Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Λοιπόν , για να λήξει η μαλακία,υποννοούμενα,δεν αφήνω ποτέ,όταν τα πάρω τα χώνω στα ίσια.
Δεν ξέρω που τα είδες εσύ τα υποννούμενα και ακόμα κι αν υπάρχουν πως είσαι σίγουρος ότι απευθύνονται σε σένα?
Δεν υπάρχει θέμα όμως,άλλωστε δεν είμαι εδώ για να κάνω φιλίες,άσχετα αν αυτό προέκυψε στην πορεία.

Και καλό είναι να μην ανακατεύουμε άλλα nicks..
Το τελειώνω εδώ διότι δε γουστάρω ν'αρπαχτώ με Αρειανό..
Τα υπονοουμενα τα ξερεις εσυ καλυτερα απο μενα,ασε τωρα τα που απευθυνονται,απευθυνονται εκει που απευθυνθηκε το γιουβετσι,θαρρεις και ειναι η πρωτη φοα που θα αλλαξουμε γνωμη για καποιον παικτη(Αμπρεου),δειχνεις μεγαλη κακια και κομπλεξ χωρις να σου χω δωσει τετοια δικαιωματα.For the record,εχω να γαμησω 5 μηνες,οχι 14!!

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Τα υπονοουμενα τα ξερεις εσυ καλυτερα απο μενα,ασε τωρα τα που απευθυνονται,απευθυνονται εκει που απευθυνθηκε το γιουβετσι,θαρρεις και ειναι η πρωτη φοα που θα αλλαξουμε γνωμη για καποιον παικτη(Αμπρεου),δειχνεις μεγαλη κακια και κομπλεξ χωρις να σου χω δωσει τετοια δικαιωματα.For the record,εχω να γαμησω 5 μηνες,οχι 14!!
τι εχουν να τραβηξουν οι κινεζες

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
γιατι ρε ποτε κρυφτηκα...
υγ:της πουτανας...
αντε ψησου ρε......
θα αραξουμε σπιτι μου πανω στο βουνο και μετα στα μπιτσομπαρα για... :zfuck:
δεν ξερω δουλεια πανω απο ολα στην συγκεκριμενη φαση αλλιως μπανια μονο στην μπανιερα και  :zfuck: :zfuck: μονο την χουφτα
θα σε πω

Επισκέπτης

Αυτό με τους μήνες δεν αναφερόταν σε σένα..
Αυτός στον οποίο έκανα παράθεση ξέρει,τώρα αν θες να πιστεύεις ότι όλα γύρω σου γυρίζουν που λέει κι ο ποιητής,δικό σου θέμα..

Είμαι κακός,κομπλεξικός,ότι πεις..

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
δεν ξερω δουλεια πανω απο ολα στην συγκεκριμενη φαση αλλιως μπανια μονο στην μπανιερα και  :zfuck: :zfuck: μονο την χουφτα
θα σε πω
τι εγινε ρε λελεουρα επιχειρηματιας εγινες....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αυτό με τους μήνες δεν αναφερόταν σε σένα..
Αυτός στον οποίο έκανα παράθεση ξέρει,τώρα αν θες να πιστεύεις ότι όλα γύρω σου γυρίζουν που λέει κι ο ποιητής,δικό σου θέμα..

Είμαι κακός,κομπλεξικός,ότι πεις..
Οκ,ο,τι πεις,το γιουβετσι πηγαινε φανταζομαι στη μαγειρισα σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom