Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Κοιτα,αυτο με τους παικτες που φευγουν Αθηνα δεν ειναι θεμα προελευσης.δυστυχως δεν εχουμε φτασει σε επιπεδο που ως ομαδα θα εμπνευσουμε εναν παικτη αξιας να μεινει στην ομαδα.Αν ειμασταν μεσα στους τιτλους η κυνηγουσαμε Τσαμπιονς Λιγκ κανενας δεν θα εφευγε.Βρισκουν και κανουν,αυτη ειναι η αληθεια.Απλα απο ενα παικτη δικο σου ειναι πιο δυσκολο να το παθεις,συνηθως(με εξαιρεση τον Αβρααμ)βρισκομασταν στο σημειο απο οικονομικη αναγκη να πουλαμε περηφανα τους παικτες (Χαριστεας,Μαυρογεννιδης,Δελλας)η να μη μπορουμε να τους κρατησουμε(Ζησοπουλος,Λαμπακης παλαιοτερα).Για την τωρινη διοικηση πλιν Κοντη δεν εχω αρνητικο να πω εκτος του οτι δεν με εμπνεει για μεγαλα πραγματα οπως και οι αλλες στο παρελθον,μακαρι να δουμε κατι καλυτερο...

Τα ειπες ολα......  ;)

Καληνυχτα σε ολους..... πουτσα ηταν, θα περασει!!!

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Αντε γαμηθειτε ξεφτιλισμενα παικτακια που μονο λογια ειστε..
Η μεγαλυτερη ντροπη ολων των εποχων ειναι η σημερινη ηττα..Το κακο ειναι οτι αν κ 1-2 στο 75 κ με παικτη παραπανω το ειχα δεδομενο οτι θα χασουμε σημερα..Αυτο ειναι καταντια,μας ρεζιλεψατε για αλλη μια φορα καλομαθημενα γατακια..

Κουπερ τα χεις σκατωσει κ εσυ κ η υπομονη αρχιζει να εξαντλειται με την παρτη σου..

