Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μηπως να κλεινετε παιχτες που δεν εχουν γυναικες και παιδια και μεγαλωσαν σε ορφανοτροφεια;
Ναι,και να τους βαζουμε να υπογραφουν πως οσο παιζουν στην ομαδα οικογενεια δεν εχει...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Δεν επαιζε στον ΠΑΣ στα 21 του και θα παιξει σε μας στα 31 του,μαλιστα,τα'πες ολα για το παλτο εκ Γουατεμαλας.Παντως,επειδη θελω να ειμαι δικαιος αρχισα ηδη τις επαφες μου με γνωριμιες μου απο Πουεμπλα και συντομα,ισως και εντος της ημερας θα σας εχω ανταποκριση για την τελευταια σεζον του "παιχταρα"...
Μη μασάς πήρατε και τον Κασναφέρη... :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ετσι πες,να νοιωσω καλυτερα.
Γι'αυτό υπάρχουν οι φίλοι μπρε...

Ειδες πως τα πεταει?Ισα ισα να μας φτιαξει την μερα...
Αμπαλλοι...

Εδώ είμαστε και θα με θυμηθέιτε... :zfuck:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Γι'αυτό υπάρχουν οι φίλοι μπρε...
Αμπαλλοι...

Εδώ είμαστε και θα με θυμηθέιτε... :zfuck:
Θα μας πεις γιατι τον αφησατε ελευθερο?Πηξατε στις προτασεις και δεν θελατε να αδικησετε καποιον? :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Θα μας πεις γιατι τον αφησατε ελευθερο?Πηξατε στις προτασεις και δεν θελατε να αδικησετε καποιον? :2funny: :2funny:
Δεν τον άφησαν ελεύθερο...
Δεν ξέρω τι ακριβώς συμφώνησαν,για κάτι ψιλά άκουσα κι ένα φιλικό στα Γιάννενα...
Σε 6 μήνες λήγει το συμβόλαιό του και σε όσες προτάσεις του έκανε ο Χριστοβασίλης απάντησε αρνητικά...
Εγώ τον καταλαβαίνω απόλυτα,το 2007 ήταν το καλύτερο ταλέντο της Ηπείρου με συμμετοχές στην Εθνική Νέων και κάποιοι παραλίγο να του κόψουν τη μπάλα...

Εγώ πιστεύω σ'αυτό το παιδί,ειδικά με Κούπερ προπονητή...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
δεν μπορουσαν να καλυψουν το συμβολαιο του
αααααααααχαχαχαχαχαχα...
Σιγά το συμβόλαιο που είχε...

Εδώ ο χοντρός πήγε και έδωσε 200.000 το χρόνο για 3ετες συμβόλαιο στον Πάντο στα 34 του...
Ρευστό έχει ο χοντρός,δεν μασάει...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν αμφιβαλω καθολου οτι μπορει να ηταν στο ξεκινημα του μεγαλο ταλεντο,δεν ειναι ο μοναδικος που χανεται στην πορεια,θα μπορουσα να σου αναφερω καμια 100 ονοματα μονο απο τα πιτσιρικια του Αρη.Το θεμα ειναι τι μπορει να δωσει τωρα σε μια ομαδα με απαιτησεις πρωταθλητισμου.Μακαρι να δικαιωθεις και να χουμε παρει στο τζαμπα ενα μεγαλο ταλεντο,θα δειξει συντομα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν αμφιβαλω καθολου οτι μπορει να ηταν στο ξεκινημα του μεγαλο ταλεντο,δεν ειναι ο μοναδικος που χανεται στην πορεια,θα μπορουσα να σου αναφερω καμια 100 ονοματα μονο απο τα πιτσιρικια του Αρη.Το θεμα ειναι τι μπορει να δωσει τωρα σε μια ομαδα με απαιτησεις πρωταθλητισμου.Μακαρι να δικαιωθεις και να χουμε παρει στο τζαμπα ενα μεγαλο ταλεντο,θα δειξει συντομα...
τι είπες ρε γίγαντα?

αχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom