Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Jeje, es una pregunta que no esperaba alguien me hiciera, pero aqui la respuesta. El "pescadito" Ruiz jugo aqui, el es originario de Guatemala y fué un muy  buen jugador, en el tiempo que jugo en Puebla comenzo no muy bien pero como paso el tiempo el convirtió goles importantes en el equipo.  El se fue del equipo por que le ofrecieron mas euros en Grecia. En resumen creo que el es un buen jugador y que les va a ayudar en su equipo.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
γαμησε τους παικταρα μου...
και να θυμασαι παντα να χυνεις την παοκ

Συνημμένα

• 6c16f95e5837b7a15cc22a32eb72fad8_S.jpg
    6c16f95e5837b7a15cc22a32eb72fad8_S.jpg
    52,2 KB · Εμφανίσεις: 19

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Η απομάκρυνση της περίπτωσης  του Χούλιο Άρκα από τον Άρη, σηματοδοτεί τις εξελίξεις στους «κίτρινους». Πολύ κοντά στην απόκτηση ξένου αμυντικού χαφ οι Θεσσαλονικείς.

Η διορία απάντησης που έχει θέσει η  στον Αρκα λήγει σήμερα και πλέον η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο Αργεντίνος άσος της Μίντλεσμπρο, δεν θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει με τους «κίτρινους».

Το βάρος πλέον πέφτει στην απόκτηση αμυντικού χαφ, έπειτα από εισήγηση του Κούπερ, ο οποίος θα προέρχεται από το εξωτερικό και οι εξελίξεις στο θέμα «τρέχουν». Πλέον είναι θέμα ωρών να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για απόκτηση αμυντικού μέσου.
μετραω αντιστροφα με το ρολοι στο χερι...
για ποσες ωρες περιπου μιλαμε;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
μετραω αντιστροφα με το ρολοι στο χερι...
για ποσες ωρες περιπου μιλαμε;
ελα παρε το παλτο απο την τυνησια........
μαζι με τον μπερετα....
που θα παει να παιξει 4-4-2
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ω........εχουν να κλαψουν μανουλες....

Επισκέπτης
Παιρνω πισω τον χαρακτηρισμο ¨παλτο" για τον καινουριο,η αναφορα μιλαει για εναν καλο παικτη που σημειωσε σημαντικα γκολ με την Πουεμπλα,απλα υπαρχει ενας ενδοιασμος για την ηλικια του,μιλησα με 2-3 ατομα απο εκει,θα παραθεσω μυνημνα και στα Ισπανικα...
Έτσι,γιουβέτσι ή κοκορέτσι τελικά??

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
ελα παρε το παλτο απο την τυνησια........
μαζι με τον μπερετα....
που θα παει να παιξει 4-4-2
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ω........εχουν να κλαψουν μανουλες....
τον τερματοφυλακα που πηρες,ειναι ανερχομενο ταλεντο και δεν το εχω ξανακουσει;
και αυτος ο παιχταρας που επαιζε; στους τοροντο ραπτορς η στους γιουτα τζαζ;

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
οπου θελει επαιζε...
και στον λαχανα αν γουσταρει επαιζε
εσυ ετοιμασου για γερα πηδηματα εφετος...
με το 4-4-2
μπουαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχααχ
ο μπαοκ θα παιξει 4-4-2
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ολα τα ματς οβερ....
3-4 μπαλακια σε καθε ματσακιον
μην κρυφτεις ομως στα μισα της χρονιας λουλουκα...
γιατι ολο παχια λογια εισαι και μετα δεν θα ξερεις που να κρυφτεις
χαμος χαλκιδικη;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν λεχω λαποψη εγώ,είμαι χαμουτζής..
Τη δικιά σου βλέπω λίγο διαφορετική απ'ότι το πρωί.
Ναι,εγω εχω το θαρρος να παραδεχομαι αν καπου σφαλλω,εσυ την αποψη σου για την ομαδα μπορεις να την πεις?Αντι να σπαμαρεις απ το πρωι μεχρι το βραδυ στο θρεντ του Θεου και να το γεμιζεις με καλημερες και καληνυχτες,αφιερωσε ενα λεπτο απο τη ζωη σου να μας πεις την δικη σου γνωμη.Οχι μονο να σχολιαζουμε τους αλλους ...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
μην κρυφτεις ομως στα μισα της χρονιας λουλουκα...
γιατι ολο παχια λογια εισαι και μετα δεν θα ξερεις που να κρυφτεις
χαμος χαλκιδικη;
γιατι ρε ποτε κρυφτηκα...
υγ:της πουτανας...
αντε ψησου ρε......
θα αραξουμε σπιτι μου πανω στο βουνο και μετα στα μπιτσομπαρα για... :zfuck:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μακαρι να αποδειχτει παιχταρας και να βαλει 15 γκολ,μακαρι και ο Κουλοχερης να κανει τη σεζον της ζωης του,προτιμω να με κανει ρομπα και η ομαδα να ειναι πρωτη.Οφειλω ομως να διατυπωνω την γνωμη μου,οπως τα βλεπω ΕΓΩ τα πραγματα και οχι οπως θα ηθελα να ειναι...

Επισκέπτης
Ναι,εγω εχω το θαρρος να παραδεχομαι αν καπου σφαλλω,εσυ την αποψη σου για την ομαδα μπορεις να την πεις?Αντι να σπαμαρεις απ το πρωι μεχρι το βραδυ στο θρεντ του Θεου και να το γεμιζεις με καλημερες και καληνυχτες,αφιερωσε ενα λεπτο απο τη ζωη σου να μας πεις την δικη σου γνωμη.Οχι μονο να σχολιαζουμε τους αλλους ...