ΑΝΤΕ ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ Κ ΠΑΡΤΕ ΤΑ 2 ΜΑΤΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ Κ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ.. :headbang:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
επειδη εγω ξεκινησα την κουβεντα με agnius εχω να πω τα εξης:
αν ειμαστε εδω για να δουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη την πουτσα του, απλα τα παραταω απο δω μεσα
δεν προσπαθησα να προβοκαρω με αυτον το τροπο τον agnius. δεν αμφισβητω οτι ειναι αρειανος. ηταν ριτορικη ερωτηση.
οσον αφορα τα σχολια που ακολουθησαν εχω να πω οτι ουτε ο ζαγορακης ειναι παραγοντας.
ο αρης διοικητικα στην παρουσα φαση ειναι αριστος. και φυσικα εννοω την οικονομικη διαχειρηση.
για το βημα παραπανω θα ασχοληθουμε οταν οι μπαλαδοροι μας δωσουν την δυνατοτητα να το κανουμε το βημα.
δεν απαξιωνω κανεναν απ τους παιχτες. ολοι μεχρι την ελευση του κουπερ ηταν στην ομαδα που δεν εδωσε κανενα δειγμα και φτασαμε εδω που φτασαμε που δεδομενων των συνθηκων - ρεαλιστικα ειναι μια χαρα χρονια. με το καλο οταν θα εχουμε κουπερ μια σαιζον στο παγκο ας μιλησουμε. ο σαντος ειναι αρκετα χρονακια. νομιζω ? οταν μαθουμε και μεις να εχουμε υπομονη και πιστη στο υλικο τοτε να μιλησουμε. αν η διοικηση δεν κανει τις απαραιτητες αλλαγες, ας μηλισουμε. και τελος ακομα και ο κουπερ χρειαζεται ελεγχο και να μην ειναι ξεφραγο αμπελι το ποδοσφαιρικο τμημα της παε. δεν ειναι και θεος. απλα προπονηταρας ειναι. αλλα οχι θεος.
εγω το μονο που περιμενω απο την διοικηση ειναι να δω να ριχνει ενα ζουμερο προστιμο σε ολους ανεξαιρετως, για να μπορουμε να μιλαμε για διοικηση.
ειπαμε. τωρα η διοικηση καλυτερα να ασχολειται να ειναι υγειης. τα χρεη ειναι ταχτοποιημενα δεν σημαινει οτι δεν χρωσταμε. ας απλωνομαστε οσο ειναι το παπλωμα μας γιατι θα μπορουσαμε να εχουμε φιλοδοξιες αρωστες και να γινουμε παοκ η αεκ με μεγαλα ανοιγματα και τρομερα χρεη.
την αεκ και με μιση ομαδα, μεσα στο χαριλαου θα την παρουμε. αυτα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οπως και να εχει την αεκ θα την παρουμε..τωρα αν βρουν και την αιτια αυτης της διαφορετικης εικονας απο αγωνα σε αγωνα ακομη καλυτερα..δεν υπαρχει σταθεροτηρα σε ολη τη χρονια..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Οπως και να εχει την αεκ θα την παρουμε..τωρα αν βρουν και την αιτια αυτης της διαφορετικης εικονας απο αγωνα σε αγωνα ακομη καλυτερα..δεν υπαρχει σταθεροτηρα σε ολη τη χρονια..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
επειδη εγω ξεκινησα την κουβεντα με agnius εχω να πω τα εξης:
αν ειμαστε εδω για να δουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη την πουτσα του, απλα τα παραταω απο δω μεσα
δεν προσπαθησα να προβοκαρω με αυτον το τροπο τον agnius. δεν αμφισβητω οτι ειναι αρειανος. ηταν ριτορικη ερωτηση.
οσον αφορα τα σχολια που ακολουθησαν εχω να πω οτι ουτε ο ζαγορακης ειναι παραγοντας.
ο αρης διοικητικα στην παρουσα φαση ειναι αριστος. και φυσικα εννοω την οικονομικη διαχειρηση.
για το βημα παραπανω θα ασχοληθουμε οταν οι μπαλαδοροι μας δωσουν την δυνατοτητα να το κανουμε το βημα.
δεν απαξιωνω κανεναν απ τους παιχτες. ολοι μεχρι την ελευση του κουπερ ηταν στην ομαδα που δεν εδωσε κανενα δειγμα και φτασαμε εδω που φτασαμε που δεδομενων των συνθηκων - ρεαλιστικα ειναι μια χαρα χρονια. με το καλο οταν θα εχουμε κουπερ μια σαιζον στο παγκο ας μιλησουμε. ο σαντος ειναι αρκετα χρονακια. νομιζω ? οταν μαθουμε και μεις να εχουμε υπομονη και πιστη στο υλικο τοτε να μιλησουμε. αν η διοικηση δεν κανει τις απαραιτητες αλλαγες, ας μηλισουμε. και τελος ακομα και ο κουπερ χρειαζεται ελεγχο και να μην ειναι ξεφραγο αμπελι το ποδοσφαιρικο τμημα της παε. δεν ειναι και θεος. απλα προπονηταρας ειναι. αλλα οχι θεος.
εγω το μονο που περιμενω απο την διοικηση ειναι να δω να ριχνει ενα ζουμερο προστιμο σε ολους ανεξαιρετως, για να μπορουμε να μιλαμε για διοικηση.
ειπαμε. τωρα η διοικηση καλυτερα να ασχολειται να ειναι υγειης. τα χρεη ειναι ταχτοποιημενα δεν σημαινει οτι δεν χρωσταμε. ας απλωνομαστε οσο ειναι το παπλωμα μας γιατι θα μπορουσαμε να εχουμε φιλοδοξιες αρωστες και να γινουμε παοκ η αεκ με μεγαλα ανοιγματα και τρομερα χρεη.
την αεκ και με μιση ομαδα, μεσα στο χαριλαου θα την παρουμε. αυτα
Επειδη πιστευω πως με εχεις παρεξηγησει και για το λογο οτι εσενα τουλαχιστον σε θεωρω σοβαρο ατομο για κουβεντα,θα σου δωσω μια εικονα της νοοτροπιας που εχω στο γηπεδο.Δεν πηγαινω για να κραξω οπως μαλλον εχεις την εντυπωση,τους ξερω αυτους τους τυπους,τους ζω καθημερινα,τους σιχαινομαι,μαλωνω και αρκετες φορες μαζι τους στο γηπεδο,ΔΕΝ ειμαι ενας απο αυτους.Απο την αλλη ομως,δεν ειμαι και οπαδος-χειροκροτητης,που αν η ομαδα σερνεται και πεταει χαρταετο τραγουδω μες την καλη χαρα.Πηγαινω γηπεδο με την καλυτερη διαθεση να απολαυσω την ομαδα μου αλλα αν διαπιστωσω τον χαρταετο ειμαι ετοιμος να τους παρω με τις πετρες,και να σαι σιγουρος οτι αν ειχα μαζι μου καμια 40-50 ατομα ακομη θα το εκανα.Οχι γιατι δεν με σεβονται σαν οπαδο και τετοια "δημοσιογραφικα" που διαβαζουμε συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις.Θα το εκανα για να αντιληφθουν καποιοι που βρισκονται,σε ποια ομαδα παιζουν και οτι,ναι ρε,τρεχει κατι αν πεταν χαρταετο,δεν θα περασει ετσι.Εχεις δει αγωνες του γαβρου στο Καραισκακη?Στην πρωτη λαθος πασα ακους ζεστο χειροκροτημα,στην δευτερη χλιαρο ουου,στην τριτη λαθος πασα το γηπεδο κοχλαζει,αντε χασε μετα...Στη διοικηση καταλογιζω το μεριδιο ευθυνης που της αναλογει,αφου ενω εβλεπε τους παικτες να χαλαρωνουν επικινδυνα μετα την προκριση στην Καβαλα και το ντερμπυ με τον παοκ δεν πηρε μετρα.Αντι για ενα προστιματακι μετα τον αγωνα της Τριπολης ακουσαμε οτι"Τα παιδια εχουν τον νου τους στον τελικο",τα ιδια και μετα την εμφανιση με τον γαυρο.Το αποτελεσμα το βιωσαμε σημερα.Δεν χαρακτηρισα κανεναν λαμογιο,δεν εχω στοιχεια,μιλησα για τους προηγουμενους.Ευθυνες εχει και ο Κουπερ(για να σε ικανοποιησω)και στον τομεα πειθαρχεια αλλα και σε αγωνιστικα που θα αναλυσουμε απο αυριο,φυσικα δεν του παιρνεις το κεφαλι,τον αφηνεις το καλοκαιρι να φτιαξει την ομαδα οπως αυτος την θελει και τον κρινεις μετα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.246
Πόντοι
5.015
ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ & στην Α.Ε.Κ. ρε στράκια; Πριν προλάβετε να χωνέψετε τον ένα πούτσο τρώτε τον άλλο... Με 9 έπαιζε το αεκάκι ρε ρεζίληδες & ήσασταν μπροστά 2-1. Και καταφέρατε να φάτε 3 γκολ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Καλημέρα ρούληδες!!!

