hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
με τι λεφτα?Έτσι ακούγεται..
με τι λεφτα?Έτσι ακούγεται..
με τι λεφτα?
ακουγεται εντονα η ειναι απλες φημες;;;Επιταγή ρε ....ξέρετε εσείς
ααααααα...Επιταγή ρε ....ξέρετε εσείς
Ενταξει ρε σεις,ειπαμε οτι οι κωλοφυλλαδες γραφουν μαλακιες αλλα οχι κι ετσι...αφου εχει συμβολαιο με τις κοτες πως θα τον παρουμε?Μονο το αφεντικο τους αν τα σταξει μπορει...Έτσι ακούγεται..
τωρα ξεκαθαρισε;;;απο παραρτημα του γαυρου μπηκαμε στην μισθοδοσια του κουμπαρου σας;;;α ρε γελιαΕνταξει ρε σεις,ειπαμε οτι οι κωλοφυλλαδες γραφουν μαλακιες αλλα οχι κι ετσι...αφου εχει συμβολαιο με τις κοτες πως θα τον παρουμε?Μονο το αφεντικο τους αν τα σταξει μπορει...
ανταλλαγη με ταχτσιδη μου μυριζειθα τον κλεισει ο τιγρης και θα μεινετε με την ορεξη
ααααααα...
περιμενετε να ξοφλησουμε το μοσχαρι απ'τη βοσνια για να κινηθειτε??
ο μπαστας τον ιουνη ειναι λευτερος να παει στα τσακιδια τυπε...ανταλλαγη με ταχτσιδη μου μυριζει
παει για καραργηση η οπισθογραφηση...θα κοψετε μια δικια σας ημεραςΘα οπισθογραφήσουμε τη δικιά σας
ο μπαστας τον ιουνη ειναι λευτερος να παει στα τσακιδια τυπε...
Έκανες τα κουμάντα σου για το μαγικό χαρτάκι?Τη Σάσα θα την κρατήσετε??
Σπάσε πλάκα τώρα...Έκανες τα κουμάντα σου για το μαγικό χαρτάκι?
μην είσαι κακιά πούστραΣπάσε πλάκα τώρα...
θα αρχίσει να μιλάει για προετοιμασίες του εορτασμού της εργατικής πρωτομαγιάς,για μπαλέτα και γαμώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση μπλα μπλα μπλα...
Εγώ ρε...???μην είσαι κακιά πούστρα
Σπάσε πλάκα τώρα...
θα αρχίσει να μιλάει για προετοιμασίες του εορτασμού της εργατικής πρωτομαγιάς,για μπαλέτα και γαμώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση μπλα μπλα μπλα...
Τι 8.000???Ρε γάμησέ μας τώρα που γέμισα τα κουμπούρια μου και ακούγονται κάτι περίεργα για 8.000
ναι γαμω το φελέκι μουΤι 8.000???
Εισιτήρια???