pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλή επιστροφή τζουτζούκα
ε οχι και τζουτζουκα!!
Καλή επιστροφή τζουτζούκα
Να ξερες πόσο πίσω με πας (ένα δάκρυ κύλισε στα κωλο-μάγουλά μου)μυρτω κατα προτιμηση!!
μυρτω-μαλαματινα..μη καρφωνεσαιΝα ξερες πόσο πίσω με πας (ένα δάκρυ κύλισε στα κωλο-μάγουλά μου)
Κρύβε λόγια κωλόγερεεεεεεεεεεεεεεεεεε
"Φέρτε μας την Μπαρτσελόνα", δήλωσε στο twitter του ο Φρέντι Αντού, μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του Άρη ήταν κάτι παραπάνω από χαρούμενος μετά τη νίκη της ομάδας του, που έβαλε τον Άρη γερά στο κόλπο της πρώτης θέσης των πλέι οφ, αφού η επάνοδος του στη βασική ενδεκάδα συνδυάστηκε με σπουδαία εμφάνιση.
Σε μήνυμα που άφησε στους θαυμαστές του μέσω του Twitter, ο Αντού τόνισε: "Σας ευχαριστώ όλους για τα συγχαρητήρια. Τώρα φέρτε μας την Μπαρτσελόνα"!
Λίγο αργότερα και σαφώς πιο ψύχραιμος, τόνισε πως ήταν μια πραγματικά μεγάλη νίκη, όμως τώρα σκέφτεται το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
"Φέρτε μας την Μπαρτσελόνα", δήλωσε στο twitter του ο Φρέντι Αντού, μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του Άρη ήταν κάτι παραπάνω από χαρούμενος μετά τη νίκη της ομάδας του, που έβαλε τον Άρη γερά στο κόλπο της πρώτης θέσης των πλέι οφ, αφού η επάνοδος του στη βασική ενδεκάδα συνδυάστηκε με σπουδαία εμφάνιση.
Σε μήνυμα που άφησε στους θαυμαστές του μέσω του Twitter, ο Αντού τόνισε: "Σας ευχαριστώ όλους για τα συγχαρητήρια. Τώρα φέρτε μας την Μπαρτσελόνα"!
Λίγο αργότερα και σαφώς πιο ψύχραιμος, τόνισε πως ήταν μια πραγματικά μεγάλη νίκη, όμως τώρα σκέφτεται το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
στο οτι σκεφτεται το ματς με τον παοκ...τι αλλο;Ποια είναι η ένστασή σου?
πες μου ότι το μήνυμά σου είναι ποτισμένο με αρκετή δόση χιούμορΠοια είναι η ένστασή σου?
στο οτι σκεφτεται το ματς με τον παοκ...τι αλλο;
πες μου ότι το μήνυμά σου είναι ποτισμένο με αρκετή δόση χιούμορ
πουτ δε μπούκαλ ντάουν φάστλιΠες μου τώρα ότι αναρωτήθηκες σοβαρά,να κατεβάσω ένα γκραμοξόν ξεροσφύρι..
Άλλο λέω ρε μαλάκα..
Και σιγά τη Μπαρτσελόνα..
Μονότονο παιχνίδι,πάνω κάτω συνεχώς,μπαλιές με τη μία,αυτοματισμοί,ντρίπλες σε μισό τετραγωνικό.....
Σιγά....αν μπορούν ας παίξουν όπως παίξατε εσείς με τα χανούμια χθες να τους παραδεχτώ!
να;ι αφου μετα την ποδοσφαιρικη πανδαισια χτες νωρις το απογευμα δεν μπορουσα να δω αυτο το ματς της πλακας...μπαρτσελονα-ιντερ σου λεει...που πανε ρε τα ταγαριαΆλλο λέω ρε μαλάκα..
Και σιγά τη Μπαρτσελόνα..
Μονότονο παιχνίδι,πάνω κάτω συνεχώς,μπαλιές με τη μία,αυτοματισμοί,ντρίπλες σε μισό τετραγωνικό.....
Σιγά....αν μπορούν ας παίξουν όπως παίξατε εσείς με τα χανούμια χθες να τους παραδεχτώ!
ρε συ το ραουνταπ το ποτιζουν(ψεκαζουν) δεν το πινουν!!
Εχεις μπερδευτει!!
το ακρον αωτον ησασταν εσεις με το πανθραξ...σαββατο ξεκινησατε κυριακη τελειωσατε...Γιατί ρε άδικο έχω?
Τα πιο κουραστικά ματς είναι αυτά του C.L.
Λίγο να στρίψεις το βλέμα σου,την έχασες τη φάση.
Ενώ τα δικά μας....ξεκινά η επίθεση,πας για χέσιμο,κατούρημα,πας στο ψυγείο να πάρεις μπύρα,στο ντουλάπι για πατατάκια,ρίχνεις κι έναν καυγά με τη γυναίκα για τα ψίχουλα,κι ακόμα δεν έχουν περάσει τη σέντρα...
Χαλλλλλλλλλλλλλλαράααααααααααααα
Γιατί ρε άδικο έχω?
Ενώ τα δικά μας....ξεκινά η επίθεση,πας για χέσιμο,κατούρημα,πας στο ψυγείο να πάρεις μπύρα,στο ντουλάπι για πατατάκια,ρίχνεις κι έναν καυγά με τη γυναίκα για τα ψίχουλα,κι ακόμα δεν έχουν περάσει τη σέντρα...
το ακρον αωτον ησασταν εσεις με το πανθραξ...σαββατο ξεκινησατε κυριακη τελειωσατε...
Γιατί ρε άδικο έχω?