Επισκέπτης
ο άρης είναι ντεφορμέ.
παπαλα το κύπελο.
πάπαλα και το τσου λου.
μάγκες λυπάμαι που το λέω αλλά με αυτή την εικόνα δεν έχετε καμμιά τύχη.
Το ξέρουμε,αλλά στα παπάρια μας..
ο άρης είναι ντεφορμέ.
παπαλα το κύπελο.
πάπαλα και το τσου λου.
μάγκες λυπάμαι που το λέω αλλά με αυτή την εικόνα δεν έχετε καμμιά τύχη.
αυτό ακριβώς. Μάζεμα μαργαρίτας και αμόλημα καλούμπαςάμα δεν μπορείς να κερδίσεις ΑΥΤΟ το γάβρο με 10 από το 37 και σκορ 1-1 ΓΑΜΑΤΑ.
ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
απουσίες είχε αλλά δεν έφταιγε αυτό. Παιδική χαρά στις τελικές προσπάθειες, πέταγμα χαρταετού ενίοτε στην άμυνα
κουβανοςΠάντως η πλήρη απαξίωση των παιχνιδιών που απέμεναν μέχρι το τέλος της περιόδου,μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ,και ότι το μόνο που σας νοιάζει είναι το κύπελλο,θα οδηγήσει σε αντίθετα ,από τα προσδοκόμενα,αποτελέσματα.Το πρώτάθλημα για σας τελείωσε στο ματς με τον ΠΑΟΚ,και μόνο το κύπελλο σας ένοιαζε.Αυτός ο λήθαργος θα σας κοστίσει,και θα πάω κ γω κουβά που σας έχω προβλέψει για κυπελλούχους 2010.
σας έχω προβλέψει για κυπελλούχους 2010.
ελα ρε μαγκες τωρα θα το π-ΑΡΗ ο αρης σοβαρευτειταιΝα σταματησουν τις ηλιθιες δηλωσεις τυπου"αισθανομαι οτι το εχω παρει ηδη"(Κοκε),να βαλουν τα κεφαλια μεσα και να σκυλιασουν να το παρουν το Σαββατο.Θελω εμφανιση αναλογη με γαβρο εντος και παοκ κι ας το χασω,τοτε δεν θε με πειραξει τοσο πολυ.
ολα τα ξες βουλωμενο γραμμα διαβαζεις! τζαμπα τα 30 ε; ποσα εδωσες να δεις τα χθεσινα;η πιο καλη ρουφιανα στη σαλονικα ο κοκε ειναι
αυτο ελπιζω να ειναι υποσχεση ετσι;;;Ένας φτάνει
Εσύ ετοιμέσου για φουλ δουλειά από Δευτέρα!
αμα δεν το παρετε και τωρα με τετοια εμπειρια την τελευταια δεκαετια τοτε τι να πω;;;οι αλλοι ακομα πανυγηριζουν το πρωταθλημα και θα το γιαρταζουν καιρο ακομαΝα σταματησουν τις ηλιθιες δηλωσεις τυπου"αισθανομαι οτι το εχω παρει ηδη"(Κοκε),να βαλουν τα κεφαλια μεσα και να σκυλιασουν να το παρουν το Σαββατο.Θελω εμφανιση αναλογη με γαβρο εντος και παοκ κι ας το χασω,τοτε δεν θε με πειραξει τοσο πολυ.
τπτολα τα ξες βουλωμενο γραμμα διαβαζεις! τζαμπα τα 30 ε; ποσα εδωσες να δεις τα χθεσινα;
Να σταματησουν τις ηλιθιες δηλωσεις τυπου"αισθανομαι οτι το εχω παρει ηδη"(Κοκε),να βαλουν τα κεφαλια μεσα και να σκυλιασουν να το παρουν το Σαββατο.Θελω εμφανιση αναλογη με γαβρο εντος και παοκ κι ας το χασω,τοτε δεν θε με πειραξει τοσο πολυ.
αν εξαιρέσεις το ανάποδο πλάγιο απο το οποίο ξεκίνησε το πέναλτυ, δεν ήδα κάτι άλλο τραγικό χθεςΧτες πηρατε μια γευση διαιτησιας που σας περιμενει το σαββατο.
Ειναι κριμα αλλα δεν θα σας αφησουν.
(πρωτη φορα γραφω εδω μεσα)
αν εξαιρέσεις το ανάποδο πλάγιο απο το οποίο ξεκίνησε το πέναλτυ, δεν ήδα κάτι άλλο τραγικό χθες
έλα ρε, πλάτη στη μπάλα είχε, θα ήταν τραβηγμένο αν το έδινε. Του Αράνο ήταν καραμπινάτη κόκκινη γιατί ο μαλάκας είχε πρόθεση να χτυπήσειΣτην φαση του κοκε, που πηγαινε η μπαλα μεσα και την μαζεψε με το χερι(ο ζεβλακοφ) τι ηταν?
Στον αρανο ηταν κιτρινη, πολυ τραβηγμενη η κοκκινη (τον ακουμπησε στο στηθος και κρατουσε ο
παπαρας το κεφαλι).
που σαι μωρη λουλαμπελΑΡΗΣ-παοκ
τελευταια αγωνιστικη
χοχοχοχοχχοοχχοχο
παλι τον βιασμο της παρθενας θα εχουμε....