[move] :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:[/move]

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Απλά τραγικοί

Καλημέρα σας

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ & στην Α.Ε.Κ. ρε στράκια; Πριν προλάβετε να χωνέψετε τον ένα πούτσο τρώτε τον άλλο... Με 9 έπαιζε το αεκάκι ρε ρεζίληδες & ήσασταν μπροστά 2-1. Και καταφέρατε να φάτε 3 γκολ...
Σε ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που υπάρχεις και μας βάζεις στη θέση μας. Είσαι ένας φωτεινός φάρος μέσα στο σκοταδισμό του κυβερνοχώρου. Επέτρεψέ μου να σου κάνω όμως άλλη μια ερώτηση:

Το παριζάκι το βάζεις ολόκληρο στη σούφρα σου ή το κόβεις φετούλες?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τζάμπα πουλάω λέμεεεεεεεεεεεεεεεε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δυστυχως περασαν τα βραβεια της Νοβα και η ομαδα εχασε την ευκαιρια να παρει το βραβειο fair-play "Ο αντιπαλος που ολοι θα ηθελαν να εχουν".Μηδεν ποιοτητα,μηδεν αγωνιστικοτητα,μηδεν μυαλο.Μονο ο Τζονσον κατεβηκε χθες το απογευμα να παιξει ποδοσφαιρο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom