Επισκέπτης
εμεις δεν εχουμε ταιρι εμεις μονο πουλαμε!!!!τι παιχτη ρε συ μποντο
αφραγκιες....
εκτος απο γαυροβαζελο ολοι αλλοι βραζουμε στο ιδιο καζανι....
εμεις δεν εχουμε ταιρι εμεις μονο πουλαμε!!!!τι παιχτη ρε συ μποντο
αφραγκιες....
εκτος απο γαυροβαζελο ολοι αλλοι βραζουμε στο ιδιο καζανι....
ε..θα παρετε και σεις..εμεις δεν εχουμε ταιρι εμεις μονο πουλαμε!!!!
το λολο τον εδωσε δανεικο ουρουγουαη γιατι ηταν μεγαλο το συμβολαιο/τον κουμουρτζι ψαχνει να τον πουλησει απλα δεν του εχει κατσει τιποτα οπως και τον μανιατη.ειδιακ ο δευτερος ειναι ξενερωμενος και ψαχνεται και ο ιδιος να βρει προταση να φυγει.φετος ο τσακιρης δεν βαζει γραγκο να φανταστεις πηραμε τερματοφυλακα τον μαχο της αεκ!!!ε..θα παρετε και σεις..
ακομα νωρις ειναι
εμεις εχουμε τας ευρωπας....
λολο;
μανιατης;
κουμορτζι;
τι εγιναν αυτοι;
μονο για τον τζαβελα ξερω
εισαι κακοςΕσυ συνελθε γιατι με το youtube παικταρας δεν εγινε ΚΑΝΕΙΣ!!
Κοιτα το βιογραφικο του απλα κ μην κανεις υπεραισιοδοξες εκτιμησεις για το καθετι..
και ο αντριανο ειχε δοκιμαστει στην καλαματαεισαι κακος
ποιο youtube?περασε απο τον ΠΑΣ πριν τον διωξουν με κλοτσιες πισω στην Γουατεμαλα το 2001 η 2002
Τι μου θύμισες τώρα...εισαι κακος
ποιο youtube?περασε απο τον ΠΑΣ πριν τον διωξουν με κλοτσιες πισω στην Γουατεμαλα το 2001 η 2002
Δεν επαιζε στον ΠΑΣ στα 21 του και θα παιξει σε μας στα 31 του,μαλιστα,τα'πες ολα για το παλτο εκ Γουατεμαλας.Παντως,επειδη θελω να ειμαι δικαιος αρχισα ηδη τις επαφες μου με γνωριμιες μου απο Πουεμπλα και συντομα,ισως και εντος της ημερας θα σας εχω ανταποκριση για την τελευταια σεζον του "παιχταρα"...Τι μου θύμισες τώρα...
Ο Αλενατόρε δεν τον έβαζε με τίποτα ενδεκάδα και σε μια συνέντευξη τύπου μετά από ένα μέτριο ματς τον ρωτάνε...
-Κυριε Αναστόπουλε γιατί δεν χρησιμοποιείτε τον Ρουίς που είναι διεθνής με την εθνική Γουατεμάλας...???
Αφού του έχουν γυρίσει τα μάτια ανάποδα απαντάει...
-Πως την είπες???ποια εθνική...???
-Γουατεμάλας...
-*(*&^*^&%^* άλλη ερώτηση...
ααααααχαχαχαχαχαχαχαχα...
Πάντως τον είχε αδικήσει τον συγκεκριμένο παίκτη,μάλλον ήταν λίγο προκατελλειμένος απέναντί του,όσοι τον έιχαμε δει,ειδικά στις προπονήσεις μας είχε αφήσει καλές εντυπώσεις,πριν 8 χρόνια βέβαια...
Την καλημέρα μου...
ακομα δεν εφυγες για κινα εσυ να αρχισει να εκληρωνεται η προφητεια;Δεν επαιζε στον ΠΑΣ στα 21 του και θα παιξει σε μας στα 31 του,μαλιστα,τα'πες ολα για το παλτο εκ Γουατεμαλας.Παντως,επειδη θελω να ειμαι δικαιος αρχισα ηδη τις επαφες μου με γνωριμιες μου απο Πουεμπλα και συντομα,ισως και εντος της ημερας θα σας εχω ανταποκριση για την τελευταια σεζον του "παιχταρα"...
Ειπαμε χειμωνα ρε λελε,βιαζεσαι να με ξεφορτωθεις?Τωρα δεν αντεχεται εκει κατω,να λιωσω θες?ακομα δεν εφυγες για κινα εσυ να αρχισει να εκληρωνεται η προφητεια;
να σε ξεφορτωθω οχι ρε συ,απλα να βλεπω τους οιωνους να ερχονται θελω...Ειπαμε χειμωνα ρε λελε,βιαζεσαι να με ξεφορτωθεις?Τωρα δεν αντεχεται εκει κατω,να λιωσω θες?
Ελα ρε,δεν πεφτουμε κιολας,τα ιδια χαλια με περσυ θα εχουμε,αντε λιγο χειροτερα.Εκτος κι αν μαζεψουμε πολλους "κωλοχαρακτηρες" και αρχισουν οι μαζικες εκκαθαρισεις μεσουσης της χρονιας...να σε ξεφορτωθω οχι ρε συ,απλα να βλεπω τους οιωνους να ερχονται θελω...
οχι δεν θελω να παθεις τιποτα,θα σε χρειαστουμε για μερικες 7ετιες ακομα
Τι δεν παμε για πρωτάθλημα?Ελα ρε,δεν πεφτουμε κιολας,τα ιδια χαλια με περσυ θα εχουμε,αντε λιγο χειροτερα.Εκτος κι αν μαζεψουμε πολλους "κωλοχαρακτηρες" και αρχισουν οι μαζικες εκκαθαρισεις μεσουσης της χρονιας...
οικογενειακες υποχρεωσεις;Ελα ρε,δεν πεφτουμε κιολας,τα ιδια χαλια με περσυ θα εχουμε,αντε λιγο χειροτερα.Εκτος κι αν μαζεψουμε πολλους "κωλοχαρακτηρες" και αρχισουν οι μαζικες εκκαθαρισεις μεσουσης της χρονιας...
παοκ και αρης θα παλεψουν φετος για την κουπαΤι δεν παμε για πρωτάθλημα?
Για φετος λεμε να το χαρισουμε στους γειτονες,εμεις βαρεθηκαμε πια,τοσους τιτλους τι να τους κανουμε?Τι δεν παμε για πρωτάθλημα?
Ναι,απο αυτο,της μοδας ειναι σε μας ιδιαιτερα.Κανονικα ο Κοντης,οταν υπογραφουν τα συμβολαια τους θα πρεπει να τους βαζει ορο να προσεχουν και τα προσωπικα τους...οικογενειακες υποχρεωσεις;
μηπως να κλεινετε παιχτες που δεν εχουν γυναικες και παιδια και μεγαλωσαν σε ορφανοτροφεια;Ναι,απο αυτο,της μοδας ειναι σε μας ιδιαιτερα.Κανονικα ο Κοντης,οταν υπογραφουν τα συμβολαια τους θα πρεπει να τους βαζει ορο να προσεχουν και τα προσωπικα τους...