Ποτε θα σταματησει η προπαγανδα των κομπλεξικων της πολης?και ο κουπερ αχρηστος..
αυτό είπα?
απλά τον συνέκρινα με Ντε Μος,ο οποίος έχει πάρει ΟΥΕΦΑ και τίτλους σε Ολλανδία και Βέλγιο
Ποτε θα σταματησει η προπαγανδα των κομπλεξικων της πολης?και ο κουπερ αχρηστος..
Ουτε στα ονειρα τους τα γατακια santos-de mos..Αχρηστος και looser...... πηγε 2 τελικους ch.l. και...... τους εχασε!!!!
εκτός από Βαλένθια,παντού απέτυχε παταγωδώς
τα τελευταία δε χρόνια ήταν ανύπαρκτος στο ευρωπαικό στερέωμα
11/11 ήττες είχε στη Γεωργία,[glow=red,2,300]σε μια σχετικά αξιοπρεπή Εθνική ομάδα[/glow]
[glow=red,2,300]τέλος πάντων,όλοι κρίνονται στην πράξη,θα τον δούμε,αν έχει ο άρης τα κότσια να τον κρατήσει χρόνια....[/glow]
[glow=red,2,300]πάντως και τον Μουρίνιο να φέρετε,τα μπαλάκια μας θα βλέπετε να κουνιούνται στο -17 και -20[/glow]
Εγω ειμαι μεσα στους στοχους της χρονιας..εσυ εισαι?το -17 γινεται -3 στα playoffs..προσεχε λιγο με τα μπαλακια σου...
αυτά δεν θα γίνουν ποτέ
το πολύ πολύ ο ΠΑΟΚ θα ρυθμίσει το χρέος του καταβάλλοντας κάποια μηνιαία δόση
"ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ"προπονητάρα είναι ο Ντε Μος,με βιογραφικό ανώτερο του Κούπερ και του Σάντος
στην Καβάλα σε έκανε κουδούνι,αλλά τον έσφαξε και το κοράκι με την πεναλτάρα που δεν έδωσε
όσο για το Κύπελλο,θα δούμε στη ρεβάνς
ΑΡΗΣ είσαι,δηλαδή παντελώς αναξιόπιστος λόγω μικρού βεληνεκούς
Άντε με τον μαλάκα έχω ξεχάσει και τους τρόπους μου.
Καλημέρα κορίτσια
Είναι τραβηχτικός ο πούστης και δεν μπορώ να αντισταθώΚαλημέρα τζουτζούκες.....
Έλα ρε που ασχολείσαι με τον έρμο..
εκτός από Βαλένθια,παντού απέτυχε παταγωδώς
τα τελευταία δε χρόνια ήταν ανύπαρκτος στο ευρωπαικό στερέωμα
11/11 ήττες είχε στη Γεωργία,σε μια σχετικά αξιοπρεπή Εθνική ομάδα
τέλος πάντων,όλοι κρίνονται στην πράξη,θα τον δούμε,αν έχει ο άρης τα κότσια να τον κρατήσει χρόνια....
πάντως και τον Μουρίνιο να φέρετε,τα μπαλάκια μας θα βλέπετε να κουνιούνται στο -17 και -20
Είναι τραβηχτικός ο πούστης και δεν μπορώ να αντισταθώ
Καλημέρα Μαξιμ.. (σα σκουλήκι απαντώ έτσι?? )Καλημερα αδελφοσκουληκα, καλημερα κοριτσια (για τις Τζουλιες αυτο!)
ακομα συνεχιζουν οι Μαρθες την κλαψα;
Σωπα Μαρθα και μην κλαις ο θεος ειναι μεγαλος ισως ξαναδει το φως της η Αννουλα μας..... θα πηγαινει παλι στο μπουζουξιδικο να πουλαει τσιγαρα και ο Βασιλακης μας ο λουστρακος
οοοοοοοοοοοξωωωωωωωωωω να δω τι θα λετε μετα το κλαρινι απο χανουμι