Επισκέπτης
πως πάει ρε το μοτόρι? Πετάς?
Αγέρας λέμε.....
Έχω ξεχάσει το αυτοκίνητο λέμε..
πως πάει ρε το μοτόρι? Πετάς?
Εσυ μωρη κοτουλα να βγαινεις να μιλας με το κανονικο σου user,αδερφουλα του ελεους,τι να συζητησω μαζι σου που μπηκες με ενα ποστ να την πεις σε εμενα μωρη λουλου?Ρε AGNIUS ΕΠΕΙΔΗ λες πολλες παπαριες ΑΝ εισαι αρειανος καλυτερα αλλαξε ομαδα γιατι εισαι εκτος τοπου και χρονου αν εισαι τουρκος συνεχισε την προπαγανδα σου αλλα να ξες οτι δεν πιανει τοπο για να λες προβατα αυτους που παιρνουν διαρκειας ή χαλασμενος εισαι ή τουρκος μονο μη κλαψεις για τον ΧΑΦΙΕ καμπορα
απο ποιο εχεις αποθεμα;με τουλίπα ή σκέτο?
ασε ρε προβοκάτορα σε έχουν πάρει χαμπάρι και οι νέοι του φόρουμ. ΚωλότουρκεΕσυ μωρη κοτουλα να βγαινεις να μιλας με το κανονικο σου user,αδερφουλα του ελεους,τι να συζητησω μαζι σου που μπηκες με ενα ποστ να την πεις σε εμενα μωρη λουλου?
στο δυόσμοαπο ποιο εχεις αποθεμα;
στειλε με δεντρολιβανο τοτεστο δυόσμο
Φιλε,ουτε που με νοιαζει τι εγινε το Πασχα,τα Χριστουγεννα και την Καθαρα Δευτερα,ουτε τι εγινε στη Σανη και στη Καψοχωρα,εγω ξερω οτι για πολλοστη φορα διωχνουμε τοσο ευκολα εναν παιχταρα(αποδεδειγμενα και οχι με τα λογια),τον βγαζουμε λαμογιο και κωλοχαρακτηρα,στρεφουμε τον κοσμο ενατιον του για να μαστε καλα και δεν τρεχειτποτα.Οταν θα πεφτουν καταχειμωνο οι καρπαζιες ομως θα βλεπω εσενα και 2-3 ακομα να βριζουν τα "μαλακισμενα" που δεν παιζουν,θαρρεις και τα "μαλακισμενα" ηρθαν με παρθενογενεση στον συλλογο,δεν τους φερνουν καποιοι...Χθες,ηταν ο Αβρααμ,σημερα ο Καμπορα,ο Αμπρεου βγαινει και κραζει,ο Βιτολο δεν θελει να τους ξαναδει,ο Παπαζογλου ουτε να τους ακουσει, μη ξεχασω και τον "ρουφ" Νεμπεγλερα και ΟΛΟΙ αυτοι ειναι οι κωλοχαρακτηρες και η διοικηση η καλη.Τα συμπερασματα τα αφηνω για μεσουσης της χρονιας,εκει να σας ακουσω τι θα λετε...Πιστευω οτι απλα δεν εχεις πληροφορηση και δεν καταλαβαινεις τι γινεται..... ψαξε-ρωτα-μαθε, ποιος ειναι ο καγιογλου, ποιος ο γιαννοπουλος, τι εγινε το Πασχα στο Σανη και κυριως ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ...... Δε μπορει ο Καμπορα να ειναι ο ΜΟΝΟΣ που εχει δικιο και ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ απο παικτες-διοικηση-προπονητες- κοσμος που συνεχιζει να πιστευει και να στηριζει την ομαδα (ναι εμεις οι "παραμυθιασμενοι") να ειναι μαλακες........
Γαμησε τα,νοιωθω Τζειμς Μποντ,διπλος πρακτορας,KGB και δε συμαζευεται,ρε που τους βρηκαμε ρε...ασε ρε προβοκάτορα σε έχουν πάρει χαμπάρι και οι νέοι του φόρουμ. Κωλότουρκε
μερακλή μου εσύστειλε με δεντρολιβανο τοτε
απο την πρωτη μερα με καταλαβεςμερακλή μου εσύ
ζηταω συγνωμη για οτι ασχημο εχω πει,εχω σκεφτει η για οτι προκυψει στο μελλον που αφορα το προσωπο σουΦιλε,ουτε που με νοιαζει τι εγινε το Πασχα,τα Χριστουγεννα και την Καθαρα Δευτερα,ουτε τι εγινε στη Σανη και στη Καψοχωρα,εγω ξερω οτι για πολλοστη φορα διωχνουμε τοσο ευκολα εναν παιχταρα(αποδεδειγμενα και οχι με τα λογια),τον βγαζουμε λαμογιο και κωλοχαρακτηρα,στρεφουμε τον κοσμο ενατιον του για να μαστε καλα και δεν τρεχειτποτα.Οταν θα πεφτουν καταχειμωνο οι καρπαζιες ομως θα βλεπω εσενα και 2-3 ακομα να βριζουν τα "μαλακισμενα" που δεν παιζουν,θαρρεις και τα "μαλακισμενα" ηρθαν με παρθενογενεση στον συλλογο,δεν τους φερνουν καποιοι...Χθες,ηταν ο Αβρααμ,σημερα ο Καμπορα,ο Αμπρεου βγαινει και κραζει,ο Βιτολο δεν θελει να τους ξαναδει,ο Παπαζογλου ουτε να τους ακουσει,και ΟΛΟΙ αυτοι ειναι οι κωλοχαρακτηρες και η διοικηση η καλη.Τα συμπερασματα τα αφηνω για μεσουσης της χρονιας,εκει να σας ακουσω τι θα λετε...
