Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
με αυτό που περιγράφετε
τύχη για τσου λου μηδέν
αφού είναι και στο -4
τώρα για κύπελλο δεν ξέρω

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
απουσίες είχε αλλά δεν έφταιγε αυτό. Παιδική χαρά στις τελικές προσπάθειες, πέταγμα χαρταετού ενίοτε στην άμυνα

Πάντως η πλήρη απαξίωση των παιχνιδιών που απέμεναν μέχρι το τέλος της περιόδου,μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ,και ότι το μόνο που σας νοιάζει είναι το κύπελλο,θα οδηγήσει σε αντίθετα ,από τα προσδοκόμενα,αποτελέσματα.Το πρώτάθλημα για σας τελείωσε στο ματς με τον ΠΑΟΚ,και μόνο το κύπελλο σας ένοιαζε.Αυτός ο λήθαργος θα σας κοστίσει,και θα πάω κ γω κουβά που σας έχω προβλέψει για κυπελλούχους 2010.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Πάντως η πλήρη απαξίωση των παιχνιδιών που απέμεναν μέχρι το τέλος της περιόδου,μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ,και ότι το μόνο που σας νοιάζει είναι το κύπελλο,θα οδηγήσει σε αντίθετα ,από τα προσδοκόμενα,αποτελέσματα.Το πρώτάθλημα για σας τελείωσε στο ματς με τον ΠΑΟΚ,και μόνο το κύπελλο σας ένοιαζε.Αυτός ο λήθαργος θα σας κοστίσει,και θα πάω κ γω κουβά που σας έχω προβλέψει για κυπελλούχους 2010.
κουβανος

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Να σταματησουν τις ηλιθιες δηλωσεις τυπου"αισθανομαι οτι το εχω παρει ηδη"(Κοκε),να βαλουν τα κεφαλια μεσα και να σκυλιασουν να το παρουν το Σαββατο.Θελω εμφανιση αναλογη με γαβρο εντος και παοκ κι ας το χασω,τοτε δεν θε με πειραξει τοσο πολυ.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Να σταματησουν τις ηλιθιες δηλωσεις τυπου"αισθανομαι οτι το εχω παρει ηδη"(Κοκε),να βαλουν τα κεφαλια μεσα και να σκυλιασουν να το παρουν το Σαββατο.Θελω εμφανιση αναλογη με γαβρο εντος και παοκ κι ας το χασω,τοτε δεν θε με πειραξει τοσο πολυ.
ελα ρε μαγκες τωρα θα το π-ΑΡΗ ο αρης σοβαρευτειται

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η πιο καλη ρουφιανα στη σαλονικα ο κοκε ειναι

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
αμα δεν το παρετε και τωρα με τετοια εμπειρια την τελευταια δεκαετια τοτε τι να πω;;;οι αλλοι ακομα πανυγηριζουν το πρωταθλημα και θα το γιαρταζουν καιρο ακομα

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

Χτες πηρατε μια γευση διαιτησιας που σας περιμενει το σαββατο.
Ειναι κριμα αλλα δεν θα σας αφησουν.
(πρωτη φορα γραφω εδω μεσα)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Χτες πηρατε μια γευση διαιτησιας που σας περιμενει το σαββατο.
Ειναι κριμα αλλα δεν θα σας αφησουν.
(πρωτη φορα γραφω εδω μεσα)
αν εξαιρέσεις το ανάποδο πλάγιο απο το οποίο ξεκίνησε το πέναλτυ, δεν ήδα κάτι άλλο τραγικό χθες

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αν εξαιρέσεις το ανάποδο πλάγιο απο το οποίο ξεκίνησε το πέναλτυ, δεν ήδα κάτι άλλο τραγικό χθες

Στην φαση του κοκε, που πηγαινε η μπαλα μεσα και την μαζεψε με το χερι(ο ζεβλακοφ) τι ηταν?
Στον αρανο ηταν κιτρινη, πολυ τραβηγμενη η κοκκινη (τον ακουμπησε στο στηθος και κρατουσε ο
παπαρας το κεφαλι).

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στην φαση του κοκε, που πηγαινε η μπαλα μεσα και την μαζεψε με το χερι(ο ζεβλακοφ) τι ηταν?
Στον αρανο ηταν κιτρινη, πολυ τραβηγμενη η κοκκινη (τον ακουμπησε στο στηθος και κρατουσε ο
παπαρας το κεφαλι).
έλα ρε, πλάτη στη μπάλα είχε, θα ήταν τραβηγμένο αν το έδινε. Του Αράνο ήταν καραμπινάτη κόκκινη γιατί ο μαλάκας είχε πρόθεση να χτυπήσει

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ναι ειχε προθεση να χτυπησει, αλλα στην προηγουμενη φαση εφαγε χορταρι απο ενα καλοπαιδο του γαυρου και ο διαιτητης εκλινε ματακι στον σωκρατη απο απεναντι και δεν ειδε την φαση.
την ψωνισε και τον γαμησε.
καλα του εκανε του μπασταρδου αν δεν ηταν ο τελικος στη μεση
και κανεις δεν αναφερθηκε απο τα μιντια στη φαση αυτη.
ημουν ετοιμος να φωναξω αλλα μετα το ξανασκεφτικα μιας και ημουν στο καραισκακη...  :grin:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ΑΡΗΣ-παοκ
τελευταια αγωνιστικη
χοχοχοχοχχοοχχοχο
παλι τον βιασμο της παρθενας θα εχουμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom