επειδη εγω ξεκινησα την κουβεντα με agnius εχω να πω τα εξης:
αν ειμαστε εδω για να δουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη την πουτσα του, απλα τα παραταω απο δω μεσα
δεν προσπαθησα να προβοκαρω με αυτον το τροπο τον agnius. δεν αμφισβητω οτι ειναι αρειανος. ηταν ριτορικη ερωτηση.
οσον αφορα τα σχολια που ακολουθησαν εχω να πω οτι ουτε ο ζαγορακης ειναι παραγοντας.
ο αρης διοικητικα στην παρουσα φαση ειναι αριστος. και φυσικα εννοω την οικονομικη διαχειρηση.
για το βημα παραπανω θα ασχοληθουμε οταν οι μπαλαδοροι μας δωσουν την δυνατοτητα να το κανουμε το βημα.
δεν απαξιωνω κανεναν απ τους παιχτες. ολοι μεχρι την ελευση του κουπερ ηταν στην ομαδα που δεν εδωσε κανενα δειγμα και φτασαμε εδω που φτασαμε που δεδομενων των συνθηκων - ρεαλιστικα ειναι μια χαρα χρονια. με το καλο οταν θα εχουμε κουπερ μια σαιζον στο παγκο ας μιλησουμε. ο σαντος ειναι αρκετα χρονακια. νομιζω ? οταν μαθουμε και μεις να εχουμε υπομονη και πιστη στο υλικο τοτε να μιλησουμε. αν η διοικηση δεν κανει τις απαραιτητες αλλαγες, ας μηλισουμε. και τελος ακομα και ο κουπερ χρειαζεται ελεγχο και να μην ειναι ξεφραγο αμπελι το ποδοσφαιρικο τμημα της παε. δεν ειναι και θεος. απλα προπονηταρας ειναι. αλλα οχι θεος.
εγω το μονο που περιμενω απο την διοικηση ειναι να δω να ριχνει ενα ζουμερο προστιμο σε ολους ανεξαιρετως, για να μπορουμε να μιλαμε για διοικηση.
ειπαμε. τωρα η διοικηση καλυτερα να ασχολειται να ειναι υγειης. τα χρεη ειναι ταχτοποιημενα δεν σημαινει οτι δεν χρωσταμε. ας απλωνομαστε οσο ειναι το παπλωμα μας γιατι θα μπορουσαμε να εχουμε φιλοδοξιες αρωστες και να γινουμε παοκ η αεκ με μεγαλα ανοιγματα και τρομερα χρεη.
την αεκ και με μιση ομαδα, μεσα στο χαριλαου θα την παρουμε. αυτα
Επειδη πιστευω πως με εχεις παρεξηγησει και για το λογο οτι εσενα τουλαχιστον σε θεωρω σοβαρο ατομο για κουβεντα,θα σου δωσω μια εικονα της νοοτροπιας που εχω στο γηπεδο.Δεν πηγαινω για να κραξω οπως μαλλον εχεις την εντυπωση,τους ξερω αυτους τους τυπους,τους ζω καθημερινα,τους σιχαινομαι,μαλωνω και αρκετες φορες μαζι τους στο γηπεδο,ΔΕΝ ειμαι ενας απο αυτους.Απο την αλλη ομως,δεν ειμαι και οπαδος-χειροκροτητης,που αν η ομαδα σερνεται και πεταει χαρταετο τραγουδω μες την καλη χαρα.Πηγαινω γηπεδο με την καλυτερη διαθεση να απολαυσω την ομαδα μου αλλα αν διαπιστωσω τον χαρταετο ειμαι ετοιμος να τους παρω με τις πετρες,και να σαι σιγουρος οτι αν ειχα μαζι μου καμια 40-50 ατομα ακομη θα το εκανα.Οχι γιατι δεν με σεβονται σαν οπαδο και τετοια "δημοσιογραφικα" που διαβαζουμε συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις.Θα το εκανα για να αντιληφθουν καποιοι που βρισκονται,σε ποια ομαδα παιζουν και οτι,ναι ρε,τρεχει κατι αν πεταν χαρταετο,δεν θα περασει ετσι.Εχεις δει αγωνες του γαβρου στο Καραισκακη?Στην πρωτη λαθος πασα ακους ζεστο χειροκροτημα,στην δευτερη χλιαρο ουου,στην τριτη λαθος πασα το γηπεδο κοχλαζει,αντε χασε μετα...Στη διοικηση καταλογιζω το μεριδιο ευθυνης που της αναλογει,αφου ενω εβλεπε τους παικτες να χαλαρωνουν επικινδυνα μετα την προκριση στην Καβαλα και το ντερμπυ με τον παοκ δεν πηρε μετρα.Αντι για ενα προστιματακι μετα τον αγωνα της Τριπολης ακουσαμε οτι"Τα παιδια εχουν τον νου τους στον τελικο",τα ιδια και μετα την εμφανιση με τον γαυρο.Το αποτελεσμα το βιωσαμε σημερα.Δεν χαρακτηρισα κανεναν λαμογιο,δεν εχω στοιχεια,μιλησα για τους προηγουμενους.Ευθυνες εχει και ο Κουπερ(για να σε ικανοποιησω)και στον τομεα πειθαρχεια αλλα και σε αγωνιστικα που θα αναλυσουμε απο αυριο,φυσικα δεν του παιρνεις το κεφαλι,τον αφηνεις το καλοκαιρι να φτιαξει την ομαδα οπως αυτος την θελει και τον κρινεις μετα...