τετοιος ησουν παντα...Εχω κανει τα εμβολια ρε...
δεν πειραζει πανε τουμπα να δεις μια μεγαλη ομαδα να παιζει με μια αλλη μεγαλη ομαδα γιατι στην συναγωγη σας μονο κοπριβνιτσες και γιαγκελονιες θα βλεπεις
τετοιος ησουν παντα...Εχω κανει τα εμβολια ρε...
Εχω δει Σαραγοσα με παιχταραδες, οχι Ολλανδικα κολλεγια...τετοιος ησουν παντα...
δεν πειραζει πανε τουμπα να δεις μια μεγαλη ομαδα να παιζει με μια αλλη μεγαλη ομαδα γιατι στην συναγωγη σας μονο κοπριβνιτσες και γιαγκελονιες θα βλεπεις
...Εχω δει Σαραγοσα με παιχταραδες, οχι Ολλανδικα κολλεγια...
ο αγιαξ ρε συ ειχε μεσο ορο 23 χρονια και ολοι ειναι στο στοχαστρο μεγαλων ευρωπαικων συλλογων αμ αυτοι ολοι ειχαν 3-4 χρονια παραπνω με περισσοτερες εμπειριες ουτε με 5 γκολ δεν γλυτωναμε εκει μεσαΣαραγόσα: Θέσαρ, Κουαρτέρο, Αγιάλα, Φερνάντεθ, Θαπατέρ, Χουανφράν, Αϊμάρ, Λουσέν, Μιλίτο, Γκαρσία
Τι να λεμε τωρα,ποιοι Ολλανδοι ο ανιτα πανια και ο εμανουελα???
Αυτο σου λεω,τους πετυχες σε πρωιμο σταδιο ενω εμεις τους πετυχαμε στα φορτε τους και σιγουρα μεγαλυτερα ονοματα...κατσε να δουμε τι θα κανει ο καθενας τους...ο αγιαξ ρε συ ειχε μεσο ορο 23 χρονια και ολοι ειναι στο στοχαστρο μεγαλων ευρωπαικων συλλογων αμ αυτοι ολοι ειχαν 3-4 χρονια παραπνω με περισσοτερες εμπειριες ουτε με 5 γκολ δεν γλυτωναμε εκει μεσα
δεν πανε να γαμηθουνε ουτε που με νοιαζει ενα γκολακι να τους ριξω εδω και να κλεισω στορια μετα θελωΑυτο σου λεω,τους πετυχες σε πρωιμο σταδιο ενω εμεις τους πετυχαμε στα φορτε τους και σιγουρα μεγαλυτερα ονοματα...κατσε να δουμε τι θα κανει ο καθενας τους...
Πλακα πλακα,ξερεις γιατι καθυστερησατε να μπειτε στο ημιχρονο ετσι?Απευθειας συνδεση στο skype με Φερναντο,κραξιμο γερο και αλλη ομαδα στο β'...δεν πανε να γαμηθουνε ουτε που με νοιαζει ενα γκολακι να τους ριξω εδω και να κλεισω στορια μετα θελω
φερναρτο δερμιτζακης απο εδω και περαΠλακα πλακα,ξερεις γιατι καθυστερησατε να μπειτε στο ημιχρονο ετσι?Απευθειας συνδεση στο skype με Φερναντο,κραξιμο γερο και αλλη ομαδα στο β'...
βρε ευχη σας εδωσαΤι εγινε Ντεκερ που δεν ασχολειστε μαζι μας καθολου?Αμεσως τρεξατε να μας την πειτε?Μην φορτωνετε πολυ γιατι ακολουθει επαναληπτικος.
βρε ευχη σας εδωσα
χθες ειχατε βγαλει ολοι σας γλωσσα σημερα δεν βλεπω να λετε κ τιποτα
κατσε κ θα δουμε λετε....
ο γαμα που ειναι να μας πει για το 4μπαλο που φαγαμε?
Σαραγόσα: Θέσαρ, Κουαρτέρο, Αγιάλα, Φερνάντεθ, Θαπατέρ, Χουανφράν, Αϊμάρ, Λουσέν, Μιλίτο, Γκαρσία
Τι να λεμε τωρα,ποιοι Ολλανδοι ο ανιτα πανια και ο εμανουελα???
Εγω παντως σας επαιξα στο χ και το ειπα χθες,οποτε δεν μπορεις να μου πεις κατι.Βασιστηκα στην κωλοφαρδια σας και δικαιωθηκα.Βαλατε και τον Γκαγκατση στο τελος...ολα καλα!βρε ευχη σας εδωσα
χθες ειχατε βγαλει ολοι σας γλωσσα σημερα δεν βλεπω να λετε κ τιποτα
κατσε κ θα δουμε λετε....
ο γαμα που ειναι να μας πει για το 4μπαλο που φαγαμε?
Καλα,παιξε με ομαδα που εχει τοσο μεγαλα ονοματα πρωτα και μετα μιλας...και μην υποτιμας την Σεκουντυα ντιβιζιον...Να τα βράσω τα ονόματα γιατί δεν αναφέρεις μια μικρή λεπτομέρια.... [size=16pt]εκείνη την χρονιά η σαραγόσα έπεσε σεκούντα ντιβιζιόν[/size]
Δεν ξερω,αγνωστο Χ που ειναι και το πιο επικινδυνο,ειδικα οταν χρεωνεσαι τον τιτλο του φαβορι.Αλλα ειναι υποχρεωμενοι να περασουν οπως και να χει,δεν υπαρχουν δικαιολογιες.Ιδωμεν...η μεγαλες ομαδες απλα ξερουν να παιρνουν αποτελεσματα......
σημερα πως σας βλεπεις?
μπαγερν,μπαρτελονα,αγιαξ,ατλετικο,ναπολη,αρσεναλ,ουντινεζεΚαλα,παιξε με ομαδα που εχει τοσο μεγαλα ονοματα πρωτα και μετα μιλας...και μην υποτιμας την Σεκουντυα ντιβιζιον...
Προκριθηκες οταν σε ειχαν για μπαζο και σε υποτιμησαν,το ιδιο συνεβη και σε μας,τελειως μεμονωμενες περιπτωσεις και αποδειξη οτι δεν υπηρχε συνεχεια.Συμφωνω βεβαια οτι αυτες οι προκρισεις ειναι ο,τι εχουμε να θυμομαστε ως οπαδοι αφου μεγαλες ομαδες δεν ειχαμε ποτε σε διαρκεια...μπαγερν,μπαρτελονα,αγιαξ,ατλετικο,ναπολη,αρσεναλ,ουντινεζε
ειναι λιγες απο τις ομαδες που επαιξα κ κοιταξα στα ματια
τις μισες τις εχω αποκλεισει κ τις αλλες μισες τις εβγαλα την πιστη για να με αποκλεισουν