Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για πάρτη μας ρε μόνο..
Εμείς στην εξέδρα θα δείξουμε τα παπάρια μας.
Ας τα δείξουν και όσοι θα είναι στο χορτάρι κι όπου το πει..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν μ'ενδιαφερει τι αποτελεσμα θα φερουμε αλλα ο,τι αποτελεσμα και να ερθει να ερθει αφου λιωσουν οι παιχτες στον αγωνιστικο χωρο,αυτο το οφειλουν σε μας.Η διαιτησια ειναι αυτη που ειναι και δεν αλλαζει,εμεις πρεπει να μασαμε σιδερα το Σαββατο.ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΑΡΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Θα κανουμε ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, τυπε, το ΘΕΛΟΥΜΕ και θα το ΠΑΡΟΥΜΕ.
δυσκολα...
εμεις παμε για να παραδωσουμε οπαδικα μαθηματα
και να παθουν πλακα με αυτο που θα παρουσιασουμε ως οπαδοι...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν μ'ενδιαφερει τι αποτελεσμα θα φερουμε αλλα ο,τι αποτελεσμα και να ερθει να ερθει αφου λιωσουν οι παιχτες στον αγωνιστικο χωρο,αυτο το οφειλουν σε μας.Η διαιτησια ειναι αυτη που ειναι και δεν αλλαζει,εμεις πρεπει να μασαμε σιδερα το Σαββατο.ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΑΡΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

+10000000000000

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν δίστασε να καταδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Άρη, που ήταν ο Μιχάλης Σηφάκης ενώ σε ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υπογράμμισε: «Ήταν ένα ματς με δύο διαφορετικά ημίχρονα. Πιστεύω ότι κάναμε ένα πρώτο ημίχρονο αρκετά καλό. Είχαμε ένα παιχνίδι που είχαμε καλό έλεγχο της μπάλας. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό και ο τερματοφύλακάς μας έκανε ένα μεγαλειώδης παιχνίδι. Δεν είχαμε την ικανότητα να επιλύσουμε κάποιες καταστάσεις. Η αποβολή του Αράνο μας έφερε στα ίσια όσον αφορά στον αριθμό των παικτών, θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά μετά από αυτή την εξέλιξη χάθηκαν οι πιθανότητες. Επίσης θέλω να επαναλάβω ότι ο Σηφάκης ήταν εκπληκτικός. Έσωσε σίγουρα τρία γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες με τον Κόκε και τον Χαβίτο, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το κατά πόσο επηρεάστηκε η εικόνα του ματς από την διακοπή του είπε: «Δεν επηρεάστηκε το παιχνίδι από τη διακοπή. Διακόπηκε και για τις δύο ομάδες, όχι μόνο για εμάς. Το πρόβλημά μας ήταν άλλο, δεν είχε σχέση με αυτό. Το θέμα είναι ότι το μυαλό του παίκτη συνήθως σκέφτεται το παιχνίδι που υπάρχει και όχι τον τελικό με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί».

Για τον Αράνο που αποβλήθηκε και χάνει τον τελικό τόνισε πως: «έχω ήδη μια εναλλακτική λύση στο μυαλό μου. Δεν θα μας προκαλέσει κάποια ιδιαίτερη επιπλοκή».
                              ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
επειδη ισως να μην βρεθω με τα αδελφια απο κατω...
Αν τυχον το σηκωσουμε θα πηδηξω απο το πανω διαζωμα στο κατω
για να βρω τον νατσο και τους αλλους
ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν δίστασε να καταδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Άρη, που ήταν ο Μιχάλης Σηφάκης ενώ σε ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υπογράμμισε: «Ήταν ένα ματς με δύο διαφορετικά ημίχρονα. Πιστεύω ότι κάναμε ένα πρώτο ημίχρονο αρκετά καλό. Είχαμε ένα παιχνίδι που είχαμε καλό έλεγχο της μπάλας. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό και ο τερματοφύλακάς μας έκανε ένα μεγαλειώδης παιχνίδι. Δεν είχαμε την ικανότητα να επιλύσουμε κάποιες καταστάσεις. Η αποβολή του Αράνο μας έφερε στα ίσια όσον αφορά στον αριθμό των παικτών, θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά μετά από αυτή την εξέλιξη χάθηκαν οι πιθανότητες. Επίσης θέλω να επαναλάβω ότι ο Σηφάκης ήταν εκπληκτικός. Έσωσε σίγουρα τρία γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες με τον Κόκε και τον Χαβίτο, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το κατά πόσο επηρεάστηκε η εικόνα του ματς από την διακοπή του είπε: «Δεν επηρεάστηκε το παιχνίδι από τη διακοπή. Διακόπηκε και για τις δύο ομάδες, όχι μόνο για εμάς. Το πρόβλημά μας ήταν άλλο, δεν είχε σχέση με αυτό. Το θέμα είναι ότι το μυαλό του παίκτη συνήθως σκέφτεται το παιχνίδι που υπάρχει και όχι τον τελικό με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί».

Για τον Αράνο που αποβλήθηκε και χάνει τον τελικό τόνισε πως: «έχω ήδη μια εναλλακτική λύση στο μυαλό μου. Δεν θα μας προκαλέσει κάποια ιδιαίτερη επιπλοκή».
                              ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ...
οχι το αλβανικο πουλεν μαλλον θα λεει...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
στρακια σας αφηνω..
ελπιζω & ευχομαι να σας φερω γουρι..
αμα το σηκωσετε,θα σας ΠΙΠΩΣΩ ΟΛΟΥΣ στην σειρα..

Επισκέπτης
ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Σφύρα και σε βούτηξα..

Και μετά ντου στο χορτάρι!!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ
Καταλαβα,πολυ σιγουρος εισαι κι εσυ για την κουπα...Α ρε Αρανο...

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Διαβασε κατω στην υπογραφη μου τι ειμαι!!
εισαι... εισαι... εθνικος!
ρε ο εθνικος να κερδιζει και ολοι οι αλλοι να παν να γ...νε!
σωσταααααααααααααααααααααααααα?????????????????????????????????????

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ρε θα σε πιασουμε και θα σε πεταξουμε στο μπουλουκι των παιχτων που θα κανουν τον γυρο του θραμβου λεμεεεεεεεεεεε

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ετοιμαστειτε για πουτσα

Stories

Νέο!

Stories