Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Ο Κοκε πεταει το βρωμιαρικο.Χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Γαμάτος.. Αν φυσικά το έκανε ο δικός μας αρχηγός με το σήμα σας θα βγάζατε αδερφίστικες ανακοινώσεις περί δυσφήμισης. Αλλά σας ξέρουμε καλά ανύπαρκτα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κανονικά δεν θα πρέπει να τιμωρηθεί? :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι,για ρηψη αχρηστων αντικειμενων εντος αγωνιστικου χωρου...
Θα λες το ίδιο αν ένας αντίπαλος αρχηγός βγάλει επι τόπου έναν αναπτήρα και κάψει το δικό σου σύμβολο? :tooth:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Θα λες το ίδιο αν ένας αντίπαλος αρχηγός βγάλει επι τόπου έναν αναπτήρα και κάψει το δικό σου σύμβολο? :tooth:
Οχι,τοτε θα παει μεσα για εμπρησμο μνημειου...μην τα ισοπεδωνουμε ολα σε παρακαλω...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Διαβαστε δηλωση Διονυση Ψωμιαδη.
                      "Το δεύτερο που νομίζω ότι πρέπει να γίνει είναι το εξής, αν βέβαια δε φοβούνται τις καινοτομίες. Οι αποβληθέντες να αναπληρώνονται. Όλοι οι αγώνες να ξεκινούν και να τελειώνουν με έντεκα και έντεκα. Να έχει δικαίωμα η ομάδα να αναπληρώνει τον αποβληθέντα, ώστε να σταματήσει και αυτό που έχουμε με τους διαιτητές. Όπως γίνεται δηλαδή στο μπάσκετ. Δεν μπορεί να παίζει μία ομάδα με εννέα και η άλλη με έντεκα"
                  Αποβλακωθηκαν τελειως οι συμπολιτες,αν την επομενη φορα δεχτουν γκολ απο κορνερ θα ζητησουν να μην εκτελουνται ουτε κι αυτα,δεν εχουν τον Αλλαχ τους!

Επισκέπτης
Πιο πολυ γουσταρω που στην ολη πραξη του βγαζει μια σιχαμαρα,με εκφραζει απολυτα...
Έεεεεεεεεεετσι...
Το περιβραχιόνιο πλέον δεν πρέπει να το βγάζει ούτε όταν γίνεται αλλαγή!
(μην πεταχτεί κανα παόκι και μου πει ότι δε γίνεται ίσα για να μου την πει..το ξέρω!)

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Διαβαστε δηλωση Διονυση Ψωμιαδη.
                      "Το δεύτερο που νομίζω ότι πρέπει να γίνει είναι το εξής, αν βέβαια δε φοβούνται τις καινοτομίες. Οι αποβληθέντες να αναπληρώνονται. Όλοι οι αγώνες να ξεκινούν και να τελειώνουν με έντεκα και έντεκα. Να έχει δικαίωμα η ομάδα να αναπληρώνει τον αποβληθέντα, ώστε να σταματήσει και αυτό που έχουμε με τους διαιτητές. Όπως γίνεται δηλαδή στο μπάσκετ. Δεν μπορεί να παίζει μία ομάδα με εννέα και η άλλη με έντεκα"
                  Αποβλακωθηκαν τελειως οι συμπολιτες,αν την επομενη φορα δεχτουν γκολ απο κορνερ θα ζητησουν να μην εκτελουνται ουτε κι αυτα,δεν εχουν τον Αλλαχ τους!
το χει το σοι τους.....  :uglystupid: :uglystupid:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για όσα συνέβησαν πριν και μετά το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Μετά από αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς την Εισαγγελία, στην οποία καταγγέλλονται επιθέσεις από άγνωστους φιλάθλους εναντίον της αποστολής του «Δικεφάλου» μέσα και έξω από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», ανατέθηκε στον αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Ευάγγελο Μπακέλα, να διερευνήσει αν προκύπτουν τυχόν ποινικές ευθύνες σε βάρος αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας που σχεδίασαν και εφάρμοσαν τα μέτρα για το συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό αγώνα.

Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκόμισαν δημοσιεύματα εφημερίδων, ενώ ενημέρωσαν τις εισαγγελικές αρχές ότι στην έρευνά τους μπορούν να συνδράμουν με καταθέσεις τους μέλη της διοίκησης και ποδοσφαιριστές.

ΚΛΑΨΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom