Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Παντως ρε παιδες, παρα τα διαφορα στραπατσα, ποσο ωραια μπορει να εξελιχθει μια χρονια, τελικος κυπελλου, Ευρωπη τον Αυγουστο, Κουπερ στον παγκο (πρωτα ο Θεος και του χρονου) απο την αρχη της χρονιας με δικες του μεταγραφες και προετοιμασια.......... ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!  :dancing: :rockon: :rockon:

Και ο εχθρος σου, στην "καλυτερη" χρονια του, δις "πρωταθλητης σαββατοβραδου" πιθανοτατα θα ιδρωκοπαει απο τον Ιουλιο στας Ευρωπας..........

Ωραια....... :cool2:

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ετσι παει το σχεδιο σαν φιναλιστ παιζεις αυγουστο ?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αν δεν ηταν και τα μαλακισμενα του μπασκετ να μας κοβουν την ορεξη ολα θα ηταν καλα...παντως θελει προσοχη το πως θα διαχειριστουμε τον τελικο.Χωρις πολλα λογια,με συγκεντρωση και δουλεια.Να παιξουμε μπαλλα και να τους παμε στα ισα θελει.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Με τα εισιτηρια του τελικου εγω που δεν εχω διαρκειας θα χασω την σειρα μου απο καποιον αλλον "περισσοτερο" αρειανο?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Με τα εισιτηρια του τελικου εγω που δεν εχω διαρκειας θα χασω την σειρα μου απο καποιον αλλον "περισσοτερο" αρειανο?
ετσι παει φιλε μου
τι να κανουμε...
αν και δεν νομιζω να εχεις προβλημα
γιατι αυτη την φορα τα εισητηρια ειναι πολλα ;)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ξέρουμε το πότε πέφτει ο τελικός??

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ετσι παει το σχεδιο σαν φιναλιστ παιζεις αυγουστο ?

Ακομα και σα φιναλιστ(φτου φτου,ξου ξου ΚΟΥΠΑ ΘΕΛΟΥΜΕ), με τον πρωταθλητη που παει απευθειας τσουλου, βγαινεις Ευρωπη με το "καλο" εισητηριο, εναν προκριματικο τον Αυγουστο και μετα ομιλους.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ακομα και σα φιναλιστ(φτου φτου,ξου ξου ΚΟΥΠΑ ΘΕΛΟΥΜΕ), με τον πρωταθλητη που παει απευθειας τσουλου, βγαινεις Ευρωπη με το "καλο" εισητηριο, εναν προκριματικο τον Αυγουστο και μετα ομιλους.
φτου φτου ξου ξου και η επαρση δε μας βγηκε σε καλο..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Οπα φιλε, εδω εχεις λαθος, τα ελεγα και το 2008 στο καυτατζογριο..... δεν εχει "πιο" και "λιγοτερο" Αρειανους......  ;)

Απλα καποιοι θελουν να βλεπουν Αρη συνεχεια και πληρωνουν, αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο και στηριζουν την ομαδα ΣΥΝΕΧΕΙΑ...... οχι μονο στα ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.......

Παντως, οπως εγραψε και ο Γαμα, αυτη τη φορα τα εισητηρια θα ειναι περισσοτερα, λογικα προτεραιοτητα εχουν με τη σειρα, μελη της λεσχης, φετινα διαρκειας, μινι διαρκειας για τα πλει οφ, αλλα πιθανως και τα μελη που θα γραφονται ακομα και τωρα, οποτε, εστω και τωρα ειναι ευκαιρια να μεγαλωσει η οικογενεια.......... μεγαλη υποθεση η λεσχη μαγκες, ισως να αλλαξει τα πραγματα στο μελλον γενικοτερα στο ελληνικο ποδοσφαιρο, τωρα που αρχιζουν και σφιγγουν οι κωλοι.........

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Στον τελευταιο τελικο εγινε ισως η χειροτερη διαχειρηση που μπορουσε να γινει απο διοικηση ομαδας,χριστηκαμε φαβορι απο το πουθενα ενω παιζαμε με τον πρωταθλητη και οταν πηγε στραβα το ματς σαν επακολουθο επηλθε η πληρης διαλυση.Φετος,το παθημα πρεπει να γινει μαθημα,η ομαδα εχει ποιοτητα να κοντραρει στα ισα τον παο αρκει να μην τους "φορτωσουμε"υπερβολικα.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνω με τις αποψεις σας..θεωρω τον νιομπλια πολυ λιγο σαν προπονητη και με χαμηλα την μπαλα και κουπερ ισως βγαλουμε γουστα και δοξασουμε αυτη τη πολη

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
φτου φτου ξου ξου και η επαρση δε μας βγηκε σε καλο..

Περα απο καποιες μεμονομενες μαλακιες, δε νομιζω οτι υπαρχει 'η θα υπαρξει επαρση.......

Σκορδας δεν υπαρχει πλεον (ειδικα ο "φευγατος", στα τελευταια του, σκορδας).

Ο προπονητης ειναι ΕΔΩ ψυχη και σωμα, δεν κανει παιχνιδακια παραμονη ενος τετοιου αγωνα.

Ο κοσμος εχει φαει το χαστουκι του το 2008.

Αντικειμενικα, παιζεις ενα παιχνιδι, στην εδρα του αντιπαλου, που ειναι ο παναθηναικος και θελει το νταμπλ και μπορει να κανει και κατι "παραπανω" για να το κατακτησει, αρα εισαι αντικειμενικα αουτσαιντερ, αλλα απο την αλλη ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, σε εναν τελικο, με παικτες καβλωμενους.

Αρα, δεν παιζει το σεναριο του '08, πιστευω και ελπιζω οτι θα παμε ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ και ισως ο παναθηναικος να την πατησει οπως εμεις τοτε.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Στον τελευταιο τελικο εγινε ισως η χειροτερη διαχειρηση που μπορουσε να γινει απο διοικηση ομαδας,χριστηκαμε φαβορι απο το πουθενα ενω παιζαμε με τον πρωταθλητη και οταν πηγε στραβα το ματς σαν επακολουθο επηλθε η πληρης διαλυση.Φετος,το παθημα πρεπει να γινει μαθημα,η ομαδα εχει ποιοτητα να κοντραρει στα ισα τον παο αρκει να μην τους "φορτωσουμε"υπερβολικα.

Ετσι ακριβως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom