You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Απο σενα παντως θα κοψουμε σιγουρα...Αρειανακα κανονιστε να νικηστε τον Βαζελο στον τελικο σε 2 εβδομαδες ,και ξεχαστε τα πλει οφφ,γιατι δεν θα παρετε ουτε βαθμο!!!
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αλλη μια "ωραια χρονια" ελαβε τελος, ο θεος να μας φυλαξει τι μας περιμενει στα πλει ωχ, συνεταιρακια-κουμπαρακια-διαιτητακια πιονια-βασσαρες-γκαγκατσηδες-πανοπουλοι και σια, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ, εμεις ειμαστε εδω, ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ..... ΧΕΡΙ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΕΣ, θα σας αναγκαζουμε να ξεφτυλιζεστε ακομα περισσοτερο........
Υ.Γ. Ο τελικος ξεκινησε ΣΗΜΕΡΑ, δεν ειναι ενα παιχνιδι, ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ.....
Υ.Γ. Ο τελικος ξεκινησε ΣΗΜΕΡΑ, δεν ειναι ενα παιχνιδι, ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ.....
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αρειανακα κανονιστε να νικηστε τον Βαζελο στον τελικο σε 2 εβδομαδες ,και ξεχαστε τα πλει οφφ,γιατι δεν θα παρετε ουτε βαθμο!!!
Εννοια σου, το πηραμε το ΜΗΝΥΜΑ, εδω και ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ......... αλλα στα εμεις δεν πεφτουμε, αυτα ΑΛΛΟΥ.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Γριες και τυρια στο υψος τους οπως παντα,κριμα που υπαρχουν αυτες οι ομαδες σε επαγγελματικο επιπεδο,σκετη δυσφημηση και αηδια προσφερουν...
Οσο δεν αντιδραει κανεις, ετσι θα πηγαινει το πραγμα...... ισως βγαλουν και 2-3 ανακοινωσεις οι τωρινοι θιγμενοι και ολα μελι γαλα.............
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Και τα 2 ματς ηταν επιστροφη οφειλων απο προηγουμενες χρονιες,βρωμια και αηδια...ειδικα αυτοι οι 4 εμπλεκομενοι ειναι για υποβιβασμο στις ερασιτεχνικες κατηγοριες μια για παντα...Οσο δεν αντιδραει κανεις, ετσι θα πηγαινει το πραγμα...... ισως βγαλουν και 2-3 ανακοινωσεις οι τωρινοι θιγμενοι και ολα μελι γαλα.............
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Και τα 2 ματς ηταν επιστροφη οφειλων απο προηγουμενες χρονιες,βρωμια και αηδια...ειδικα αυτοι οι 4 εμπλεκομενοι ειναι για υποβιβασμο στις ερασιτεχνικες κατηγοριες μια για παντα...
Στο ελλαδισταν?????
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
γαμησε τα...τζαμπα ασχολουμαστε.Στο ελλαδισταν?????
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
πολυ ωραια....οι ληστειες συνεχιζονται με κανονικο ρυθμο στο τσιρκο ελλαντα.....[glow=red,2,300]ΠΟΥΣΤΟΧΩΡΑ[/glow]
Αυτο ξαναπεστο πολλες φορες, να το εμπεδωσουμε ολοι μας!!!!!!!!!!!
[size=30pt]ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ[/size]
Επισκέπτης
Μάγκες πάμε το Σάββατο για πάρτη μας.
Ξέρουμε τι μας περιμένει πάνω-κάτω,αλλά εμείς εκεί..
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ακριβως οπως το ειπες, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, αλλα θα σας πουλαμε τρελα θα σας ξεφτυλιζουμε οσο μπορουμε........ στηθειτε σε δρομους,αεροδρομια,σταθμους τρενων, στην τηλεοραση να μας δειτε......... ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ-ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΗΔΕΣ.......
Περιμενε να ερθουν οι μουσαφιρηδες διπλα, να δεις τι θα διαβασουν τα ματακια σου, μετα τον θριαμβο επι του........... κουμπαρου του κουμπαρου..........
Περιμενε να ερθουν οι μουσαφιρηδες διπλα, να δεις τι θα διαβασουν τα ματακια σου, μετα τον θριαμβο επι του........... κουμπαρου του κουμπαρου..........
Επισκέπτης
Στα παπάρια μας Μάξιμε..
Ας γράψουν ότι θέλουν. Εμείς ετοιμαζόμαστε για το Σάββατο.
Κι ας ξέρουμε τι μας περιμένει........όπου το πει πλέον!
Δε νομίζω πάντως πως ότι έγινε σήμερα,έγινε για το αποψινό ματς.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
[glow=red,2,300]Στα παπάρια μας Μάξιμε..
Ας γράψουν ότι θέλουν. [/glow]Εμείς ετοιμαζόμαστε για το Σάββατο.
Κι ας ξέρουμε τι μας περιμένει........όπου το πει πλέον!
Δε νομίζω πάντως πως ότι έγινε σήμερα,έγινε για το αποψινό ματς.
100%
Σημερα βρηκαν και εκαναν, λιγο η αφελεια, λιγο η χαλαρωση, λιγο το φυλαγμα για το αλλο Σαββατο, βρηκε το μπασταρδακι και εκανε........
Αλλα η κοκκινη ηταν 10000% για τον τελικο, σημαδι και ΜΗΝΥΜΑ ηταν........
Στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ρε, δε μασαμε πλεον, τρελα θα σας πουλησουμε και θα παραμιλατε.........
Υ.Γ. ΕΡΚ, φοβαμαι οτι δε σου αξιζουμε σαν χωρα, οσο εχεις τα αντερα καθησε να δουλεψεις, οταν σου γυρισουν τα μυαλα, με αυτα που εχεις ΑΚΟΜΑ να δεις στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, κανε οτι νομιζεις, ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.
Επισκέπτης
Υ.Γ. ΕΡΚ, φοβαμαι οτι δε σου αξιζουμε σαν χωρα, οσο εχεις τα αντερα καθησε να δουλεψεις, οταν σου γυρισουν τα μυαλα, με αυτα που εχεις ΑΚΟΜΑ να δεις στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, κανε οτι νομιζεις, ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.
Τα είπες όλα..
Αλλά κάτι μου λέει ότι ο ΕΡΚ είναι ΚΥΡΙΟΣ..
Δεν ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα,αλλά κάτι μου λέει ότι....
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
Πηγα. Για κλαματα παιχνιδι. Ο διαιτητης για τον καραπουτσο λεμε.Δεν πήγες τελικά??
Υ.Γ. Α ρε Αράνο
Τι ειναι αυτα τα ατομα ρε , τι θα γινει μ αυτους?
Το γαμαν το αθλημα και κανενας δεν λεει τιποτα. Απο τους υπευθυνους εννοω. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
Τι εισαι εσυ αγορακι μου? Απο ποια φυλη μας ερχεσαι?Αρειανακα κανονιστε να νικηστε τον Βαζελο στον τελικο σε 2 εβδομαδες ,και ξεχαστε τα πλει οφφ,γιατι δεν θα παρετε ουτε βαθμο!!!
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τα είπες όλα..
Αλλά κάτι μου λέει ότι ο ΕΡΚ είναι ΚΥΡΙΟΣ..
Δεν ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα,αλλά κάτι μου λέει ότι....
Δεν αμφισβητω τον Κουπερ, πιστευω και γω οτι ειναι ΚΥΡΙΟΣ, πιστευω οτι αφου ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ και γουσταρει να δουλεψει σε εμας, δεν εχει λογο να φυγει, το θεμα ειναι μη ριξει μια τεραστια ΜΟΥΝΤΖΑ στην Ελλαδα γενικοτερα, γιατι ωρες ωρες αυτα δεν αντεχονται, εμεις τα ξερουμε, τα εχουμε συνηθισει, τα παλευουμε, ελπιζουμε, αυτος καποια στιγμη θα σκασει, θα αγανακτησει...........
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
γαμηστε τον παναθηναϊκο..Μάγκες πάμε το Σάββατο για πάρτη μας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K