια να πάρεις και καινούρια κιθάρα

αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αι λοβ γιου κάργα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
 Εξαρταται πως στρωνεις το παιχνιδι απο την αρχη Φιλε μου.....
 Και οτι απαιτεις απο κεινη να της προσφερεις το ακριβως ιδιο....  
Απλα πραματα

Ευτυχώς αυτό το έχω μέσα μου defaultαρισμένο... :thumbsup:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έτσι ακριβώς είναι.
Τα υπόλοιπα σιγά-σιγά..

Άσχετο.

Να σου πω άμα γράφει 3 μπροστά η ηλικία σου δίνουν κατ' ευθείαν άδεια οδήγησης για ό,τι μηχανή θέλεις χωρίς περιορισμό σε κυβικά, ίππους κτλ, ε;

Επισκέπτης
άντε και με το καλό όταν μεγαλώσεις και βγάλεις τρίχες στ'αρχιδάκια να πάρεις και καινούρια κιθάρα

Μόλις φύγουν από τη μόδα,τα γυναικεία χοντροπάπουτσα (πλατφόρμες κτλ.) που προκαλούν σοβαρά τραύματα κατά την τυχαία οριζόντια (?) πτώση τους ίσως να τεθεί το ζήτημα..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μόλις φύγουν από τη μόδα,τα γυναικεία χοντροπάπουτσα (πλατφόρμες κτλ.) που προκαλούν σοβαρά τραύματα κατά την τυχαία οριζόντια (?) πτώση τους ίσως να τεθεί το ζήτημα..
Κάποτε θα'ρθει η ώρα

1985es335.jpg

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

οι πλατφορμες τι εχουν???
κ με σορτσακι μες τη μερα τι να βαλεις? γοβα? πφφφ

Επισκέπτης
Εγω προτιμω να παιρνει αλλος τις αποφασεις. Αγαπημενες φρασεις μου σε περιπτωση στραβης ειναι σλαααααααααααααααγκ :birdman: , κααααααααααααααααααααλα να παθεις :birdman: , στ'αλεγα εγωωωωωωωωω  :birdman: , κοιτα τι εκανες! ( συνοδευομενο απο γνωστο χιτακι) και λοιπα ζουζουνιαρικα :boobies:

Κι εγω κελεπουρι ειμαι τι νομισατε... :rolleyes:

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Εγω προτιμω να παιρνει αλλος τις αποφασεις. Αγαπημενες φρασεις μου σε περιπτωση στραβης ειναι σλαααααααααααααααγκ :birdman: , κααααααααααααααααααααλα να παθεις :birdman: , στ'αλεγα εγωωωωωωωωω  :birdman: , κοιτα τι εκανες! ( συνοδευομενο απο γνωστο χιτακι) και λοιπα ζουζουνιαρικα :boobies:

Κι εγω κελεπουρι ειμαι τι νομισατε... :rolleyes:
κλισε;
γυναικες τστστστστσ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom