AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ρε δεν παν καλα σου λεω...το χει το σοι τους.....
Ρε δεν παν καλα σου λεω...το χει το σοι τους.....
Διαβαστε δηλωση Διονυση Ψωμιαδη.
"Το δεύτερο που νομίζω ότι πρέπει να γίνει είναι το εξής, αν βέβαια δε φοβούνται τις καινοτομίες. Οι αποβληθέντες να αναπληρώνονται. Όλοι οι αγώνες να ξεκινούν και να τελειώνουν με έντεκα και έντεκα. Να έχει δικαίωμα η ομάδα να αναπληρώνει τον αποβληθέντα, ώστε να σταματήσει και αυτό που έχουμε με τους διαιτητές. Όπως γίνεται δηλαδή στο μπάσκετ. Δεν μπορεί να παίζει μία ομάδα με εννέα και η άλλη με έντεκα"
Αποβλακωθηκαν τελειως οι συμπολιτες,αν την επομενη φορα δεχτουν γκολ απο κορνερ θα ζητησουν να μην εκτελουνται ουτε κι αυτα,δεν εχουν τον Αλλαχ τους!
Εγω προτεινω(αν βεβαια δεν φοβουνται τις καινοτομιες!)καθε ομαδα που φορα ασπρομαυρα και το ονομα της αρχιζει απο π να πριμοδοτειται με 3 πεναλτυ σε καθε αγωνα.Δικαιο μου κανει...Σε λίγο θα ζητήσει να παίρνει το πρωτάθλημα όποια ομάδα αρχίζει από πα.. τελειώνει σε...οκ κι έχει 4 γράμματα!
Κλάααααααααααααααααμααααααααααααααααα
Σε λιγακι θα κοψετε εσεις,πλησιαζει ενας χρονος απο τοτε που βγηκατε Τσαμπιονς ΛιγκΚόψτε και μια τούρτα για έναν συνεχόμενο χρόνο συνεχόμενων αγώνων εναντίον 10 ή 9
Μου αρέσει που η κρυάδα που έγραψες σου φάνηκε και αστεία.Σε λιγακι θα κοψετε εσεις,πλησιαζει ενας χρονος απο τοτε που βγηκατε Τσαμπιονς Λιγκ
Θερμος μαζι σου ημουν την Κυριακη,μην εχεις και πολλες απαιτησεις...Μου αρέσει που η κρυάδα που έγραψες σου φάνηκε και αστεία.
Στα λόγια μου έρχεσαι. Ζεις για την νίκη της μιας βραδιάς (για την οποία θα μας σπάτε τα παπάρια για αλλα τρια χρόνια). Αυτός εξάλλου είναι και ο μοναδικός (μετά τη παραμονή) στόχος του σωματείου σουΘερμος μαζι σου ημουν την Κυριακη,μην εχεις και πολλες απαιτησεις...
Σε δικαιολογω γιατι εισαι ζαλισμενος ακομη,οταν ξελαμπικαρεις και σταματησεις να βλεπεις αστρακια θα μιλας πιο λογικα.Εχω και κυπελλο μην ξεχνιομαστε,δεν μπορω να ασχολουμαι με μια μικρη ομαδουλα με κλαψιαρηδες οπαδους που το παιζουν και μαγκες ενω ειναι κοτουλες στην πλειοψηφια τους...Στα λόγια μου έρχεσαι. Ζεις για την νίκη της μιας βραδιάς (για την οποία θα μας σπάτε τα παπάρια για αλλα τρια χρόνια). Αυτός εξάλλου είναι και ο μοναδικός (μετά τη παραμονή) στόχος του σωματείου σου
Κλασική περίπτωση έλλειψης επιχειρημάτων και χιούμορ. Το έχετε αυτό..Σε δικαιολογω γιατι εισαι ζαλισμενος ακομη,οταν ξελαμπικαρεις και σταματησεις να βλεπεις αστρακια θα μιλας πιο λογικα.Εχω και κυπελλο μην ξεχνιομαστε,δεν μπορω να ασχολουμαι με μια μικρη ομαδουλα με κλαψιαρηδες οπαδους που το παιζουν και μαγκες ενω ειναι κοτουλες στην πλειοψηφια τους...
