Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
χρονια πολλα... και μακαρι το κυπελλοΚαλημέρα κορίτσιααααααααααααααααααααα
Χρόνια πολλά ρε Γαμάααααααααααααιιιιιιιιιιιιιι
χρονια πολλα... και μακαρι το κυπελλοΚαλημέρα κορίτσιααααααααααααααααααααα
Χρόνια πολλά ρε Γαμάααααααααααααιιιιιιιιιιιιιι
χρονια πολλα... και μακαρι το κυπελλο
μια χαρα γεια εσας...δεν ειστε και παραπανω αλλωστε...εαν εφαρμοστει αυτο το σεναριο
να πανε να γαμηθουνε
δεν φτανουν τα 8.000 ρε γαμωτο
είπα και γω, δεν θα πεταχτεί καμιά σφηνόπουτσα να κλάσει? ουρτμια χαρα γεια εσας...δεν ειστε και παραπανω αλλωστε...
καλησπερα σας
δεν ειμαι για να κλανω...θα βγει υγρη και το χεσαμε τοτεςείπα και γω, δεν θα πεταχτεί καμιά σφηνόπουτσα να κλάσει? ουρτ
μετα την αδερφοποιηση με την μπαρτσα γινατε αδερφια και με την ρεαλ;τι λαος τι κοσμος...
σταμάτα να προσκυνάς. Δεν σε ενοχλεί ο σκεμπές?μετα την αδερφοποιηση με την μπαρτσα γινατε αδερφια και με την ρεαλ;τι λαος τι κοσμος...
παντου αρης
μπα συνηθισα... αφου και τα κορδονια χωρις προβλημα τα δενω πλεονσταμάτα να προσκυνάς. Δεν σε ενοχλεί ο σκεμπές?
και ακροβάτης? Είσαι το ίνδαλμά μαςμπα συνηθισα... αφου και τα κορδονια χωρις προβλημα τα δενω πλεον
σεμνααααααααα...δεν σας γαμαω ρε στρακιακαι ακροβάτης? Είσαι το ίνδαλμά μας
άκουσες καμιά προσφορά ρε ξεπλυμένη?σεμνααααααααα...δεν σας γαμαω ρε στρακια
απλα σε προλαβαινω...γιατι απο τον πολυ θαυμασμο εκει θα σου γυρισει οποτε μην τρεφεις αυταπατεςάκουσες καμιά προσφορά ρε ξεπλυμένη?
το οτι είσαι εσύ τρύπιος δεν σημαίνει ότι βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνιαπλα σε προλαβαινω...γιατι απο τον πολυ θαυμασμο εκει θα σου γυρισει οποτε μην τρεφεις αυταπατες
η μονη μεγαλη τρυπα που εχω ειναι αυτη του αφαλου μου και αυτο για ευνοητους λογους...εσυ στην ηλικια σου ομως πως αλλιως θα χαρεις τον ερωτα;;;το οτι είσαι εσύ τρύπιος δεν σημαίνει ότι βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι
μου προσφέρεις τον αφαλό σου για ξέσκισμα? Δεν είμαι τόσο απελπισμένος ρεη μονη μεγαλη τρυπα που εχω ειναι αυτη του αφαλου μου και αυτο για ευνοητους λογους...εσυ στην ηλικια σου ομως πως αλλιως θα χαρεις τον ερωτα;;;
ειπαμε μεγαλος αλλα οχι και ετσι ασε που δεν εχει βαθος...μου προσφέρεις τον αφαλό σου για ξέσκισμα? Δεν είμαι τόσο απελπισμένος ρε
ευτυχώς δεν έχω φάει ακόμα πανάθεμά σεειπαμε μεγαλος αλλα οχι και ετσι ασε που δεν εχει βαθος...