Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μην ξαναγραψεις σε αυτο το θρεντ ρε μαλακα...
και αυτα τα γλυκια μου απο το pc ευκολα ειναι....
δεν σε παει κανεις απο τα αλλα αδελφια
ξεφτυλιζεσαι
για το καλο σου το λεω
Σου επαναλαμβανω οσα εγραψα πριν και το που θα γραψω δεν θα μου πεις εσυ,μην ξαναπαντησεις και δεν ασχολουμαι κι εγω.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Σου επαναλαμβανω οσα εγραψα πριν και το που θα γραψω δεν θα μου πεις εσυ,μην ξαναπαντησεις και δεν ασχολουμαι κι εγω.
ξεφτυλα ρε μαλακα
να μην σε θελει κανεις
και συ εκει επιμονη με το ζορι
σιχαμα......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ρε 'σεις ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, συνελθετε, διαβασα μαζεμενα 2 σελιδες οτι λεγατε περιπου το ιδιο πραγμα, αλλα απο παραθεση σε παραθεση χασατε τη μπαλα και αρχισατε τα προσωπικα...... συνελθετε, αν ειναι δυνατον να ξεχεστουμε ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ για αυτα τα κωλοπαιδα. Ο καθενας εχει την αποψη ΤΟΥ και ΦΥΣΙΚΑ εχει το δικαιωμα να την εκφραζει, συμφωνουμε 'η ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ, ποσο μαλλον εσεις οι 2 που σε αρκετα απ αυτα ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΤΕ........ αντε να ηρεμησουμε, μια "παρεα" ειμαστε ολοι εδω, ποσο μαλλον οι "συνοπαδοι", δεν χρειαζεται να τα σπασουμε και να παρεξηγιομαστε λογω νευρων........

Μπορα ειναι ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, εννοια σας.......

Εκτορα, κανε οτι ΠΡΕΠΕΙ. και -

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε 'σεις ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, συνελθετε, διαβασα μαζεμενα 2 σελιδες οτι λεγατε περιπου το ιδιο πραγμα, αλλα απο παραθεση σε παραθεση χασατε τη μπαλα και αρχισατε τα προσωπικα...... συνελθετε, αν ειναι δυνατον να ξεχεστουμε ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ για αυτα τα κωλοπαιδα. Ο καθενας εχει την αποψη ΤΟΥ και ΦΥΣΙΚΑ εχει το δικαιωμα να την εκφραζει, συμφωνουμε 'η ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ, ποσο μαλλον εσεις οι 2 που σε αρκετα απ αυτα ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΤΕ........ αντε να ηρεμησουμε, μια "παρεα" ειμαστε ολοι εδω, ποσο μαλλον οι "συνοπαδοι", δεν χρειαζεται να τα σπασουμε και να παρεξηγιομαστε λογω νευρων........

Μπορα ειναι ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, εννοια σας.......

Εκτορα, κανε οτι ΠΡΕΠΕΙ. και -
Πως το εννοεις το συμφωνουσαμε?

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
α)καταργηση αυτοτελους φορολογησης
β)Παγωμα χρηματων απο ΟΠΑΠ και γενικα απο το δημοσιο
γ)οικονομικη κριση και δυσκολια ευρεσης χορηγων
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ολα τα αλλα σχολια ειναι περιττα.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πως το εννοεις το συμφωνουσαμε?

Στο οτι εγινε η παρεξηγηση με την εννοια "αχρηστοι-ανικανοι-[glow=red,2,300]λαμογια[/glow]" εκει παρεξηγηθηκε ο Γαμαι, λεγοντας σου οτι οι διοικησεις σκορδα και αθανασιαδη δεν ειναι λαμογια και εχουν κανει βηματα μπροστα και με τα λαθη τους βεβαια, καπου εκει συμφωνησατε τι εννουσε ο καθενας (και συμφωνω και με τους δυο σας μεχρι εκει, οτι δηλαδη περασαν πολλα λαμογια και αχρηστοι αλλα μετα το 44 ο σκορδας εκανε δουλεια περα απο τις μαλακιες του και οι τωρινοι συνεχιζουν να κανουν οσο μπορουν σωστη δουλεια, τα λαθη ειναι και αυτα στο προγραμμα) και καπου το χασατε και αρχισατε την προσωπικη αντιπαραθεση...... αν διαβασεις τις τελευταιες δυο σελιδες θα καταλαβεις τι εννοω........  ;) Cool.

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ειρηνη στρακια!! :priest:

Μην φαγωνεστε μεταξυ σας.
Ενα ματς ηταν, απλα θεοποιήτε καποιους παικτες (αντωνης καλβος)
που δεν επρεπε καν να παιζουν (ο μαζινιο ηταν μαλακας που δεν τον εβαζε?).
Χαβιτο θεε παρε την ΠΑΕ.
Ο καλυτερος παικτης ηταν σημερα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Στο οτι εγινε η παρεξηγηση με την εννοια "αχρηστοι-ανικανοι-[glow=red,2,300]λαμογια[/glow]" εκει παρεξηγηθηκε ο Γαμαι, λεγοντας σου οτι οι διοικησεις σκορδα και αθανασιαδη δεν ειναι λαμογια και εχουν κανει βηματα μπροστα και με τα λαθη τους βεβαια, καπου εκει συμφωνησατε τι εννουσε ο καθενας (και συμφωνω και με τους δυο σας μεχρι εκει, οτι δηλαδη περασαν πολλα λαμογια και αχρηστοι αλλα μετα το 44 ο σκορδας εκανε δουλεια περα απο τις μαλακιες του και οι τωρινοι συνεχιζουν να κανουν οσο μπορουν σωστη δουλεια, τα λαθη ειναι και αυτα στο προγραμμα) και καπου το χασατε και αρχισατε την προσωπικη αντιπαραθεση...... αν διαβασεις τις τελευταιες δυο σελιδες θα καταλαβεις τι εννοω........  ;) Cool.
Εγω φιλε εγραψα αυτο ακριβως που καταλαβες και ο αλλος θιχτηκε και αρχισε να βριζει,αυτο εγινε και τιποτα παραπανω,καμια αντιπαραθεση.

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

Φιλε μου συγνωμη αλλα αυτοι δεν ειναι παραγοντες ειναι οπαδοι (σκορδας-αθαν)
Ο μονος θεωρητικα παραγοντας ειναι ο κοντης αλλα αυτος κοιταει τις αρπαχτες.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πότε γαμώ το φελέκι μου??
Όλο και δυναμώνει..

Μην ξεχνας οτι απο το καλοκαιρι ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ οτι ηταν λαθος η επιλογη Μαζινιο και οτι εχει βγει μεχρι τωρα, τελικος κυπελλου, πλει οφ και Ευρωπη ηρθαν στην πορεια και διορθωσαν το λαθος. Προσεξε, λαθος εννοω οτι αποδεικνυεται ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ημουν και γω απο αυτους που πιστευε οτι ΑΞΙΖΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ο Μαζινιο, καπως ετσι πηραν και αλλοι πρωην μεγαλοι ποδοσφαιριστες την ΠΡΩΤΗ ευκαιρια τους στην προπονητικη....... και περσι ειχε δειξει καποια καλα δειγματα, αλλο αν τελικα ΔΕΝ μας εκατσε, ουτε και εκεινου.

Αλλα μπορουμε μεσα απο την αποτυχημενη(;) χρονια να βγαλουμε κερδος, εκτος απο την ανοδικη για ακομη μια χρονια την προσελευση του κοσμου και τη στηριξη, την ελευση του ΕΡΚ στο Βικελιδης..... δεν ξερω τι θα γινει του χρονου, αλλα εχει ολα τα φοντα να παει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...... ας βγαλουμε μεσα απο τη φετινη ζημια(;) ΚΕΡΔΟΣ.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Φιλε μου συγνωμη αλλα αυτοι δεν ειναι παραγοντες ειναι οπαδοι (σκορδας-αθαν)
Ο μονος θεωρητικα παραγοντας ειναι ο κοντης αλλα αυτος κοιταει τις αρπαχτες.

Αποκλειεις την περιπτωση ενας "οπαδος" να γινει σωστος παραγοντας? (Εαν εχει τα υπολοιπα φοντα βεβαια, χρημα, σοβαροτητα και τις γνωσεις που χρειαζεται)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πριν 3 μήνες σας το είπα

ο Κούπερ θα βγάλει παρέλαση?

κατά τα άλλα δείξατε πόσο ALLOY FAN PARK είστε....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μπαλαρα παιξατε ρε αρειανα
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Αποκλειεις την περιπτωση ενας "οπαδος" να γινει σωστος παραγοντας? (Εαν εχει τα υπολοιπα φοντα βεβαια, χρημα, σοβαροτητα και τις γνωσεις που χρειαζεται)

ο σκορδας φιλε μου αποδειχτηκε πολυ λιγος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom