Επισκέπτης
Μουνάκι θα σε λιανίσω αν αρχίσεις ηττοπάθειεςΒρε δε μασάω τίποτα. Τι είχαμε τι χάσαμε.[size=30pt]ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]
[size=30pt]ΑΡΗΣ ΚΑΙ [/size]
[size=30pt]ΖΗΜΙΑ[/size]
[size=30pt]ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ[/size]
Μουνάκι θα σε λιανίσω αν αρχίσεις ηττοπάθειεςΒρε δε μασάω τίποτα. Τι είχαμε τι χάσαμε.[size=30pt]ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]
Μη μασάς μωρέ, κρίσεις είναι που έρχονται και φεύγουν. Μάλλον από την στέρηση θα είναιΜουνάκι θα σε λιανίσω αν αρχίσεις ηττοπάθειες [size=30pt]ΑΡΗΣ ΚΑΙ [/size] [size=30pt]ΖΗΜΙΑ[/size][size=30pt]ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ[/size]
Καλα ρε μουνι γαμω τα γαλονια σου, μονο τον πετραν λες καλημερα γαμω τον αρη σου?Πετραν καλημερα ιντα λες πρωι πρωι;
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααΚαλα ρε μουνι γαμω τα γαλονια σου, μονο τον πετραν λες καλημερα γαμω τον αρη σου?
Λεω καλημερα αδερφια και πεφτει γραψημο?
Εισαι βρωμοσκουλικο φαραω μου φαινεται...
κατσε ρε Κλουνει ομορφαντρα τωρα κυλα η φραπεδια στις κιτρινες φλεβες μην βαρας ο Πετρης ειναι αδυναμιαΚαλα ρε μουνι γαμω τα γαλονια σου, μονο τον πετραν λες καλημερα γαμω τον αρη σου?
Λεω καλημερα αδερφια και πεφτει γραψημο?
Εισαι βρωμοσκουλικο φαραω μου φαινεται...
[size=10pt][move]Καλημερααααααααααααααααααααααααααααααα[/move][/size]Ετσι για να αναψουνε τα αιματα
Μη μασάς μωρέ, κρίσεις είναι που έρχονται και φεύγουν. Μάλλον από την στέρηση θα είναι
ευλόγησονΚαλη η καφεινη αλλα το πρωινο καντιλι κανει καλυτερη δουλεια!
πασοΚαλη η καφεινη αλλα το πρωινο καντιλι κανει καλυτερη δουλεια!
απαπα γαριδα το ματι.....παρτε κι αυτο να ανοιξει το ματι και καλημερα σας!
Δεν μπορει,εχει δουλεια και σημερα,ατιμο αυτο το στραπ ον,αν το μαθεις μετα το συνηθιζεις και σου αρεσει...Kεφάκια κουφάλες............
Θα σας βάλει ο έρμος στη θέση σας!!!!!!!!!
anoixtomyalos ο καντηλαNafti -6-Ρε αγκνιους επιτρέπεται να μπαίνεις πρώτα στο θρεντ των σιχαμενων αβαπτιστων και να μην μπαίνεις να μας καλημερισεις σαν καλό σκουλήκι που είσαι; Καντήλι και συ!