Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
εμεις δεν εχουμε ταιρι εμεις μονο πουλαμε!!!!
ε..θα παρετε και σεις..
ακομα νωρις ειναι
εμεις εχουμε τας ευρωπας....
λολο;
μανιατης;
κουμορτζι;
τι εγιναν αυτοι;
μονο για τον τζαβελα ξερω

Επισκέπτης
ε..θα παρετε και σεις..
ακομα νωρις ειναι
εμεις εχουμε τας ευρωπας....
λολο;
μανιατης;
κουμορτζι;
τι εγιναν αυτοι;
μονο για τον τζαβελα ξερω
το λολο τον εδωσε δανεικο ουρουγουαη γιατι ηταν μεγαλο το συμβολαιο/τον κουμουρτζι ψαχνει να τον πουλησει απλα δεν του εχει κατσει τιποτα οπως και τον μανιατη.ειδιακ ο δευτερος ειναι ξενερωμενος και ψαχνεται και ο ιδιος να βρει προταση να φυγει.φετος ο τσακιρης δεν βαζει γραγκο να φανταστεις πηραμε τερματοφυλακα τον μαχο της αεκ!!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Εσυ συνελθε γιατι με το youtube παικταρας δεν εγινε ΚΑΝΕΙΣ!!
Κοιτα το βιογραφικο του απλα κ μην κανεις υπεραισιοδοξες εκτιμησεις για το καθετι..
εισαι κακος
ποιο youtube?περασε απο τον ΠΑΣ πριν τον διωξουν με κλοτσιες πισω στην Γουατεμαλα το 2001 η 2002

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
in ektor we believe

Συνημμένα

• PROETOIMASIA_PODOSFAIRO_10-11_CRANS-MONTANA_3.jpg
    PROETOIMASIA_PODOSFAIRO_10-11_CRANS-MONTANA_3.jpg
    48,6 KB · Εμφανίσεις: 15

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
εισαι κακος
ποιο youtube?περασε απο τον ΠΑΣ πριν τον διωξουν με κλοτσιες πισω στην Γουατεμαλα το 2001 η 2002
Τι μου θύμισες τώρα...

Ο Αλενατόρε δεν τον έβαζε με τίποτα ενδεκάδα και σε μια συνέντευξη τύπου μετά από ένα μέτριο ματς τον ρωτάνε...

-Κυριε Αναστόπουλε γιατί δεν χρησιμοποιείτε τον Ρουίς που είναι διεθνής με την εθνική Γουατεμάλας...???

Αφού του έχουν γυρίσει τα μάτια ανάποδα απαντάει...

-Πως την είπες???ποια εθνική...???

-Γουατεμάλας...

-*(*&^*^&%^* άλλη ερώτηση...

ααααααχαχαχαχαχαχαχαχα...

Πάντως τον είχε αδικήσει τον συγκεκριμένο παίκτη,μάλλον ήταν λίγο προκατελλειμένος απέναντί του,όσοι τον έιχαμε δει,ειδικά στις προπονήσεις μας είχε αφήσει καλές εντυπώσεις,πριν 8 χρόνια βέβαια...

Την καλημέρα μου...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τι μου θύμισες τώρα...

Ο Αλενατόρε δεν τον έβαζε με τίποτα ενδεκάδα και σε μια συνέντευξη τύπου μετά από ένα μέτριο ματς τον ρωτάνε...

-Κυριε Αναστόπουλε γιατί δεν χρησιμοποιείτε τον Ρουίς που είναι διεθνής με την εθνική Γουατεμάλας...???

Αφού του έχουν γυρίσει τα μάτια ανάποδα απαντάει...

-Πως την είπες???ποια εθνική...???

-Γουατεμάλας...

-*(*&^*^&%^* άλλη ερώτηση...

ααααααχαχαχαχαχαχαχαχα...

Πάντως τον είχε αδικήσει τον συγκεκριμένο παίκτη,μάλλον ήταν λίγο προκατελλειμένος απέναντί του,όσοι τον έιχαμε δει,ειδικά στις προπονήσεις μας είχε αφήσει καλές εντυπώσεις,πριν 8 χρόνια βέβαια...

Την καλημέρα μου...
Δεν επαιζε στον ΠΑΣ στα 21 του και θα παιξει σε μας στα 31 του,μαλιστα,τα'πες ολα για το παλτο εκ Γουατεμαλας.Παντως,επειδη θελω να ειμαι δικαιος αρχισα ηδη τις επαφες μου με γνωριμιες μου απο Πουεμπλα και συντομα,ισως και εντος της ημερας θα σας εχω ανταποκριση για την τελευταια σεζον του "παιχταρα"...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Δεν επαιζε στον ΠΑΣ στα 21 του και θα παιξει σε μας στα 31 του,μαλιστα,τα'πες ολα για το παλτο εκ Γουατεμαλας.Παντως,επειδη θελω να ειμαι δικαιος αρχισα ηδη τις επαφες μου με γνωριμιες μου απο Πουεμπλα και συντομα,ισως και εντος της ημερας θα σας εχω ανταποκριση για την τελευταια σεζον του "παιχταρα"...
ακομα δεν εφυγες για κινα εσυ να αρχισει να εκληρωνεται η προφητεια;

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Ειπαμε χειμωνα ρε λελε,βιαζεσαι να με ξεφορτωθεις?Τωρα δεν αντεχεται εκει κατω,να λιωσω θες?
να σε ξεφορτωθω οχι ρε συ,απλα να βλεπω τους οιωνους να ερχονται θελω...
οχι δεν θελω να παθεις τιποτα,θα σε χρειαστουμε για μερικες 7ετιες ακομα  :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
να σε ξεφορτωθω οχι ρε συ,απλα να βλεπω τους οιωνους να ερχονται θελω...
οχι δεν θελω να παθεις τιποτα,θα σε χρειαστουμε για μερικες 7ετιες ακομα  :2funny: :2funny:
Ελα ρε,δεν πεφτουμε κιολας,τα ιδια χαλια με περσυ θα εχουμε,αντε λιγο χειροτερα.Εκτος κι αν μαζεψουμε πολλους "κωλοχαρακτηρες" και αρχισουν οι μαζικες εκκαθαρισεις μεσουσης της χρονιας...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ελα ρε,δεν πεφτουμε κιολας,τα ιδια χαλια με περσυ θα εχουμε,αντε λιγο χειροτερα.Εκτος κι αν μαζεψουμε πολλους "κωλοχαρακτηρες" και αρχισουν οι μαζικες εκκαθαρισεις μεσουσης της χρονιας...
Τι δεν παμε για πρωτάθλημα?

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
οικογενειακες υποχρεωσεις; :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
οικογενειακες υποχρεωσεις; :2funny: :2funny:
Ναι,απο αυτο,της μοδας ειναι σε μας ιδιαιτερα.Κανονικα ο Κοντης,οταν υπογραφουν τα συμβολαια τους θα πρεπει να τους βαζει ορο να προσεχουν και τα προσωπικα τους...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Ναι,απο αυτο,της μοδας ειναι σε μας ιδιαιτερα.Κανονικα ο Κοντης,οταν υπογραφουν τα συμβολαια τους θα πρεπει να τους βαζει ορο να προσεχουν και τα προσωπικα τους...
μηπως να κλεινετε παιχτες που δεν εχουν γυναικες και παιδια και μεγαλωσαν σε ορφανοτροφεια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom