εισαι η κρυφη μας φαντασιωσηΝάτος κι ετούτος..
Ρε μαλάκες όλοι ονείρωξη με μένα έχετε??
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Pipa2 :pipa2: :pipa2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa2.gif)
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
εισαι η κρυφη μας φαντασιωσηΝάτος κι ετούτος..
Νάτος κι ετούτος..
την θες;;;μπορω να στην δωσω με το καταλληλο αντιτιμο...μου αρεσει πολυ η φωτο που εχεις.
του πονουσε η μεση?
(απο το πεναλτυ που του εκανε ο φιλομενο ειναι?)
την θες;;;μπορω να στην δωσω με το καταλληλο αντιτιμο...![]()
ναι πιαστηκε και πηγε ο χαλκιας να τον περασει μια καλιμπρα...
τι καλη ψυχη αυτος ο κωστακη με στοργη και προδρεμ τους εχει
ειμαι μονογαμικος τυπος εγω αλλα...καθε μερα μακαρονια με κιμα γινεται να τρως;θα τα πω ολα στην πετραν!!![]()
![]()
θες να την απατησεις με αλλον? γκει εισαι?![]()
ειμαι μονογαμικος τυπος εγω αλλα...καθε μερα μακαρονια με κιμα γινεται να τρως;
δεν γινεται...
αλλα μην της το πεις θα πληγωθει
για τον πουτσο ημαστε ολοι σημερα...
τα στρακια ξενερωμενα γιατι δεν κατεβηκε η ομαδουλα τους στο γηπεδο εμεις δεν ξερω γιατι καμια διαθεση για καζουρα... τι σκατα ρε με τι μας ψεκαζουν;;;
για τον πουτσο ημαστε ολοι σημερα...
τα στρακια ξενερωμενα γιατι δεν κατεβηκε η ομαδουλα τους στο γηπεδο εμεις δεν ξερω γιατι καμια διαθεση για καζουρα... τι σκατα ρε με τι μας ψεκαζουν;;;
ναι ενώ όλες τις υπόλοιπες μέρες, σφίζουμε από σοβαρότηταγια τον πουτσο ημαστε ολοι σημερα...
απο σοβαροτητα οχι...δεν ειπα κατι τετοιο εγω...μην βαζεις στο στομα μου λογια που δεν χρησιμοποιησα...αλλα απο διαθεση;ναι ενώ όλες τις υπόλοιπες μέρες, σφίζουμε από σοβαρότητα
Διάθεση έχω. Απλά ετοιμάζω τις μολότωφ για την Αττικό Μετρό και δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνοαπο σοβαροτητα οχι...δεν ειπα κατι τετοιο εγω...μην βαζεις στο στομα μου λογια που δεν χρησιμοποιησα...αλλα απο διαθεση;
ασε ρε τους ανθρωπους να τελειωσουν το εργο να παρει ανασα η πολη...ολο να τους κοβειςΔιάθεση έχω. Απλά ετοιμάζω τις μολότωφ για την Αττικό Μετρό και δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο
Διάθεση έχω. Απλά ετοιμάζω τις μολότωφ για την Αττικό Μετρό και δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο
ασε ρε τους ανθρωπους να τελειωσουν το εργο να παρει ανασα η πολη...ολο να τους κοβεις
τι κακοπουστας
Τ'αρχίδια μου τα δασύτριχα θα έχουμεκαλα κανει ρε, μετρο θα εχουμε ή υποθαλασια τελικα?
Τ'αρχίδια μου τα δασύτριχα θα έχουμε![]()