Καλημέρα πεταλουδίτσακαλημερα στρακια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
τον έβρισα και γω χθες, το ομολογώ. Άθλιοςα ρε πετρο...
Επισκέπτης
Καλημέρα αλάνια..
Επισκέπτης
Ατάκα πλέζουρα:
Είστε παράρτημα της ζέλας..
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Μην γελάς τώρα που σας έπιασε ο στόμας του!Δες τι πάθανε τα Γιάννενα από τότε που άρχισε να τα στολίζει...Ατάκα πλέζουρα:
Δεν μασάω, έχω μπουλάκο για γούριΜην γελάς τώρα που σας έπιασε ο στόμας του!Δες τι πάθανε τα Γιάννενα από τότε που άρχισε να τα στολίζει...
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καλημερα !
Προχωραμε..........
Προχωραμε..........
ΚαλημέραααααααααααΚαλημερα !
Προχωραμε..........
που πάμε???????
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Στα δοκαρια του Ολυμπιακου ηταν ετοιμος να "πεταχτει"...???Δεν μασάω, έχω μπουλάκο για γούρι
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Εγώ βλέπω ότι πάνε να σας φάνε τον οπαδό οι σκουλικαντέρες!Στα δοκαρια του Ολυμπιακου ηταν ετοιμος να "πεταχτει"...???![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Δεν σας καταλαβαίνω κύριεΣτα δοκαρια του Ολυμπιακου ηταν ετοιμος να "πεταχτει"...???![]()
![]()
Τραγουδούσε καθ ολη τη διάρκεια του αγώνος τα συνθήματα της ομάδας του ΑΡΕΩΣ και πανηγύρησε με περίσσεια εξαλοσύνη την επίτευξη των τερμάτων
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Καλά εσείς ζωγραφίσατε. Το πρώτο ημίχρονο είδα και πονέσανε τα μάτια μου. Και γαμώ τους αγώνεςΕγώ βλέπω ότι πάνε να σας φάνε τον οπαδό οι σκουλικαντέρες!![]()
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καλημέρααααααααααα
που πάμε???????
Θα δειξει Πετραν, κανεις δεν ξερει, παντως, επειδη εχεις το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΚΑΛΥΤΕΡΟ λαο, προχωρας........ το χθεσινο δεν το πολυπεριμενα, αρχιζει και μπαινει στη "φαση" ο κοσμος!!!!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Το αιμα νερο δεν γινεται...!!Εγώ βλέπω ότι πάνε να σας φάνε τον οπαδό οι σκουλικαντέρες!![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Δεν πειραζει, καταλαβαινει ο ιδιος...!Δεν σας καταλαβαίνω κύριε![]()
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Εγώ ευτυχώς δεν το είδα!Καλά εσείς ζωγραφίσατε. Το πρώτο ημίχρονο είδα και πονέσανε τα μάτια μου. Και γαμώ τους αγώνες
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καλά εσείς ζωγραφίσατε. Το πρώτο ημίχρονο είδα και πονέσανε τα μάτια μου. Και γαμώ τους αγώνες
Καλα το χθεσινο ηταν κατι απο παναιτωλικος-ναυπακτιακος.....
Όλα τα λεφτά το ματσάκι με τους γείτονες. ΑΝ δεν παίξουμε ως συνήθως με κατεβασμένα βρακιά, κάτι γίνεται. Φαντάσου όμως πως θα είναι η Τούμπα την Κυριακή.Θα δειξει Πετραν, κανεις δεν ξερει, παντως, επειδη εχεις το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΚΑΛΥΤΕΡΟ λαο, προχωρας........ το χθεσινο δεν το πολυπεριμενα, αρχιζει και μπαινει στη "φαση" ο κοσμος!!!!!![]()
![]()
Απέχεις?Εγώ ευτυχώς δεν το είδα!![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K