Επισκέπτης
ωραίο αυτό το ξύλο χωρίς λόγω. Έτσι απλά για να σφίγγουν οι κώλοι
Όλοι έδειραν χθες (πλέζουρας-μπουλάκος-ψιψίνας) κι εμείς καθόμαστε και σκουριάζουμε..
ωραίο αυτό το ξύλο χωρίς λόγω. Έτσι απλά για να σφίγγουν οι κώλοι
Εμείς είμαστε εραστές ρε, όχι πολεμιστέςΌλοι έδειραν χθες (πλέζουρας-μπουλάκος-ψιψίνας) κι εμείς καθόμαστε και σκουριάζουμε..
Θα έχετε κι εσείς την ευκαιρία σας το Σάββατο...αλλιώς αλλάξτε ομάδα!Όλοι έδειραν χθες (πλέζουρας-μπουλάκος-ψιψίνας) κι εμείς καθόμαστε και σκουριάζουμε..
να πας στον πολεμο με παπαρουνες τοτεΕμείς είμαστε εραστές ρε, όχι πολεμιστές
Θα έχετε κι εσείς την ευκαιρία σας το Σάββατο...αλλιώς αλλάξτε ομάδα!![]()
με μολόχες και χρυσάνθεμανα πας στον πολεμο με παπαρουνες τοτε
καλημερα σας κυριοι
Θα έχετε κι εσείς την ευκαιρία σας το Σάββατο...αλλιώς αλλάξτε ομάδα!![]()
Ρώτησες αυτό που είπαμε??με μολόχες και χρυσάνθεμα
στον πούτσο μας λουλούδια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
καλημέρα σας
αύριο ρε που θα πάω για τα εισιτήριαΡώτησες αυτό που είπαμε??
το σκέφτηκα πολύ καλά και είπα να το τολμήσω. Πιο πολύ με φόβησε ο athens 13 που είπε οτι θα μας δείρει, αλλά θα έχω μαζί μου τον πλέζουρα για προστασίαμην κατεβεις,το'πε και ο τεννις
να στειλω και κανα δυο απο νεαπολη αν ειναιτο σκέφτηκα πολύ καλά και είπα να το τολμήσω. Πιο πολύ με φόβησε ο athens 13 που είπε οτι θα μας δείρει, αλλά θα έχω μαζί μου τον πλέζουρα για προστασία
εσείς να μείνετε εδώ για να κατεβείτε στο Λευκό Πύργονα στειλω και κανα δυο απο νεαπολη αν ειναι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να στειλω και κανα δυο απο νεαπολη αν ειναι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν το είδα το ματς του άρηο άρης είναι ντεφορμέ.
παπαλα το κύπελο.
πάπαλα και το τσου λου.
μάγκες λυπάμαι που το λέω αλλά με αυτή την εικόνα δεν έχετε καμμιά τύχη.
απουσίες είχε αλλά δεν έφταιγε αυτό. Παιδική χαρά στις τελικές προσπάθειες, πέταγμα χαρταετού ενίοτε στην άμυναδεν το είδα το ματς του άρη
αλλά άκουσα ότι ειχε πολλές απουσίες
έφταιγε αυτό ή δεν βλεπότανε γενικώς??
άμα δεν μπορείς να κερδίσεις ΑΥΤΟ το γάβρο με 10 από το 37 και σκορ 1-1 ΓΑΜΑΤΑ.απουσίες είχε αλλά δεν έφταιγε αυτό. Παιδική χαρά στις τελικές προσπάθειες, πέταγμα χαρταετού ενίοτε στην άμυνα