Εμείς εδώ κάτω την καλημέρα τη θεωρούμε ευχή,όχι σπαμάρισμα..
Τώρα αν θεωρείς ότι δεν έχω άποψη για την ομάδα δε μπορώ να σε βοηθήσω περισότερο..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εμείς εδώ κάτω την καλημέρα τη θεωρούμε ευχή,όχι σπαμάρισμα..
Τώρα αν θεωρείς ότι δεν έχω άποψη για την ομάδα δε μπορώ να σε βοηθήσω περισότερο..
Αν εχεις,πες την να την μαθουμε.Το να με σχολιαζεις προσωπικα,μου ειναι αδιαφορο,μπορεις να συνεχισεις να το κανεις,δεν θυμαμαι να σε εχω θιξει ποτε,αλλα ουτε και θα κλαφτω για τη φιλια σου,αν εχεις την καλοσυνη μην αναφερθεις ξανα σε δικο μου μυνημα,δεν ειναι δυνατον να συμπαθουμε ολοι ολους...

Επισκέπτης
Αν εχεις,πες την να την μαθουμε.Το να με σχολιαζεις προσωπικα,μου ειναι αδιαφορο,μπορεις να συνεχισεις να το κανεις,δεν θυμαμαι να σε εχω θιξει ποτε,αλλα ουτε και θα κλαφτω για τη φιλια σου,αν εχεις την καλοσυνη μην αναφερθεις ξανα σε δικο μου μυνημα,δεν ειναι δυνατον να συμπαθουμε ολοι ολους...

Αν δε θες ν'αναφέρεται κάποιος στα μηνύματά σου μπορείς να τα στέλνεις με πμ.
Στο φόρουμ όλοι σχολιάζουμε όλους.
Για πες μου όμως,πότε ακριβώς σε έθιξα εγώ? (Συγκεκριμένα όμως)..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αν δε θες ν'αναφέρεται κάποιος στα μηνύματά σου μπορείς να τα στέλνεις με πμ.
Στο φόρουμ όλοι σχολιάζουμε όλους.
Για πες μου όμως,πότε ακριβώς σε έθιξα εγώ? (Συγκεκριμένα όμως)..
Σορρυ,αλλα για τα δικα μου μηνματα δεν θα ρωταω τριτους το που θα τα στελνω,οπως δεν εχω την απαιτηση να το κανεις κι εσυ,για αυτο και ουδεποτε σχολιασα μυνημα σου.Ε#συ διαρκως αφηνεις υπονοουμενα για μενα χωρις να καταλαβαινω απο που απορρεει αυτο,στο κατω κατω οπως σου ειπα,το καλυτερο ειναι να μην αναφερεσαι σε δικα μου μυνηματα οπως δεν κανω κι εγω,σεβομαι αλλωστε οτι εισαι φιλαρακι του petosyn και δεν εχω απαντησει σε καμια απο τις προκλησεις σου οπως εχεις καταλαβει...

Επισκέπτης
Σορρυ,αλλα για τα δικα μου μηνματα δεν θα ρωταω τριτους το που θα τα στελνω,οπως δεν εχω την απαιτηση να το κανεις κι εσυ,για αυτο και ουδεποτε σχολιασα μυνημα σου.Ε#συ διαρκως αφηνεις υπονοουμενα για μενα χωρις να καταλαβαινω απο που απορρεει αυτο,στο κατω κατω οπως σου ειπα,το καλυτερο ειναι να μην αναφερεσαι σε δικα μου μυνηματα οπως δεν κανω κι εγω,σεβομαι αλλωστε οτι εισαι φιλαρακι του petosyn και δεν εχω απαντησει σε καμια απο τις προκλησεις σου οπως εχεις καταλαβει...

Λοιπόν , για να λήξει η μαλακία,υποννοούμενα,δεν αφήνω ποτέ,όταν τα πάρω τα χώνω στα ίσια.
Δεν ξέρω που τα είδες εσύ τα υποννούμενα και ακόμα κι αν υπάρχουν πως είσαι σίγουρος ότι απευθύνονται σε σένα?
Δεν υπάρχει θέμα όμως,άλλωστε δεν είμαι εδώ για να κάνω φιλίες,άσχετα αν αυτό προέκυψε στην πορεία.

Και καλό είναι να μην ανακατεύουμε άλλα nicks..
Το τελειώνω εδώ διότι δε γουστάρω ν'αρπαχτώ με Αρειανό..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Λοιπόν , για να λήξει η μαλακία,υποννοούμενα,δεν αφήνω ποτέ,όταν τα πάρω τα χώνω στα ίσια.
Δεν ξέρω που τα είδες εσύ τα υποννούμενα και ακόμα κι αν υπάρχουν πως είσαι σίγουρος ότι απευθύνονται σε σένα?
Δεν υπάρχει θέμα όμως,άλλωστε δεν είμαι εδώ για να κάνω φιλίες,άσχετα αν αυτό προέκυψε στην πορεία.

Και καλό είναι να μην ανακατεύουμε άλλα nicks..
Το τελειώνω εδώ διότι δε γουστάρω ν'αρπαχτώ με Αρειανό..

Μα γιατί να αρπαχτειτε... εγω πως θα χαρώ δευτεριατικα;;; αχαχαχαχχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom