Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μην ξεχνας οτι απο το καλοκαιρι ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ οτι ηταν λαθος η επιλογη Μαζινιο και οτι εχει βγει μεχρι τωρα, τελικος κυπελλου, πλει οφ και Ευρωπη ηρθαν στην πορεια και διορθωσαν το λαθος. Προσεξε, λαθος εννοω οτι αποδεικνυεται ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ημουν και γω απο αυτους που πιστευε οτι ΑΞΙΖΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ο Μαζινιο, καπως ετσι πηραν και αλλοι πρωην μεγαλοι ποδοσφαιριστες την ΠΡΩΤΗ ευκαιρια τους στην προπονητικη....... και περσι ειχε δειξει καποια καλα δειγματα, αλλο αν τελικα ΔΕΝ μας εκατσε, ουτε και εκεινου.

Αλλα μπορουμε μεσα απο την αποτυχημενη(;) χρονια να βγαλουμε κερδος, εκτος απο την ανοδικη για ακομη μια χρονια την προσελευση του κοσμου και τη στηριξη, την ελευση του ΕΡΚ στο Βικελιδης..... δεν ξερω τι θα γινει του χρονου, αλλα εχει ολα τα φοντα να παει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...... ας βγαλουμε μεσα απο τη φετινη ζημια(;) ΚΕΡΔΟΣ.
Αν σκεφτομαστε οτι για ολα φταινε οι παικτες που δεν εχουν παθος κερδος δεν θα βγαλουμε ποτε Μαξιμε.Τα ιδια θα λουστουμε και του χρονου και του παραχρονου.Αντι να δουμε οτι τοσα χρονια δεν εχουμε βγαλει ουτε ΕΝΑ ταλεντο απο τα σπλαχνα μας και εχουμε βαρεθει να φερνουμε καραβιες απο τους οποιους βγαινει ενας η δυο τη χρονια μας φταινε οι παικτες,η διαιτησια κτλ,ο,τι αλλο δηλαδη εκτος απο μας,ισα ισα να απροσανατολιζουμε τον κοσμο.Δηλωσεις για Τσαμπιονς Λιγκ,30 στα 30,ποιος τα ξεχναει ολα αυτα?

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ντεκερ και παλερμο, ειστε πολυ κακα παιδια.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ειρηνη στρακια!! :priest:

Μην φαγωνεστε μεταξυ σας.
Ενα ματς ηταν, απλα θεοποιήτε καποιους παικτες (αντωνης καλβος)
που δεν επρεπε καν να παιζουν (ο μαζινιο ηταν μαλακας που δεν τον εβαζε?).
Χαβιτο θεε παρε την ΠΑΕ.
Ο καλυτερος παικτης ηταν σημερα.

Καλα, αυτο ολοι οι οπαδοι το κανουν, γι αυτο ζουν αλλωστε, για μεταγραφες και μια καλη κουβεντα των παικτων για το "λαο".........

Ο Καλβο ξερει πολλα κανταρια μπαλα για τα ελληνικα δεδομενα, αλλα μολις πηγε να μπει και σε νοοτροπια ομαδας με τον Κουπερ, εκανε 2-3 καλα παιχνιδια και μετα -δεν ξερει κανεις γιατι- ειναι ΦΑΝΤΑΣΜΑ. Ευχομαι να μην εχει κατσει πανω στο συμβολαιο, γιατι υπαρχει ΚΑΙ αυτη η μαλακισμενη νοοτροπια στην Ελλαδα και δυστυχως και οι ξενοι, οταν ερθουν εδω παιρνουν τις κακες μας συνηθειες, αντι να παρουν τα δικα μας τα γιδια λιγο απο το ταλεντο τους.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ο σκορδας φιλε μου αποδειχτηκε πολυ λιγος.
Δεν θα ελεγα λιγος,απλα ενας ακομα κλασσικος Αρειανος παραγοντας που μετα απο μια πετυχημενη χρονια τρελλαινεται το μυαλο του και νομιζει οτι ειναι Καμπανης...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ και παλερμο, ειστε πολυ κακα παιδια.
κ που σαι ακομα
ρε σεις
ξεχασα να φυγω απο το γηπεδο
εχασα την μπλουζα μου γιατι καπου την πεταξα κ μου κλεψανε κ τη μιση μου ρετσινα τα πουστρακια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κ που σαι ακομα
ρε σεις
ξεχασα να φυγω απο το γηπεδο
εχασα την μπλουζα μου γιατι καπου την πεταξα κ μου κλεψανε κ τη μιση μου ρετσινα τα πουστρακια

οι γαυροι ρε στην εκλεψαν? Τους αλητες!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ο σκορδας φιλε μου αποδειχτηκε πολυ λιγος.

Ο σκορδας ΑΠΛΑ, δε μπορεσε να διαχειριστει ολα τα "φωτα που επεσαν πανω του"....... προσπαθω να το εξηγησω με οσο λιγοτερες λεξεις γινεται, πιστευω να ειναι κατανοητο τι εννοω...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
να με σχορνας αλλα δεν τα διαβασα
ας τα ξαναπουμε
πουτσα φαγετε ρεεεεεεεεεεεεε
βαλτε τα κλαρινα
ρε σεις
τι γινεται στο αεροδρομιο?
πηγανε τα θουπερακια να υποδεχτουν κανεναν παιχτη?

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δεν θα ελεγα λιγος,απλα ενας ακομα κλασσικος Αρειανος παραγοντας που μετα απο μια πετυχημενη χρονια τρελλαινεται το μυαλο του και νομιζει οτι ειναι Καμπανης...

ευτυχως για μενα εχω ματια και βλεπω,
δεν θα συμφωνησω για τον σκορδα,
ολα για το χρημα τα εκανε (αυτο πιστευω),
μολις τον διωξατε ανοιξε εφημεριδα και ραδιο,
με τι λεφτα τα ανοιξε? Πουλησε κανα οικοπεδο?
και ακομα τον στηριζετε(εμμεσα)!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
πριν 3 μήνες σας το είπα

ο Κούπερ θα βγάλει παρέλαση?

κατά τα άλλα δείξατε πόσο ALLOY FAN PARK είστε....

Για την ακριβεια 3 μηνες μας εχεις ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ για την παρελαση..... ε, σε πληροφορω οτι η παρελαση εχει περασει εδω και εναμιση μηνα (στην Ελλαδα τουλαχιστον).........

Εκτος αν εισαι ο ...... πετρουλακης και πες πες, αν φυγει μετα απο πεντε χρονια ο Κουπερ, μας πεις : "ειδατε? σας τα ελεγα"...........

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ευτυχως για μενα εχω ματια και βλεπω,
δεν θα συμφωνησω για τον σκορδα,
ολα για το χρημα τα εκανε (αυτο πιστευω),
μολις τον διωξατε ανοιξε εφημεριδα και ραδιο,
με τι λεφτα τα ανοιξε? Πουλησε κανα οικοπεδο?
και ακομα τον στηριζετε(εμμεσα)!!
Τον στηριζουν οσοι τον διαβαζουν...

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ο γαυρος χανει με 14 ποντους!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ειδες? 6 γκολ μπηκανε, οχι 1 και αυτο με το στανιο, ματσαρα ειδαμε εμεις........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
περα απο την πλακα
επειδη δεν ειδα ολο το παιχνιδι σας κ δεν εχω διαβασει τι γραψατε,εμαθα οτι ειχατε τεραστια ευκαιρια κ δεν τα καταφερατε
για μενα κριμα γιατι ηθελα εσας 3ους κ οχι την πουτανα την αεκ γιατι ειναι κωλοομαδα κ δεν ξερεις τι μπορει να σου κανει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom