Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δυστυχως περασαν τα βραβεια της Νοβα και η ομαδα εχασε την ευκαιρια να παρει το βραβειο fair-play "Ο αντιπαλος που ολοι θα ηθελαν να εχουν".Μηδεν ποιοτητα,μηδεν αγωνιστικοτητα,μηδεν μυαλο.Μονο ο Τζονσον κατεβηκε χθες το απογευμα να παιξει ποδοσφαιρο...
Αναζητείται έγκριτος ψυχολόγος για να δώσει απάντηση.

Τι φταίει γαμώ την πουτάνα μου?

αν και είμαι βέβαιος οτι ξέρω

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δυστυχως περασαν τα βραβεια της Νοβα και η ομαδα εχασε την ευκαιρια να παρει το βραβειο fair-play "Ο αντιπαλος που ολοι θα ηθελαν να εχουν".Μηδεν ποιοτητα,μηδεν αγωνιστικοτητα,μηδεν μυαλο.Μονο ο Τζονσον κατεβηκε χθες το απογευμα να παιξει ποδοσφαιρο...
εχει ανεβει πολυ αυτος.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αναζητείται έγκριτος ψυχολόγος για να δώσει απάντηση.

Τι φταίει γαμώ την πουτάνα μου?

αν και είμαι βέβαιος οτι ξέρω
ΔΕν φταιει τιποτα,τοσο μπορουν,τοσο κανουν.Αυτος που νοιωθει ικανος κυνηγαει τον στοχο ως το τελος,ο αλλος το παραταει.Οι δικοι μας το χουν παρατησει.Ακομη και στο 1-2 με παικτη παραπανω κατι μου ελεγε πως δεν θα τα παμε καλα,δυσυτυχως η πραγματικοτητα ξεπερασε την φαντασια στην περιπτωση αυτη...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημερα!!για πες τι φταιει γιατι ολη τη χρονια αυτο γινεται..η του υψους η του βαθους..
θα συμφωνήσω με την agnius. Ότι καλές εμφανίσεις κάναμε τις κάναμε μέσα στο Χαριλάου. Εκτός είμασταν για τα ανάθεμα. Δείγμα μικρομεσαίας ομάδας. Νομίζω οτι για μια ακόμα φορά φταίμε εμείς που τους δώσαμε μεγάλη αξία. Σίγουρα μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα από το χθεσινό έκτρωμα αλλά μην περιμένουμε και μεγαλύτερα πράγματα με αυτό το ρόστερ.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΔΕν φταιει τιποτα,τοσο μπορουν,τοσο κανουν.Αυτος που νοιωθει ικανος κυνηγαει τον στοχο ως το τελος,ο αλλος το παραταει.Οι δικοι μας το χουν παρατησει.Ακομη και στο 1-2 με παικτη παραπανω κατι μου ελεγε πως δεν θα τα παμε καλα,δυσυτυχως η πραγματικοτητα ξεπερασε την φαντασια στην περιπτωση αυτη...
ειμαι σιγουρος οτι και ο ΠΑΣ μπορουσε να κρατησει τη νικη παιζοντας απλα αμυνα..ανικανοι..νεοι παιχτες ξανα?καλο χειμωνα..

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα στρακια...
τι εμαθα απο μαιο μηνα στο αεροδρομιο τρεχετε;;;
κλεισατε κανενα πρωτο ονομα παλι;;;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καλημερα στρακια...
τι εμαθα απο μαιο μηνα στο αεροδρομιο τρεχετε;;;
κλεισατε κανενα πρωτο ονομα παλι;;;
Ναι ρε δεν έμαθες? Ήρθαν ο Σκορδοπούτσογλου και ο Γαμωσταυρίδης. Ειδικά για τον δεύτερο, μεγάλος ξεσηκωμός

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ολη την χρονια παιζουμε το συστημα "Γυρω γυρω ολοι και στην μεγαλη περιοχη ο αντιπαλος".Στερουμαστε παιχτες απο τα ακρα που να εχουν τα στοιχειωδη να παιξουν την θεση τους,δεν εχουμε καθολου καθετη πασα,σεντρες βγαζει μονο ο Νετο αλλα αυτος στα ντερμπυ συνηθως μενει πισω γιατι φοβομαστε τους αντιπαλους πλαγιους.Στημενα ανυπαρκτα,εχω την εντυπωση οτι δεν εχουμε σκοραρει καθολου απο κορνερ φετος,αν δεν με απαταει η μηνμη μου.Τα φαουλ εξω απο την περιοχη συνηθως καταληγουν αουτ,η στα χερια του γκολκηπερ.Μονο οι μπανανες του Νετο εξω απο την περιοχη φερνουν ανησυχια στον αντιπαλο...Δεν εχουμε παικτες να σουταρουν με μονη εξαιρεση τον Ναφτι,τα σουτ των υπολοιπων απλα μπαινουν στην στατιστικη αλλα ειναι αστα να πανε.Πως διαολο θα μπουν τα γκολ?Θεωρω τα σεντερ φορ μας ηρωες που εστω και με αυτο τον τροπο αναπτυξης εχουν "γραψει" οσο μπορουσαν...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ρε δεν έμαθες? Ήρθαν ο Σκορδοπούτσογλου και ο Γαμωσταυρίδης. Ειδικά για τον δεύτερο, μεγάλος ξεσηκωμός
σαν να λεμε αμπρεου γκρασιαν;;;
εμεις ανασταινουμε νεκρους αλλα εσεις τους ξανασκοτωνετε και τους ξαναζωντανευετε...
ολοι οι οιωνοι με το μερος σας ειναι να ξερετε...
προπερσι ο οφη τεταρτος στα πλει οφ και επεσε,περυσι η λαρισα τεταρτη σωθηκε στο παρα πεντε,φετος εσεις και να μην ξεχνιομαστε κιολας συμπληρωνετε εφταετια...
εφταετια δεν ηταν και η χουντα και μετα επεσε;  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εμεις ανασταινουμε νεκρους αλλα εσεις τους ξανασκοτωνετε και τους ξαναζωντανευετε...
προπερσι ο οφη τεταρτος στα πλει οφ και επεσε,περυσι η λαρισα τεταρτη σωθηκε στο παρα πεντε,φετος εσεις και να μην ξεχνιομαστε κιολας συμπληρωνετε εφταετια...
εφταετια δεν ηταν και η χουντα και μετα επεσε;   :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Που να σου πέσουν 126 πουτσότριχες μέσα στον καφέ ρε παπαρίδη πρωινιάτικα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εφταετια δεν ηταν και η χουντα και μετα επεσε;   :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Τι να σου κανω που με πληρωσατε και δεν μπορω να πω τιποτα.Υποσχομαι οτι δεν θα σας αναφερω ξανα τουλαχιστον ως το μεταξυ μας παιχνιδι.Στο λεω παντως οτι το επομενο ματς στο Καραισκακη ειναι ασσος ως την Βραζιλια.Θα χωσω τα αντερα μου.Δεν το χανει με τιποτα ο γαβρος.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Τι να σου κανω που με πληρωσατε και δεν μπορω να πω τιποτα.Υποσχομαι οτι δεν θα σας αναφερω ξανα τουλαχιστον ως το μεταξυ μας παιχνιδι.Στο λεω παντως οτι το επομενο ματς στο Καραισκακη ειναι ασσος ως την Βραζιλια.Θα χωσω τα αντερα μου.Δεν το χανει με τιποτα ο γαβρος.
θα δειξει

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πάω να παίξω λίγο με τα χανούμια.
Όταν τελειώσει το football manager ειδοπιοία..
Τη στιγμη που εχει παρει θεση η ΠΑΕ και ο συνδεσμος για το θεμα Ξηροκωστα αυτοι επιμενουν να το φερνουν ξανα ακομη και με πανο..καποια στιγμη φωναζανε σχεδον ολοι..ελεος..

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Η στρατηγικη μεσα στο γηπεδο δεν ειναι για σχολιασμο γιατι ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ δεν ειχαμε μεχρι την ελευση του κουπερ. το λεω και το ξαναλεω γιατι με την ελευση του τουλαχιστον εγω καταλαβα οτι ενας καλος προπονητης, εβγαλε 50% καλυτερους παιχτες. τωρα βεβαια σε 6 μηνες θαυματα δεν γινονται.μαζι με το ταλεντο των παιχτων εγιναν τα αποτελεσματα που ειδαμε φετος. στις προπονησεις δεν ειμαστε και δεν ξερουμε τι βλεπει ο εκτορας. μπορει ενας παιχτης να μην αποδειδει γιατι εχει εναν διπλα του που να μην τον στηριζει σωστα αλλα μεσα στο γηπεδο να φαινεται φιλοτιμος και αρχοντας και να πρεπει να φυγει. νομιζω οτι στην μεαγραφικη περιοδο θα δουμε πολλες αλλαγες παιχτων-εκπληξεις. δεν περιοριζομαι σε αναλυση αγωνιστικης εικονας, γιατι καθε ματς ειναι διαφορετικο, με διαφορετικο αντιπαλο και διαφορετικο διαιτητη. δεν ειμαστε στην φαση να μενουμε ανεπιρεαστοι απο τους παραπανω παραγοντες και να κανουμε το παιχνιδι μας ανετα. ασε να απολαυσουμε μια προετοιμασια και προσθηκες στην ομαδα απο εναν προπονητη με ταυτοτητα που δεν ειχαμε ποτε. απο την νεα σαιζον θα μιλαμε σοβαρα και θα διορθωσουμε αλλα προβληματα της ομαδας. πχ δημοσιες σχεσεις με τους χαμουτζηδες για ευνοηκη αντιμετοπηση διαιτησιας και τμηματα υποδομης της ομαδας. εμεις συσπηρωμενοι να στηριζουμε λεσχη και διαρκειας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom