Καλημερα αδερφια και χρονια πολλα αγαπη μου γλυκεια...Ρε καταλαβατε τι χενερωμα θα φαμε για περιπου ενα μηνα μεχρι να ξαναβρεθουμε διπλα στην μεγαλη μας καψουρα??????? Και για να μην ξεχνιομαστε:Μη σταματας τις ποιπαις ακαιφαλαι αεται αφου σ'αραιση τωσω......οχι δεν κανω ορθογραφικα αλλα για να καταλαβουν αυτοι που απευθυνομαι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Να πω και εγω μια γνωμη για τα επερχομενα play ωχ!!
Ειναι απο τις μεγαλυτερες ευκαιριες του Αρη θεωρω να τους καβαλησει ολους και να παρει την πρωτια... [size=15pt]Καλα ch.L. στους ομιλους δεν προκειτε να μπειτε[/size]...
Αλλα να ζησετε και εσεις την εμπειρια των προκριματικων(πλεον κουνανε σεντονι και στα προκριματικα... )δεν θα ειναι ασχημα ετσι...?
Με αυτον τον Ολυμπιακο τι να φοβηθεις... Με τους αγαπημενους σας συμπολιτες looserκαι τπτ αλλο... Απογοητευμενοι γιατι δεν καταφεραν να παρουν το πρωταθλημα Η λογικη λεει οτι θα βγουν τελευταιοι στα play ωχ!!
Για την Αεκ ουτε κρυο ουτε ζεστη... Νομιζω πραγματικα οτι μπαινετε με τις καλυτερες προυποθεσεις απο τους αλλους 4, με καλυτερη ψυχολογια, και προσωπικα θεωρω οτι ειστε και η καλυτερη ομαδα!!!
Οποτε γιατι οχι....!! Βουρ λοιπον
Καλά...δε μιλάμε για θαύματα
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Και οποιοι κατεβετε κατω... Και για μενα ενα εισητηριο...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Α,ολα κι ολα,προηγουνται οι ερωμενες και επονται οι φιλοι...Ρε αγκνιους επιτρέπεται να μπαίνεις πρώτα στο θρεντ των σιχαμενων αβαπτιστων και να μην μπαίνεις να μας καλημερισεις σαν καλό σκουλήκι που είσαι; Καντήλι και συ!
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μουνοδουλεΑ,ολα κι ολα,προηγουνται οι ερωμενες και επονται οι φιλοι...
αφου σ'αρεσει τοσομουνοδουλε
Που το έμαθες αυτό? Λίγο απίθανο το κόβωΜόλις έμαθα και ένα ευχάριστω νέο σχετικά με τη κάθοδό μας στο ΟΑΚΑ ! Τη Μεγάλη Πέμπτη ανοίγουν τα Τέμπη !!!
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
και ξανακλεινουν στις 12 του μηνοςΜόλις έμαθα και ένα ευχάριστω νέο σχετικά με τη κάθοδό μας στο ΟΑΚΑ ! Τη Μεγάλη Πέμπτη ανοίγουν τα Τέμπη !!!
Επισκέπτης
Και οποιοι κατεβετε κατω... Και για μενα ενα εισητηριο...
Θες???
Επισκέπτης
Ρε μάγκες,άκουσα ότι η ζμπάουγκ έχει βγάλει μία συλλογή με 3 CD εν όψει Πάσχα.
Αληθεύει???
Αληθεύει???
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
και η θηκη δωρο;Ρε μάγκες,άκουσα ότι η ζμπάουγκ έχει βγάλει μία συλλογή με 3 CD εν όψει Πάσχα.
Αληθεύει???
Επισκέπτης
Που χαθήκατε ωρε?????????
Βγείτε να πούμε καμιά μαλακία κι έχω σαλτάρει από τη νηστεία...
Θέλεις κρεατάκι ή τσιγαράκι?Που χαθήκατε ωρε?????????
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
Θες κανά αλοθρησκο κολαρακι να ξεχαρμανιασεις;
Επισκέπτης
Θέλεις κρεατάκι ή τσιγαράκι?
Άσε μαλάκα....νηστεύω από σήμερα το πρωί κι έχω σαλτάρει!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K