ξεβράκωτοι όλοιΤο'σωσες στράκι...
έχουμε όμως πολλή αγάπη
ααααααααααααχαχαχαχαχαααααααααααααααα
ξεβράκωτοι όλοιΤο'σωσες στράκι...
για θειες και το κακό συναπάντημα μιλάω
από άποψη πεθεράς-πεθερού ήμανε τυχερούλης
Αφού είσαι μαλάκας απ'τους λίγους...Τι λε ρε μαλάκα?
Δεν έχεις την ευτυχία δλδ. ν'ακούς κάθε 3 και λίγο:
Πες της κι εσύ καμιά κουβέντα,εσένα σ'ακούει..
πως πως την έχωΤι λε ρε μαλάκα?
Δεν έχεις την ευτυχία δλδ. ν'ακούς κάθε 3 και λίγο:
Πες της κι εσύ καμιά κουβέντα,εσένα σ'ακούει..
ποσο ειναι η αδερφη σου ρε;πως πως την έχω
από την μάνα μου για την αδελφή μου
πως πως την έχω
από την μάνα μου για την αδελφή μου
στην τρυφερή ηλικία των 35ποσο ειναι η αδερφη σου ρε;
ταμαμ...στην τρυφερή ηλικία των 35
δεν θυμάσαι την φάτσα μου καβλιάρα? Μόνο το παπάρι μου χαράκτηκε ανεξλιτηλα στην μνήμη σου?ταμαμ...
κατι ξερει η αδερφη σου και αν ειστε ομορφοσογο τοτε σιγουρα ξερει πολλα
πως δεν την θυμαμαι την φατσα σου...δεν θυμάσαι την φάτσα μου καβλιάρα? Μόνο το παπάρι μου χαράκτηκε ανεξλιτηλα στην μνήμη σου?
παίξατε καλά χθες η σας άνοιξε η σούφρα?
Παραδεχεσαι Λελε?Στα λεγα χθες,τα κονομησα μαζι σας αλλα θα πληρωθω και το διπλακι στον επαναληπτικο...πως δεν την θυμαμαι την φατσα σου...
και το κωλαρακι σου θυμαμαι που ηταν οτι πρεπει για μπατσακια
πρωτο ημιχρονιο μας ανοξε η σουφρα αλλα στο δευτερο παιξαμε καλουτσικα και φυσικα επειδη παοκ εισαι μια ευκαιρια ενα γκολ καναμε...
ποδοσφαιρο ουσιας το λενε
Τι εγινε Ντεκερ που δεν ασχολειστε μαζι μας καθολου?Αμεσως τρεξατε να μας την πειτε?Μην φορτωνετε πολυ γιατι ακολουθει επαναληπτικος.
βρε ουστ
αντε καλο βραδυ κ ευχομαι αυρι να φατε ενα 3μπαλο
παρε τα λεφτα και φυγε απο τωρα κινα να μην πεσεις μεσα...Παραδεχεσαι Λελε?Στα λεγα χθες,τα κονομησα μαζι σας αλλα θα πληρωθω και το διπλακι στον επαναληπτικο...
Χαχα,μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι αλλα σκεφτομαι να ειμαι εδω στον επαναληπτικο,μαλιστα θα παω με φιλαρακι Τουμπα να σας γκαντεμιασω...παρε τα λεφτα και φυγε απο τωρα κινα να μην πεσεις μεσα...
στην τουμπα δεν θα παρει επιθετικους στην αποστολη,θα βαλει κατι πουλμαν μπροστα απο κρεσιτς να μην περναει τιποτα
ουστ καταραμενεΧαχα,μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι αλλα σκεφτομαι να ειμαι εδω στον επαναληπτικο,μαλιστα θα παω με φιλαρακι Τουμπα να σας γκαντεμιασω...
Ενταξει δεν ειμαι και τελειως γκαντεμης,τελευταιο Ευρωπαικο που ειδα στο τσαντηρι ηταν εκεινο το απιθανο 5-3 που σας ειχαν 0-3,απλα εκεινο το βραδυ ημουν αρρωστος και δεν επιασε η γκαντεμια...ουστ καταραμενε
τον ιο εμπολα να κολλησεις μεχρι την τεταρτηΕνταξει δεν ειμαι και τελειως γκαντεμης,τελευταιο Ευρωπαικο που ειδα στο τσαντηρι ηταν εκεινο το απιθανο 5-3 που σας ειχαν 0-3,απλα εκεινο το βραδυ ημουν αρρωστος και δεν επιασε η γκαντεμια...
Εχω κανει τα εμβολια ρε...τον ιο εμπολα να κολλησεις μεχρι την τεταρτη