Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Βρε πανηλίθιε μπετόβλακα έρμε..
Μόνο ένας (μια) εντελώς καμένος σαν εσένα θα ακύρωνε τα λεγόμενά του σε ένα και μόνο post.
Διάβασε (ή ζήτα να σου διαβάσουν) αυτά που σου έχω τονίσει με κόκκινο και καπάκι αυτό που τόνισα με μπλέ..

Βλάκα..

πού να καταλάβεις ρε τούβλο,εσύ μόνο ελληνικά Φαίης Σκορδά καταλαβαίνεις

είπα αυτή είναι η πορεία του Κούπερ...να δούμε τί θα κάνει σε σας,αν έχετε την υπομονή να κρατήσετε προπονητή για κάποια χρόνια...(γιατί κανένα γλυφειτζουρά Ολίβα σας βλέπω να σας φορτώνει ο οπαδός του ΠΑΟ-θα τα χαλάσουν στις μίζες,δεδομένο)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

είπα αυτή είναι η πορεία του Κούπερ...να δούμε τί θα κάνει σε σας,αν έχετε την υπομονή να κρατήσετε προπονητή για κάποια χρόνια...(γιατί κανένα γλυφειτζουρά Ολίβα σας βλέπω να σας φορτώνει ο οπαδός του ΠΑΟ-θα τα χαλάσουν στις μίζες,δεδομένο)
"ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ"

Petrosyn

Επισκέπτης

Με συγχωρείς που σε αποκάλεσα βλάκα.

Είσαι πανηλιθιοκαραμαλακοσουργλοκαραγκιοζομπετόβλακας!!!!!!!!!!!!!

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Έχω Ν.Σμύρνη, Τρίπολη, τηγάνι και εκτός απροόπτου τελικό μέσα σε 1 μήνα και κάτι,μετά οακα και τηγάνι για play off.
Δεν είναι κι άσχημα!
θά προσπαθήσω να πάμε παρέα ψηλέ ! ;)

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Θα ανέβω. Για τα υπόλοιπα ματς λέω...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
"Το ποδόσφαιρο δεν είναι ταινία τρόμου"

Σε ερώτηση για όσα έγιναν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Φερνάντο Σάντος τόνισε:

«Έχω πει πάρα πολλές φορές πως το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, πρέπει να είναι ένα θέαμα. Οι ποδοσφαιριστές και όσοι είναι στις ομάδες πρέπει να κάνουν ό,τι πρέπει για να κερδίσουν και οτιδήποτε άλλο γίνεται είναι κακό. Δεν υπάρει καμιά λογική να μπαίνουμε σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και να είναι λες και συμμετέχουμε σε ταινία τρόμου.

Να μπαίνουμε στο γήπεδο και να πρέπει να είμαστε καλυμμένοι. Να μπαίνουμε για ζέσταμα και οι σεκιούριτι να είναι περισσότεροι στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες μας. Άνθρωπος της ομάδας να παίρνει το μικρόφωνο και να φωνάζει «κοιτάξτε τους είναι φοβισμένοι». Αυτά δεν τα έχω δει πουθενά. Δεν είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Ούτε σε ντέρμπι που έχω βρεθεί στην Πορτογαλία, ούτε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Όταν γίνονται στην Τούμπα είναι απλά η φανταστική ατμόσφαιρα, ο τιτανοτεράστιος λαός κλπ κλπ. Άντε γαμηθήτε επιτέλους ρε και αφήστε μας ήσυχους. Αι σιχτίρ πια με τη Μάρθα Βούρτση

Επισκέπτης
"Το ποδόσφαιρο δεν είναι ταινία τρόμου"

Σε ερώτηση για όσα έγιναν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Φερνάντο Σάντος τόνισε:

«Έχω πει πάρα πολλές φορές πως το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, πρέπει να είναι ένα θέαμα. Οι ποδοσφαιριστές και όσοι είναι στις ομάδες πρέπει να κάνουν ό,τι πρέπει για να κερδίσουν και οτιδήποτε άλλο γίνεται είναι κακό. Δεν υπάρει καμιά λογική να μπαίνουμε σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και να είναι λες και συμμετέχουμε σε ταινία τρόμου.

Να μπαίνουμε στο γήπεδο και να πρέπει να είμαστε καλυμμένοι. Να μπαίνουμε για ζέσταμα και οι σεκιούριτι να είναι περισσότεροι στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες μας. Άνθρωπος της ομάδας να παίρνει το μικρόφωνο και να φωνάζει «κοιτάξτε τους είναι φοβισμένοι». Αυτά δεν τα έχω δει πουθενά. Δεν είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Ούτε σε ντέρμπι που έχω βρεθεί στην Πορτογαλία, ούτε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Όταν γίνονται στην Τούμπα είναι απλά η φανταστική ατμόσφαιρα, ο τιτανοτεράστιος λαός κλπ κλπ. Άντε γαμηθήτε επιτέλους ρε και αφήστε μας ήσυχους. Αι σιχτίρ πια με τη Μάρθα Βούρτση

Αχ καλέ τσούζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom