Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια και πουστράκια. Μ'αρέσει πάντως όταν εμφανίζονται κάτι ξεχασμένα παληκάρια από το πουθενά

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Καλημερα στρακια!!

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κουκουλακη εισαι τρελα εισαι τρελα με της αεκ την φανελα!!!!  :rockon:  :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τέλος η σαιζόν για Βαγγέλι, 4 κάρτες ο Νέτο. Ήρθε η ώρα να αποδείξω το ταλέντο μου  :grin:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Που ναι τωρα οι ομοιδεατες που μιλουσαν για δευτερες ευκαιριες σε καποιους?Τουλαχιστον 11 απο δαυτους πρεπει να περνουν απο το Βικελιδης μονο μεσα στο 10αρι...

Επισκέπτης
Εγω τι να πω?Εσυ πες μου,απολαυσες τον Αντου την Κυριακη?Καλος ο Βαγκελι?Χθες βραδυ ειδα το ματς σε κονσερβα,οπως το περιμενα ηταν...
α) Για τον Αντού αυτό που έγραψα την προηγούμενη βδομάδα ήταν ότι μου άρεσε σε ένα (1) ματς,αυτό με το γαύρο.
β) Για το Βαγκέλι είμαι ο πρώτος που άρχισα να χτυπιέμαι όταν αποβλήθηκε ο Αράνο..

Άλλο..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ακουω και παλι για παικτες χεσμενους,χωρις ψυχη και τετοια και βραζω.Απλα οι περισσοτεροι ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ,αυτη ειναι η αληθεια.ΔΕν μπορουσαν να περασουν δευτερη πασα χωρις να κανουν λαθος.Βεβαια,για να τα λεμε ολα με 4-4-2 δεν παιζεις κυριε Εκτορα μας στο τζαμι,πως θα τους παρεις το κεντρο ετσι?Κομμενη στα δυο η ομαδα,αντε να φτασει η μπαλλα περιοχη ετσι.Το ματς μου θυμισε το ανηψακι μου που τωρα μαθαινει το play station και καθε φορα που παιρνει την μπαλλα στην κατοχη του κανει παρτυ!!Ετσι ακριβως ημασατν κι εμεις.Διαβασα οτι παμε για το δεξι χαφακι του Τελη,τον Λιθουανο.Χωρις να ειναι ο σουπερ παικτης τουλαχιστον ειναι αυτο που λειπει,ενας εξτρεμ που να ξερει τη θεση του επιτελους!!Αν βρουμε και εναν τετοιο απο αριστερα θα ναι μια χαρα η ομαδα συν εναν πλει μεικερ βεβαια να δουμε και καμια καθετη πασουλα...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
α) Για τον Αντού αυτό που έγραψα την προηγούμενη βδομάδα ήταν ότι μου άρεσε σε ένα (1) ματς,αυτό με το γαύρο.
β) Για το Βαγκέλι είμαι ο πρώτος που άρχισα να χτυπιέμαι όταν αποβλήθηκε ο Αράνο..

Άλλο..
Αντου,Βαγκελι,Χαβιτο,τα 2 τερματα πισω απο τον Σηφακη,ΚΟυλοχερης,Μεριεμ,Ντειλι τον πουλο οπωςδηποτε.ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΥΧΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΡΥΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αντου,Βαγκελι,Χαβιτο,τα 2 τερματα πισω απο τον Σηφακη,ΚΟυλοχερης,Μεριεμ,Ντειλι τον πουλο οπωςδηποτε.ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΥΧΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΡΥΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Λιγα λόγια για το Χαβίτο μη σου γαμήσω πρωινιάτικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom