You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ναι,και να τους βαζουμε να υπογραφουν πως οσο παιζουν στην ομαδα οικογενεια δεν εχει...μηπως να κλεινετε παιχτες που δεν εχουν γυναικες και παιδια και μεγαλωσαν σε ορφανοτροφεια;
Επισκέπτης
Βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Εγώ να δεις..
Κατάντησε το θρεντάκι "ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα"..
μυγεςΒαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
εγκλειστους σε υπογειες φυλακεςΝαι,και να τους βαζουμε να υπογραφουν πως οσο παιζουν στην ομαδα οικογενεια δεν εχει...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μη μασάς πήρατε και τον Κασναφέρη...Δεν επαιζε στον ΠΑΣ στα 21 του και θα παιξει σε μας στα 31 του,μαλιστα,τα'πες ολα για το παλτο εκ Γουατεμαλας.Παντως,επειδη θελω να ειμαι δικαιος αρχισα ηδη τις επαφες μου με γνωριμιες μου απο Πουεμπλα και συντομα,ισως και εντος της ημερας θα σας εχω ανταποκριση για την τελευταια σεζον του "παιχταρα"...
Εγώ να δεις..
το θρεντάκι "ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα"..
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ετσι πες,να νοιωσω καλυτερα.Μη μασάς πήρατε και τον Κασναφέρη...
κακοπουσταΜη μασάς πήρατε και τον Κασναφέρη...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ειδες πως τα πεταει?Ισα ισα να μας φτιαξει την μερα...κακοπουστα
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Γι'αυτό υπάρχουν οι φίλοι μπρε...Ετσι πες,να νοιωσω καλυτερα.
κακοπουστα
Αμπαλλοι...Ειδες πως τα πεταει?Ισα ισα να μας φτιαξει την μερα...
Εδώ είμαστε και θα με θυμηθέιτε...
τι καλυτερο απο μια φρεσκια και ευχαριστη πρωινη ειδησηΕιδες πως τα πεταει?Ισα ισα να μας φτιαξει την μερα...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Θα μας πεις γιατι τον αφησατε ελευθερο?Πηξατε στις προτασεις και δεν θελατε να αδικησετε καποιον?Γι'αυτό υπάρχουν οι φίλοι μπρε...
Αμπαλλοι...
Εδώ είμαστε και θα με θυμηθέιτε...
δεν μπορουσαν να καλυψουν το συμβολαιο τουΘα μας πεις γιατι τον αφησατε ελευθερο?Πηξατε στις προτασεις και δεν θελατε να αδικησετε καποιον?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εσαι μεγιστος,πως δεν το σκεφτηκα αυτο!δεν μπορουσαν να καλυψουν το συμβολαιο του
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Δεν τον άφησαν ελεύθερο...Θα μας πεις γιατι τον αφησατε ελευθερο?Πηξατε στις προτασεις και δεν θελατε να αδικησετε καποιον?
Δεν ξέρω τι ακριβώς συμφώνησαν,για κάτι ψιλά άκουσα κι ένα φιλικό στα Γιάννενα...
Σε 6 μήνες λήγει το συμβόλαιό του και σε όσες προτάσεις του έκανε ο Χριστοβασίλης απάντησε αρνητικά...
Εγώ τον καταλαβαίνω απόλυτα,το 2007 ήταν το καλύτερο ταλέντο της Ηπείρου με συμμετοχές στην Εθνική Νέων και κάποιοι παραλίγο να του κόψουν τη μπάλα...
Εγώ πιστεύω σ'αυτό το παιδί,ειδικά με Κούπερ προπονητή...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
αααααααααχαχαχαχαχαχα...δεν μπορουσαν να καλυψουν το συμβολαιο του
Σιγά το συμβόλαιο που είχε...
Εδώ ο χοντρός πήγε και έδωσε 200.000 το χρόνο για 3ετες συμβόλαιο στον Πάντο στα 34 του...
Ρευστό έχει ο χοντρός,δεν μασάει...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Δεν αμφιβαλω καθολου οτι μπορει να ηταν στο ξεκινημα του μεγαλο ταλεντο,δεν ειναι ο μοναδικος που χανεται στην πορεια,θα μπορουσα να σου αναφερω καμια 100 ονοματα μονο απο τα πιτσιρικια του Αρη.Το θεμα ειναι τι μπορει να δωσει τωρα σε μια ομαδα με απαιτησεις πρωταθλητισμου.Μακαρι να δικαιωθεις και να χουμε παρει στο τζαμπα ενα μεγαλο ταλεντο,θα δειξει συντομα...
τι είπες ρε γίγαντα?Δεν αμφιβαλω καθολου οτι μπορει να ηταν στο ξεκινημα του μεγαλο ταλεντο,δεν ειναι ο μοναδικος που χανεται στην πορεια,θα μπορουσα να σου αναφερω καμια 100 ονοματα μονο απο τα πιτσιρικια του Αρη.Το θεμα ειναι τι μπορει να δωσει τωρα σε μια ομαδα με απαιτησεις πρωταθλητισμου.Μακαρι να δικαιωθεις και να χουμε παρει στο τζαμπα ενα μεγαλο ταλεντο,θα δειξει συντομα...
αχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Για λιγους αυτο,τα καλυτερα ερχονταιτι είπες ρε γίγαντα?
αχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K