You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
τι εγινε μωρη χανουμα?α ρε πετρο...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
έπιασαν οι ευχές μου μάξιμε..Μακαρι, αν και δυσκολα, ειδικα με τις ελλειψεις που εχω και ψυχολογια σκατα, ελπιζω ο ΕΡΚ να κανει καλη δουλεια και να τους συνεφερει!!!!
Χαζα χαζα, οι ευχες πηγαν στραφι, 2 μερες οσοι γαυροι γνωρισα μου εδιναν τις καλυτερες ευχες για τον τελικο, μακαρι εσυ να εισαι πιο γουρλης!!!!!!
Καλο βραδυ!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Βεεεεεεεεεεντούζααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
είμαι η πετρούλα και μόλις τελείωσαααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Επισκέπτης
είμαι η πετρούλα και μόλις τελείωσαααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Όχι ακόμα..
Την Κυριακή η πρώτη εκσπερμάτιση.
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
;)ΜΠράβο ρε γίγαντα συμπολίτη. μας έφτιαξες
Επισκέπτης
Ευχαριστούμε το μπουλάκο που ήταν στο Βικελίδη με τον Πετράν για το γούρι..
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Που σαι ρε θηριο που λεγατε πως θα χτυπησουμε μονο εσας στα πλει οφια?Βγες τωρα και πες οτι λεγατε μαλακιες...ΜΠράβο ρε γίγαντα συμπολίτη. μας έφτιαξες
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Τον μπουλάκο γιατί τον ευχαριστείς...έχασε η ομάδα του!Ευχαριστούμε το μπουλάκο που ήταν στο Βικελίδη με τον Πετράν για το γούρι..
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
καλα πηγαμε αλλα να μην ξεχναμε οτι ο Αρης ειναι φετος πιο φιλοδοξος απο τον ολυμπιακο. απο εναν τραγικο ολυμπιακο. και αυτο το λεω γιατι οι αλλοι δυο δεν ειναι ολυμπιακος. το παοκ αεκ δεν το ειδα αλλα δεν θα κρινω την πορεια μας στα play offs απο αυτο το ματσακι. αν κανουμε κατι καλο μεσα στην τουμπα τοτε μιλαμε...
βαγγελης φιλοτιμος αλλα δεν κανει. αντου ευχαριστη εκπληξη και ο τζονσον το ιδιο. τους περιμενω καλυτερους του χρονου λογω προετοιμασιας. αλλα φερναντες επιασε ταβανι και δεν δινει αλλο. και ο νατσο λιγος πια... και ο χαβιτος. ο κοκε μας πονεσε τα ματια με το πεναλτυ σημερα. δεν βαρανε τετοια πεναλτυ αρχηγε και σεντερ φορ της ομαδας μου. περιμενω καλυτερα. νετο απιστευτος. οπως και νασουτι και γκιαρο. ξεχναω καποιον? διαφωνει κανεις?
βαγγελης φιλοτιμος αλλα δεν κανει. αντου ευχαριστη εκπληξη και ο τζονσον το ιδιο. τους περιμενω καλυτερους του χρονου λογω προετοιμασιας. αλλα φερναντες επιασε ταβανι και δεν δινει αλλο. και ο νατσο λιγος πια... και ο χαβιτος. ο κοκε μας πονεσε τα ματια με το πεναλτυ σημερα. δεν βαρανε τετοια πεναλτυ αρχηγε και σεντερ φορ της ομαδας μου. περιμενω καλυτερα. νετο απιστευτος. οπως και νασουτι και γκιαρο. ξεχναω καποιον? διαφωνει κανεις?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ο Εκτορας απεδειξε ποσο γιγαντας προπονητης ειναι.Ειχε δεκα λεπτα ορθιο τον Ιρλανδο για αλλαγη και ο Αντου του κανε χειρονομιες.Με το που ανεβηκε το Αμερικανακι μπηκε και το γκολ,καθε αλλος προπονητης θα βαζε εγωισμο και θα κανε την αλλαγη.Κακως δωσαμε πολυ χωρο στο Β' μερος στον ανυπαρκτο και θλιβερο γαβρο,αυτο ειναι κατι που θα διορθωθει θελω να πιστευω απο του χρονου.Γιγας ο Σηφακης,αρχιδακι ο Νταλουκας,το πηγε στο πονηρο...
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
οσον αφορα τους γαυρους που κελαιδουσαν που χασαμε το ματς του κυπελλου και λεγαν για περιπατο στον βικελιδη ενα εχω να πω
φφφφφφαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααπππππππππππππππ
ΥΓ με μια καλυτερη διαιτησια και με πιο πληρη ομαδα ο γαυρος απ οτι στο καραισκακη φανηκε ποιος εχει καλυτερη ομαδα φετος ;)
φφφφφφαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααπππππππππππππππ
ΥΓ με μια καλυτερη διαιτησια και με πιο πληρη ομαδα ο γαυρος απ οτι στο καραισκακη φανηκε ποιος εχει καλυτερη ομαδα φετος ;)
Επισκέπτης
ξεχναω καποιον?
Αντού..
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Κουραστικος απο αριστερα,δεν τον βλεπω να συνεχιζει και του χρονου οπως και καποιοι αλλοι,το υλικο πρεπει να ανανεωθει αρκετα...Αντού..
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
καλος ηταν ρε παιδια...
γιατι το λετε?