Φιλε cockpit δε ξερω τι λες εσυ αλλα καποιος Αχιλλεας Ασλανιδης μετα την ηττα σου απο το γαυρο στη Τουμπα στο πρωτο γυρο σε εκπομπη του Αρη Γατα στη στην Ερα Σπορ δηλωσε εξοργισμενος απο την ηττα οτι οι στοχοι του παοκ ειναι να κερδιζειτον ολυμπιακο και τον ΑΡΗ καθε χρονο...Στα λόγια μου έρχεσαι. Ζεις για την νίκη της μιας βραδιάς (για την οποία θα μας σπάτε τα παπάρια για αλλα τρια χρόνια). Αυτός εξάλλου είναι και ο μοναδικός (μετά τη παραμονή) στόχος του σωματείου σου
ΔΕν προκειται να το παραδεχτουν,αυτοι ονειρευονται πως ειναι η Ρεαλ Μαδριτης που ειπε και καποιος γραφικος δικος τους και νομιζουν πως εχουν αντιπαλο την Μπαρτσελονα.Μακραν οι πιο αμπαλοι της Ευρωπης...Φιλε cockpit δε ξερω τι λες εσυ αλλα καποιος Αχιλλεας Ασλανιδης μετα την ηττα σου απο το γαυρο στη Τουμπα στο πρωτο γυρο σε εκπομπη του Αρη Γατα στη στην Ερα Σπορ δηλωσε εξοργισμενος απο την ηττα οτι οι στοχοι του παοκ ειναι να κερδιζειτον ολυμπιακο και τον ΑΡΗ καθε χρονο...
Τωρα αν μεγαλωσες τοσο πολυ απο την φετινη σου πορεια,τι να σου πω...
Φαινεται εξ'αλλου και απο τη συμπεριφορα των οπαδων σας εδω και ποσα χρονια με δολοφονικες επιθεσεις,με πανο σε γηπεδα αλλων ομαδων και τοσα αλλα!
Κανένας ασλανίδης και κανένας παλαίμαχος δεν εκφράζει τον ΠΑΟΚ και τους φίλους του. Ο καθένας έχει τους σκοπούς του όταν μιλάει. Εγώ προσωπικά όπως και το μεγαλύτερο μέρος των ΠΑΟΚτσήδων σταματήσαμε να ασχολούμαστε όσο πριν με τον αρη μετά την πτώση στην βου εθνική. Προφανώς ο εξ αθηνών ορμώμενος κος ασλανίδης δεν τα ζει αυτά.Φιλε cockpit δε ξερω τι λες εσυ αλλα καποιος Αχιλλεας Ασλανιδης μετα την ηττα σου απο το γαυρο στη Τουμπα στο πρωτο γυρο σε εκπομπη του Αρη Γατα στη στην Ερα Σπορ δηλωσε εξοργισμενος απο την ηττα οτι οι στοχοι του παοκ ειναι να κερδιζειτον ολυμπιακο και τον ΑΡΗ καθε χρονο...
Τωρα αν μεγαλωσες τοσο πολυ απο την φετινη σου πορεια,τι να σου πω...
Φαινεται εξ'αλλου και απο τη συμπεριφορα των οπαδων σας εδω και ποσα χρονια με δολοφονικες επιθεσεις,με πανο σε γηπεδα αλλων ομαδων και τοσα αλλα!
Αυτό πάλι για αστείο το είπες;;;;;ΔΕν προκειται να το παραδεχτουν,αυτοι ονειρευονται πως ειναι η Ρεαλ Μαδριτης που ειπε και καποιος γραφικος δικος τους και νομιζουν πως εχουν αντιπαλο την Μπαρτσελονα.Μακραν οι πιο αμπαλοι της Ευρωπης...
Δυστυχως ομως φιλε cocpit εχετε πολους απο αυτους στην ομαδα σας και αυτοι στιγματιζουν και τους υπολοιπους...Οσο για το τι γινεται στην Αθηνα ασ'το,με μαθηματικη ακριβεια οδηγουμαστε στα ιδια χαλια,μη σου πω οτι εχουμε φτασει ηδη.Η μονη διαφορα ειναι οτι εδω ακομη δεν εχουμε νεκρους...για ποσο ομως οταν εχουν βγει μαχαιρια?
Σε λιγακι θα κοψετε εσεις,πλησιαζει ενας χρονος απο τοτε που βγηκατε Τσαμπιονς Λιγκ
καλημερα στρακια...εμεις ονειρευομαστε οτι ημαστε η ρεαλ????ΔΕν προκειται να το παραδεχτουν,αυτοι ονειρευονται πως ειναι η Ρεαλ Μαδριτης που ειπε και καποιος γραφικος δικος τους και νομιζουν πως εχουν αντιπαλο την Μπαρτσελονα.Μακραν οι πιο αμπαλοι της Ευρωπης...
π παναγιωτης ειναι σκουληκιτο χει το σοι τους.....