Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μα αφού είναι γνωστό πως όλες οι σκοτεινές δυνάμεις κυνηγάνε αυτή την ομάδα-πρώτυπο με την άσπιλη διοίκηση, με τον τιτανοτεράστιο σύνδεσμο που δεν παρεμβαίνει ποτά στα διοικητικά δρώμενα.
Δεν κρίνω κανέναν εδώ μέσα. Όποιος νοιώθει τόση αγάπη για την ομάδα ας παει να πάρει διαρκείας, μάλλον είμαι λιγότερο Αρειανός αλλά δεν θα δώσω φέτος από το υστέρημά μου για να βοηθήσω μια διοίκηση που είναι για φτύσιμο. Αν μου καβλώσει θα πάω καμιά Κυριακή στο γήπεδο. Παει δεν παει καλά η ομάδα έχω ξενερώσει απίστευτα με αυτά που γίνονονται

Αυτά και καλή καρδιά

α και κάτι τελευταίο

[size=30pt]ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ[/size]
Γαμιεται ο παοκ (για να μην λενε)...Καλα που θα την κανω για Κινα καταχειμωνο και δεν θα πολυ βλεπω τα χαλια μας...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Γαμιεται ο παοκ (για να μην λενε)...Καλα που θα την κανω για Κινα καταχειμωνο και δεν θα πολυ βλεπω τα χαλια μας...
ειπαμε απογοητευτηκες απο την ομαδα σου αλλα δεν αξιζει να μεταναστευσεις ρε συ στην αλλη ακρη της γης...
αλλαξε απλα ομαδα

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
For the record,την τελευταια χρονια που εμεινα χειμωνα Κινα ηταν το 2004,και δυστυχως πεσαμε...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
συμπληρωνετε και 7ετια φετος ολοι οι οιωνοι με το μερος σας ειναι

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ευτυχώς που γύρισες και προκόψαμε αχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααα
Ακομη θυμαμαι τα πρωινα της Δευτερας στο Σεντζεν που δεν τολμουσα να ανοιξω το χοτμειλ μου,ειχα και κατι γκαντεμηδες φιλους που μου τα προλαβαιναν,γαμησε τα,μαρτυριο...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Χαλαρωσε κ εσυ μεγαλε ακομα δεν μπηκες..
Για μενα κ η διοικηση κ ο Καμπορα εκτεθηκαν με τις ενεργειες τους κ οταν θα βλεπουμε το στραβο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να το λεμε..
Πολλα τα ψεμματα μεχρι στιγμης απο τους διοικουντες,εμπιστοσυνη υπαρχει αλλα μην την εκμεταλλευονται κιολας..Στο απυροβλητο δεν θα ειναι ποτε κανεις!!

Πολλη υπομονη εχουμε κανει κ απαιτουμε σοβαροτητα απο ολους..Οπως ο κοσμος κανει το χρεος του τοσα χρονια πρεπει κ ολοι οσοι απαρτιζουν το τμημα(διοικηση,προπονητικο τιμ,παικτες)να παψουν να μας θεωρουν δεδομενους κ να αρχιζουν να ανταποδιδουν αυτα που εχουν παρει απο εμας..
Σε παω με χιλια,τα ειπες ολα...

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
μια ενημερωση για τα προκριματικα του eurocupa παιζουμε με την βουλγαρικη λουικοιλ ακαντεμικα. διαρκειας και στο μπασκετ παιδια

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν προκειται να μπω σε διαδικασια αντιπαραθεσης με κανενα φιλο και συναρειανο εδω μεσα, αποψεις διαφορετικες υπαρχουν, ειναι λογικο και υγιες αυτο, ουδεποτε ανεφερα οτι αυτη η διοικηση 'η οποια αλλη ειναι η καλυτερη, η ικανοτερη και η πιο αγνη, απλα αντιπαρεταξα με επιχειρηματα στις οποιες αποριες και ενστασεις εχουν καποιοι, πιθανους λογους και πραγματα που μπορει να συμβαινουν. Οπως ομως εγω δεν προκειται να πιεσω καποιον με το ζορι να στηριξει τον ΑΡΗ αγοραζοντας διαρκειας και πηγαινοντας στο γηπεδο, δε δεχομαι απο κανενα να με θεωρει προβατο και καθυστερημενο επειδη ειμαι στη λεσχη και αγοραζω το διαρκειας μου για το ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ. Το τι θα συμβει στο μελλον μονο ο Θεος το ξερει (και σιγα μην ασχολειται με μαλακιες σαν τι ποδοσφαιρο  :grin:), το τι συμβαινει στην πολη απο προσωπα και καταστασεις, τα ξερουν πολλοι.........

Μογγολακια, θα σταματησουμε να ασχολουμαστε με την παρτη σας, οταν θα σταματησετε να ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ.........

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα άρρωστοι

Μάξιμε οι καραμέλες των άλλων είναι πάντα πιο γλυκιές

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Με μπερδεύεις με τον πίπη. Αλήθεια που χάθηκε αυτή?
αντε καλα δεν σε δινω ξανα...
σε μπερδευω με τον πιπη
δεν ξερω τελευταια φορα ηταν πιασμενος και ειχε ξεχειλησει ο υπονομος μεσα στο μαγαζι του,οποτε θα ειναι χωμενος σε τιποτα σκατα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αντε καλα δεν σε δινω ξανα...
σε μπερδευω με τον πιπη
δεν ξερω τελευταια φορα ηταν πιασμενος και ειχε ξεχειλησει ο υπονομος μεσα στο μαγαζι του,οποτε θα ειναι χωμενος σε τιποτα σκατα
να του πω να παει να παιξει κανενα λοτο  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom