You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ποσο πολυ σ'αρεσει;Καλημέρα αδέλφια πουστράκια. Μ'αρέσει πάντως όταν εμφανίζονται κάτι ξεχασμένα παληκάρια από το πουθενά
![Sm 2 :s&m_2: :s&m_2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_2.gif)
Επισκέπτης
Καλημέρα αλάνια....
Και ν'ασχοληθώ μαζί τους βαριέμαι..
Μ'αρέσει πάντως όταν εμφανίζονται κάτι ξεχασμένα παληκάρια από το πουθενά
Και ν'ασχοληθώ μαζί τους βαριέμαι..
αβάσταχτα. Είπαμε...όσο πιο πολύ ψηλά ανεβαίνει η μαιμού, τόσο πιο πολύ εκτίθεται ο κώλος τηςποσο πολυ σ'αρεσει;![]()
σε σιχαθηκα τωρααβάσταχτα. Είπαμε...όσο πιο πολύ ψηλά ανεβαίνει η μαιμού, τόσο πιο πολύ εκτίθεται ο κώλος της
εγώ πάλι είμαι φιλικά προσκείμενος στα ΑΜΕΑΚαι ν'ασχοληθώ μαζί τους βαριέμαι..
με πληγώνειςσε σιχαθηκα τωρα
καλημέρα βρώμαΚαλημερα στρακια!!
Επισκέπτης
Τέλος η σαιζόν για Βαγγέλι
Όχι ρε πούστη μου
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Πως θα τ'αντέξουμε??
Επισκέπτης
Που ναι τωρα οι ομοιδεατες που μιλουσαν για δευτερες ευκαιριες σε καποιους?Τουλαχιστον 11 απο δαυτους πρεπει να περνουν απο το Βικελιδης μονο μεσα στο 10αρι...
Εδώ είμαστε,λέγε..
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εγω τι να πω?Εσυ πες μου,απολαυσες τον Αντου την Κυριακη?Καλος ο Βαγκελι?Χθες βραδυ ειδα το ματς σε κονσερβα,οπως το περιμενα ηταν...Εδώ είμαστε,λέγε..
Επισκέπτης
α) Για τον Αντού αυτό που έγραψα την προηγούμενη βδομάδα ήταν ότι μου άρεσε σε ένα (1) ματς,αυτό με το γαύρο.Εγω τι να πω?Εσυ πες μου,απολαυσες τον Αντου την Κυριακη?Καλος ο Βαγκελι?Χθες βραδυ ειδα το ματς σε κονσερβα,οπως το περιμενα ηταν...
β) Για το Βαγκέλι είμαι ο πρώτος που άρχισα να χτυπιέμαι όταν αποβλήθηκε ο Αράνο..
Άλλο..
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ακουω και παλι για παικτες χεσμενους,χωρις ψυχη και τετοια και βραζω.Απλα οι περισσοτεροι ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ,αυτη ειναι η αληθεια.ΔΕν μπορουσαν να περασουν δευτερη πασα χωρις να κανουν λαθος.Βεβαια,για να τα λεμε ολα με 4-4-2 δεν παιζεις κυριε Εκτορα μας στο τζαμι,πως θα τους παρεις το κεντρο ετσι?Κομμενη στα δυο η ομαδα,αντε να φτασει η μπαλλα περιοχη ετσι.Το ματς μου θυμισε το ανηψακι μου που τωρα μαθαινει το play station και καθε φορα που παιρνει την μπαλλα στην κατοχη του κανει παρτυ!!Ετσι ακριβως ημασατν κι εμεις.Διαβασα οτι παμε για το δεξι χαφακι του Τελη,τον Λιθουανο.Χωρις να ειναι ο σουπερ παικτης τουλαχιστον ειναι αυτο που λειπει,ενας εξτρεμ που να ξερει τη θεση του επιτελους!!Αν βρουμε και εναν τετοιο απο αριστερα θα ναι μια χαρα η ομαδα συν εναν πλει μεικερ βεβαια να δουμε και καμια καθετη πασουλα...
κουραγιο νατσο ειμαστε μαζι σου...σου προσφερω την πλατη μου να ακουμπησειςΌχι ρε πούστη μου![]()
Πως θα τ'αντέξουμε??
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αντου,Βαγκελι,Χαβιτο,τα 2 τερματα πισω απο τον Σηφακη,ΚΟυλοχερης,Μεριεμ,Ντειλι τον πουλο οπωςδηποτε.ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΥΧΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΡΥΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!α) Για τον Αντού αυτό που έγραψα την προηγούμενη βδομάδα ήταν ότι μου άρεσε σε ένα (1) ματς,αυτό με το γαύρο.
β) Για το Βαγκέλι είμαι ο πρώτος που άρχισα να χτυπιέμαι όταν αποβλήθηκε ο Αράνο..
Άλλο..
Λιγα λόγια για το Χαβίτο μη σου γαμήσω πρωινιάτικαΑντου,Βαγκελι,Χαβιτο,τα 2 τερματα πισω απο τον Σηφακη,ΚΟυλοχερης,Μεριεμ,Ντειλι τον πουλο οπωςδηποτε.ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΥΧΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΡΥΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K