τις ανεφερα γιατι ρωτησες τον συνοπαδο μου για τις ομαδουλες που εχουμε παιξει....Προκριθηκες οταν σε ειχαν για μπαζο και σε υποτιμησαν,το ιδιο συνεβη και σε μας,τελειως μεμονωμενες περιπτωσεις και αποδειξη οτι δεν υπηρχε συνεχεια.Συμφωνω βεβαια οτι αυτες οι προκρισεις ειναι ο,τι εχουμε να θυμομαστε ως οπαδοι αφου μεγαλες ομαδες δεν ειχαμε ποτε σε διαρκεια...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Απαντησα στην μπηχτη οτι επεσε κατηγορια,ξερω με ποιους εχεις παιξει αλλα ισχυουν οσα σου γραφω παραπανω.Με τον Αγιαξ ποια περιπτωση ακριβως αναφερεις?Ενα φιλικο θυμαμαι μονο...τις ανεφερα γιατι ρωτησες τον συνοπαδο μου για τις ομαδουλες που εχουμε παιξει....
ρε συ τι παιρνεις?Απαντησα στην μπηχτη οτι επεσε κατηγορια,ξερω με ποιους εχεις παιξει αλλα ισχυουν οσα σου γραφω παραπανω.Με τον Αγιαξ ποια περιπτωση ακριβως αναφερεις?Ενα φιλικο θυμαμαι μονο...
χθες με ποιον επαιζα?
κ δεν ειναι ενα το φιλικο
ηταν 2
στο ενα κερδισα κ στο αλλο εφερα 1-1
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μιλησες για ομαδες που απεκλεισες η ιδρωσαν να σε αποκλεισουν,μην βιαζεσαι να βαλεις τον Αγιαξ σε καμια απο τις παραπανω λιστες...ρε συ τι παιρνεις?
χθες με ποιον επαιζα?
κ δεν ειναι ενα το φιλικο
ηταν 2
στο ενα κερδισα κ στο αλλο εφερα 1-1
ποσο μικρος εισαιΜιλησες για ομαδες που απεκλεισες η ιδρωσαν να σε αποκλεισουν,μην βιαζεσαι να βαλεις τον Αγιαξ σε καμια απο τις παραπανω λιστες...
εχω κανει ηδη τον αθλο μου
στην ΤΟΥΜΠΑ η ομαδα που θα ερθει χεσμενη κ αγχωμενη ειναι ο αιαντας
εγω με λιγοτερο αγχος πιστευω πως θα παιξω πολυ καλυτερα κ λογικα θα περασω αν κ δυσκολα
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Βασικα ετσι που σε ακουω να μιλας χαιρομαι πολυ,το δυαρακι πλησιαζει ακομη περισσοτερο...ποσο μικρος εισαι
εχω κανει ηδη τον αθλο μου
στην ΤΟΥΜΠΑ η ομαδα που θα ερθει χεσμενη κ αγχωμενη ειναι ο αιαντας
εγω με λιγοτερο αγχος πιστευω πως θα παιξω πολυ καλυτερα κ λογικα θα περασω αν κ δυσκολα
εγω μιλαωΒασικα ετσι που σε ακουω να μιλας χαιρομαι πολυ,το δυαρακι πλησιαζει ακομη περισσοτερο...
οχι οι παικτες κ ο προπονητης
σαν οπαδος εχω δικαιωμα να μπω μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ κ να την κανω πουτανα για την ομαδα μου κ να πεταω στα συννεφα
αλλοι ομως παιζουν μπαλα στο χορταρι
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εκφραζεις τον μεσο μπαοκτση οπαδο,αυτον που θα παει να πανηγυρισει την προκριση και θα φυγει με χαρτομαντηλα...εγω μιλαω
οχι οι παικτες κ ο προπονητης
σαν οπαδος εχω δικαιωμα να μπω μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ κ να την κανω πουτανα για την ομαδα μου κ να πεταω στα συννεφα
αλλοι ομως παιζουν μπαλα στο χορταρι
καλυτερα να κανουμε το παρτυ μας κ να μας αποκλεισει μια ομαδα σαν τον αγιαξ αφου πριν την εχουμε κοιταξει στα ματιαΕκφραζεις τον μεσο μπαοκτση οπαδο,αυτον που θα παει να πανηγυρισει την προκριση και θα φυγει με χαρτομαντηλα...
παρα ενα πολωνικο χωριο.....
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εξαρταται πως το εννοεις το χωριο,δες πρωτα την ομαδα και μετα κρινε,κι εσενα για χωριο σε ειχαν στο Αμστερνταμ...καλυτερα να κανουμε το παρτυ μας κ να μας αποκλεισει μια ομαδα σαν τον αγιαξ αφου πριν την εχουμε κοιταξει στα ματια
παρα ενα πολωνικο χωριο.....
Επισκέπτης
Έλα μωρή Αρειανάρα..
Μη μας ξενερώσεις..
Μη μας ξενερώσεις..
ρε συ με gps το βρηκατε,αυτο κ αν ειναι χωριο.....Εξαρταται πως το εννοεις το χωριο,δες πρωτα την ομαδα και μετα κρινε,κι εσενα για χωριο σε ειχαν στο Αμστερνταμ...
εμενα μονο για χωριο δεν με ειχε η ιδια η ομαδα
μια βδομαδα πριν ο γιολ ελεγε κ ξαναλεγε για την ΤΟΥΜΠΑ κ για την ιστορια του ΠΑΟΚ
ασχετα αν τα ξεχασε μολις μας ειδε στο χορταρι να κανουμε το μεντρανο
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μη μασας ρε,μιλησε με τον Μινο πριν για αυτο ταπε...ρε συ με gps το βρηκατε,αυτο κ αν ειναι χωριο.....
εμενα μονο για χωριο δεν με ειχε η ιδια η ομαδα
μια βδομαδα πριν ο γιολ ελεγε κ ξαναλεγε για την ΤΟΥΜΠΑ κ για την ιστορια του ΠΑΟΚ
ασχετα αν τα ξεχασε μολις μας ειδε στο χορταρι να κανουμε το μεντρανο
κ με τον κολκαΜη μασας ρε,μιλησε με τον Μινο πριν για αυτο ταπε...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Δουλεψε καλα η προπαγανδα...κ με τον κολκα
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Θα τους παρουμε πιστευω Νατσο,don't worry...Έλα μωρή Αρειανάρα..
Μη μας ξενερώσεις..
Επισκέπτης
Θα τους παρουμε πιστευω Νατσο,don't worry...
Έτσι πιστεύω..
Απλά πρέπει να ξορκιστεί η γαμω-κοπρίβνιτσα..
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μακαρι το μαθημα να γινει παθημα.Έτσι πιστεύω..
Απλά πρέπει να ξορκιστεί η γαμω-κοπρίβνιτσα..
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Κανονιστε παλι μαλακες....!!!!!
2.75 διπλουμπα.... Αντε να μην σας παρει....
εσας που σας δειχνει τυπε?
Κανονιστε παλι μαλακες....!!!!!
2.75 διπλουμπα.... Αντε να μην σας παρει....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K