Αυτα ομως να τα λες και οταν δε σου αρεσουν αυτα που γραφω,οχι μονο τωρα...ζηταω συγνωμη για οτι ασχημο εχω πει,εχω σκεφτει η για οτι προκυψει στο μελλον που αφορα το προσωπο σου
φαλακρός πράκτωρ Θου ΒουΓαμησε τα,νοιωθω Τζειμς Μποντ,διπλος πρακτορας,KGB και δε συμαζευεται,ρε που τους βρηκαμε ρε...
Εκει θα καταντησουμε με αυτα που διαβαζουμε...φαλακρός πράκτωρ Θου Βου
γι'αυτο μιλησα και για το μελλον και δεν εμεινα μονο στα περασμενα ;) ;)Αυτα ομως να τα λες και οταν δε σου αρεσουν αυτα που γραφω,οχι μονο τωρα...
Σωστος ο παικτης...γι'αυτο μιλησα και για το μελλον και δεν εμεινα μονο στα περασμενα ;) ;)
Ποσο πολυ παραμυθι αντεχεις ακομα ρε φιλε?Αποκλειεται αυτο το θεμα να ΕΚΡΕΜΜΕΙ στα δικαστηρια με τη Σαντατερ??
"Δηθεν" οικογενειακα προβληματα? Αποκλειεις το γατακι να το παρουσιασε ετσι πιστευοντας, με το φτωχο και παραμυθιασμενο μυαλο του, οτι θα τον αφησουν ελευθερο για να ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΑΞΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ και στο τελος τον ΚΡΕΜΑΣΕ????
Το ροστερ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να ειναι 100% ετοιμο απο 20 Ιουνιου, λες ο Κουπερ να μην ξερει τι κανει και με ποιους παικτες μιλανε??
Ας περιμενουμε να ολοκληρωθει η ομαδα και ΚΥΡΙΩΣ να τη δουμε στο χορτο και ΜΕΤΑ μιλαμε για ενισχυση.
Ο ΙΔΙΟΣ ο Μενδρινος ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ οτι ΜΟΝΟΣ του εκανε πισω περσι για να παει σε ομαδα που θα παιζει περισσοτερο απο οτι στον Αρη με Νατσο-Ναφτι-Πριττα.....
Δε σου λεω οτι ολα ειναι καλα και σωνει μελι γαλα, απλα παραθετω τον αντιλογο με επιχειρηματα, αλλα βαρεθηκα να τρωω τον παπα απο τους ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ που προσπαθουν να πιασουν το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για να μας κανουν πουτανα, σε οφελος των τουρκαλαδων....
μα αφού είναι γνωστό πως όλες οι σκοτεινές δυνάμεις κυνηγάνε αυτή την ομάδα-πρώτυπο με την άσπιλη διοίκηση, με τον τιτανοτεράστιο σύνδεσμο που δεν παρεμβαίνει ποτά στα διοικητικά δρώμενα.Εκει θα καταντησουμε με αυτα που διαβαζουμε...
θα σου γαμουσα τον συνδεσμο στη νεαπολη αλλα δεν εχειςμα αφού είναι γνωστό πως όλες οι σκοτεινές δυνάμεις κυνηγάνε αυτή την ομάδα-πρώτυπο με την άσπιλη διοίκηση, με τον τιτανοτεράστιο σύνδεσμο που δεν παρεμβαίνει ποτά στα διοικητικά δρώμενα.
Δεν κρίνω κανέναν εδώ μέσα. Όποιος νοιώθει τόση αγάπη για την ομάδα ας παει να πάρει διαρκείας, μάλλον είμαι λιγότερο Αρειανός αλλά δεν θα δώσω φέτος από το υστέρημά μου για να βοηθήσω μια διοίκηση που είναι για φτύσιμο. Αν μου καβλώσει θα πάω καμιά Κυριακή στο γήπεδο. Παει δεν παει καλά η ομάδα έχω ξενερώσει απίστευτα με αυτά που γίνονονται
Αυτά και καλή καρδιά
α και κάτι τελευταίο
[size=30pt]ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ[/size]
να αποξηράνω και κανένα φασόλι?θα σου γαμουσα τον συνδεσμο στη νεαπολη αλλα δεν εχεις
γι'αυτο θα μεινω προσηλωμενος στο