pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
γραφτηκα ηδη μεσω τηλεφωνου πριν 3 λεπτα
στην on-line γραμμη του σκορδα?
γραφτηκα ηδη μεσω τηλεφωνου πριν 3 λεπτα
στην hot online γραμμη...εκει που βγαινει ο πετραν...που εισαι μωρη λουλου;μην δουλευεις τοσο θα σου φυγει ποντος απο το καλσονστην on-line γραμμη του σκορδα?
Με αγάπηΔε βόλευαν και φορούσα τσόκαρα μωρή χαρχάλω..
Τα καλσόν είναι πλέον στην ντουλάπα. Ήρθε η άνοιξη γιούχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυστην hot online γραμμη...εκει που βγαινει ο πετραν...που εισαι μωρη λουλου;μην δουλευεις τοσο θα σου φυγει ποντος απο το καλσον
καιρός ήταν............δακρυσα πρωι πρωι
αλλαζω ομαδα
:'( :'( :'( :'( :'( :'(
καιρός ήταν............
Ρωτάει ένα Αρειανό παιδάκι τον μπαμπά του, μπαμπά τι είναι κύπελο? Και απαντάει ο μπαμπάς, "δεν ξέρω, ρώτα τον παππού σου"καιρός ήταν............
Ρωτάει ένα Αρειανό παιδάκι τον μπαμπά του, μπαμπά τι είναι κύπελο? Και απαντάει ο μπαμπάς, "δεν ξέρω, ρώτα τον παππού σου"
αχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχαχαχαχααααααααααααααα
ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΤουλάχιστον εγώ του λέω ρώτα τη μαμά σου..
και εσυ μελος της λεσχης;;;καιρός ήταν............
Ρωτάει ένα Αρειανό παιδάκι τον μπαμπά του, μπαμπά τι είναι κύπελο? Και απαντάει ο μπαμπάς, "δεν ξέρω, ρώτα τον παππού σου"
Πηγα χθες να παρω παγωτο και μου λεει η πωλητρια"Το θελεις σε χωνακι η σε κυπελλο"?Πως κρατηθηκα και δεν την εβρισα ακομη απορω...Ρωτάει ένα Αρειανό παιδάκι τον μπαμπά του, μπαμπά τι είναι κύπελο? Και απαντάει ο μπαμπάς, "δεν ξέρω, ρώτα τον παππού σου"
ΜπόντιΜπίλντεμπεργκ.και εσυ μελος της λεσχης;;;
ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
και εγω στη λεσχη Βοδι ΦαταουλοςΜπόντιΜπίλντεμπεργκ.
ούτε ψύλλος στον κόρφο σου αμα χάσεις την Κύριακή.και εγω στη λεσχη Βοδι Φαταουλος
αμα...θα παρω το κανο μου και θα κανω κουπι μεχρις οτου να βρω μερος που δεν θα ξερουν την λεξη παοκούτε ψύλλος στον κόρφο σου αμα χάσεις την Κύριακή.
η ανοιξη ειναι η εποχη σου ε;Τα καλσόν είναι πλέον στην ντουλάπα. Ήρθε η άνοιξη γιούχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
αμα...θα παρω το κανο μου και θα κανω κουπι μεχρις οτου να βρω μερος που δεν θα ξερουν την λεξη παοκ
αμα...θα παρω το κανο μου και θα κανω κουπι μεχρις οτου να βρω μερος που δεν θα ξερουν την λεξη παοκ