ε μαλάκα φαντάσου να αρχίσουν να ρεύονται όλοι μαζίΤι πολεμικό κλίμα να'χουν ρε τα παγούρια??
Πιωμένα είναι όλα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δεν λες που τέλειωσε η νηστεία και φάγαμε αρνιά???ε μαλάκα φαντάσου να αρχίσουν να ρεύονται όλοι μαζί
Γιατί με τόσες φασ'λάδες που φάγαμε φαντάζεσαι να κλάναμε κιόλας????
Τσερνομπύλ...
Για αντιπερισπασμό το παίζουμε κορνεμπίφια ρε...Τι πολεμικό κλίμα να'χουν ρε τα παγούρια??
Πιωμένα είναι όλα..
Ασχετίδη...
Επισκέπτης
Δεν λες που τέλειωσε η νηστεία και φάγαμε αρνιά???
Και λοιπόν??
Εγώ ακόμα τα παρασκευοσαββατιάτικα ρεύομαι ακόμα..
Το Σάββατο ειδικά ο Αρμαγεδών..
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Να υποθέσω τα Σαββατοκύριακα κοιμάσαι στο μπαλκόνι???Και λοιπόν??
Εγώ ακόμα τα παρασκευοσαββατιάτικα ρεύομαι ακόμα..
Το Σάββατο ειδικά ο Αρμαγεδών..
Να πας για service...γενικό ρεκτιφιέ!!!!!
πάντως μαλάκες ο παππούς της γυναίκας μου μου έδωσε το απόλυτο φάρμακο για το στομάχι. Σπαθόχορτο. Βρωμερό μεν, θαυματουργό δεΝα υποθέσω τα Σαββατοκύριακα κοιμάσαι στο μπαλκόνι???
Να πας για service...γενικό ρεκτιφιέ!!!!!
Επισκέπτης
πάντως μαλάκες ο παππούς της γυναίκας μου μου έδωσε το απόλυτο φάρμακο για το στομάχι. Σπαθόχορτο. Βρωμερό μεν, θαυματουργό δε
Γιατροσόφια και παπαριές..
Όταν σε πιάνει στομάχι θα πίνεις για να ξεχνάς τον πόνο σου..
έχεις πάρει ποτέ επ'ώμου το στομάχι? Δεν παλεύεταιΓιατροσόφια και παπαριές..
Όταν σε πιάνει στομάχι θα πίνεις για να ξεχνάς τον πόνο σου..
Επισκέπτης
έχεις πάρει ποτέ επ'ώμου το στομάχι? Δεν παλεύεται
Έλκος του θανατά από πόνο.
Εδώ και 7 χρόνια που τρώω μια κουταλιά μέλι ελάτης κάθε πρωί δε με έχει ενοχλήσει καθόλου!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Αυτό το χρησιμοποιούσαν οι Σπαρτιάτες για να επουλώνουν τις πληγές...πάντως μαλάκες ο παππούς της γυναίκας μου μου έδωσε το απόλυτο φάρμακο για το στομάχι. Σπαθόχορτο. Βρωμερό μεν, θαυματουργό δε
Λένε ότι επουλώνει και το ελκος...
Πάντως αν έχεις πρόβλημα με το στομάχι,να αποφεύγεις τα ποτά και τα τσιγάρα πρωτίστως...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Κατά τ'άλλα,"γιατροσόφια και παπαριές..."Έλκος του θανατά από πόνο.
Εδώ και 7 χρόνια που τρώω μια κουταλιά μέλι ελάτης κάθε πρωί δε με έχει ενοχλήσει καθόλου!!
Στο τσίπρο το ρίχνεις το μέλι λεβέντη μου???
και γω οταν έτρωγα το μέλι του πεθερού δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μετά όμως τα παράτησε και πήραμε τ'αρχίδια μαςΈλκος του θανατά από πόνο.
βραστό τσιπουράκι με μέλι. ¨οτι καλύτερο για το κρύωμαΚατά τ'άλλα,"γιατροσόφια και παπαριές..."
Επισκέπτης
Κατά τ'άλλα,"γιατροσόφια και παπαριές..."
Το τσίπρο ανόθευτο πάντα..
Αυτό το χρησιμοποιούσαν οι Σπαρτιάτες για να επουλώνουν τις πληγές...
Λένε ότι επουλώνει και το ελκος...
Πάντως αν έχεις πρόβλημα με το στομάχι,να αποφεύγεις τα ποτά και τα τσιγάρα πρωτίστως...
Και τους καφέδες (ειδικά φραπέ)..
ολα καλα...χαιρομαι που επιστρεψαμε ολοι καλα και με μπολικο αποθεμα να ρεει στις φλεβες μας...μωρε μηπως να το εβγαζαν σε ορο να το βαζαμε ενδοφλεβια;;;Και που ήρθα, μεγάλη χάρη τους έκανα αγαπούλη. Όλα καλά?
οχι βέβαια. Η αίσθηση της γεύσης είναι όλη η κάβλαολα καλα...χαιρομαι που επιστρεψαμε ολοι καλα και με μπολικο αποθεμα να ρεει στις φλεβες μας...μωρε μηπως να το εβγαζαν σε ορο να το βαζαμε ενδοφλεβια;;;
ζητω ταπεινα συγνωμηοχι βέβαια. Η αίσθηση της γεύσης είναι όλη η κάβλα
Επισκέπτης
μια ερωτηση να κανω;;;
θα την κανω λοιπον...
ξερει κανενας ποσο εχει ενα φοτο πλαιυ;;; σαν αυτα που εχουν στα μαγαζια με τα ηλεκτρονικα;;;
Τι ειν'αυτό??
αυτο που ριχνεις κερμα και παιζεις παιχνιδια σε οθονη αφηςΤι ειν'αυτό??
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
απο 1200-1500 αναλογα χρονια παιχνιδια και εκδοση προγραμματοςαυτο που ριχνεις κερμα και παιζεις παιχνιδια σε οθονη αφης
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K