Βρε όλα τα μαγαζιά ωραία είναι αρκεί να υπάρχει ο κατάλληλος χαβαλές (έχω δει και καλύτερα δηλαδήνα ερθει απο παρασκευη, να κανουμε μια επισκεψη στο τσιπουροποτειο!!
σου αρεσε πετραν το μαγαζι(ουζερι)?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Βρε όλα τα μαγαζιά ωραία είναι αρκεί να υπάρχει ο κατάλληλος χαβαλές (έχω δει και καλύτερα δηλαδήνα ερθει απο παρασκευη, να κανουμε μια επισκεψη στο τσιπουροποτειο!!
σου αρεσε πετραν το μαγαζι(ουζερι)?
Πιστεύω ότι θα είμαι.
Τώρα αν έρθω Σάββατο δε δουλεύουν τα τσιπουράδικα αυτή τη μέρα εκεί πάνω??![]()
Τι? Θα τις ακονίσετε για πάρτη μου?το σαββατο ακονιζουμε τις τσουτσουδες μας.θα δουμε ομως, κατι θα κανουμε για παρτη σου.
μπορεί να βρήκε καμιά ξέμπαρκη μύγαο λελε κοιμηθηκε λες?
κανόνισε να σε γαμήσωΠιστεύω?????? ότι θα είμαι.
Τώρα αν έρθω Σάββατο δε δουλεύουν τα τσιπουράδικα αυτή τη μέρα εκεί πάνω??![]()
κανόνισε να σε γαμήσω
Τι? Θα τις ακονίσετε για πάρτη μου?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπενθυμίζω στους συνάρρωστους, την υποχρέωση που έχουμε στον πρώην παίκτη της ομάδας μας, για μια αλησμόνητη υποδοχή στο επόμενο παιχνίδι
Αυτη ειναι η φιλοξενεια των αλλων στους αθλητες του ΑΡΗ με μια τουρτα διπλα στον παγκο μας..
Αυτο δε το λες καζουρα ομως αλλα προσβολη νομιζω..υπαρχει και διαφορα..ρε φιλε τουρτα εβαλαν,
δεν εβαλαν καμια βομβα!!!!
αυτο εννοειτε ρε πετρανΥπενθυμίζω στους συνάρρωστους, την υποχρέωση που έχουμε στον πρώην παίκτη της ομάδας μας, για μια αλησμόνητη υποδοχή στο επόμενο παιχνίδι
εδω ειμαι...παιρνω το κολατσιο μουο λελε κοιμηθηκε λες?
εδω ειμαι...παιρνω το κολατσιο μου
Αυτο δε το λες καζουρα ομως αλλα προσβολη νομιζω..υπαρχει και διαφορα..
ναι αργησα να βαλω καρβουνα και περιμενα να ξεροψηθειτο κατσικακι των 18 κιλων τωρα ψηθηκε?
ναι αργησα να βαλω καρβουνα και περιμενα να ξεροψηθει