Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Διαβαστε δηλωση Διονυση Ψωμιαδη.
                      "Το δεύτερο που νομίζω ότι πρέπει να γίνει είναι το εξής, αν βέβαια δε φοβούνται τις καινοτομίες. Οι αποβληθέντες να αναπληρώνονται. Όλοι οι αγώνες να ξεκινούν και να τελειώνουν με έντεκα και έντεκα. Να έχει δικαίωμα η ομάδα να αναπληρώνει τον αποβληθέντα, ώστε να σταματήσει και αυτό που έχουμε με τους διαιτητές. Όπως γίνεται δηλαδή στο μπάσκετ. Δεν μπορεί να παίζει μία ομάδα με εννέα και η άλλη με έντεκα"
                  Αποβλακωθηκαν τελειως οι συμπολιτες,αν την επομενη φορα δεχτουν γκολ απο κορνερ θα ζητησουν να μην εκτελουνται ουτε κι αυτα,δεν εχουν τον Αλλαχ τους!

Σε λίγο θα ζητήσει να παίρνει το πρωτάθλημα όποια ομάδα αρχίζει από πα..  τελειώνει σε...οκ κι έχει 4 γράμματα!
Κλάααααααααααααααααμααααααααααααααααα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σε λίγο θα ζητήσει να παίρνει το πρωτάθλημα όποια ομάδα αρχίζει από πα..  τελειώνει σε...οκ κι έχει 4 γράμματα!
Κλάααααααααααααααααμααααααααααααααααα
Εγω προτεινω(αν βεβαια δεν φοβουνται τις καινοτομιες!)καθε ομαδα που φορα ασπρομαυρα και το ονομα της αρχιζει απο π να πριμοδοτειται με 3 πεναλτυ σε καθε αγωνα.Δικαιο μου κανει...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κόψτε και μια τούρτα για έναν συνεχόμενο χρόνο συνεχόμενων αγώνων εναντίον 10 ή 9

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θερμος μαζι σου ημουν την Κυριακη,μην εχεις και πολλες απαιτησεις...
Στα λόγια μου έρχεσαι. Ζεις για την νίκη της μιας βραδιάς (για την οποία θα μας σπάτε τα παπάρια για αλλα τρια χρόνια). Αυτός εξάλλου είναι και ο μοναδικός (μετά τη παραμονή) στόχος του σωματείου σου

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Στα λόγια μου έρχεσαι. Ζεις για την νίκη της μιας βραδιάς (για την οποία θα μας σπάτε τα παπάρια για αλλα τρια χρόνια). Αυτός εξάλλου είναι και ο μοναδικός (μετά τη παραμονή) στόχος του σωματείου σου
Σε δικαιολογω γιατι εισαι ζαλισμενος ακομη,οταν ξελαμπικαρεις και σταματησεις να βλεπεις αστρακια θα μιλας πιο λογικα.Εχω και κυπελλο μην ξεχνιομαστε,δεν μπορω να ασχολουμαι με μια μικρη ομαδουλα με κλαψιαρηδες οπαδους που το παιζουν και μαγκες ενω ειναι κοτουλες στην πλειοψηφια τους...

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Στοχος του σωματειου ειναι η κατακτηση κυπελλου και η εξοδος στην ευρωπη !!!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σε δικαιολογω γιατι εισαι ζαλισμενος ακομη,οταν ξελαμπικαρεις και σταματησεις να βλεπεις αστρακια θα μιλας πιο λογικα.Εχω και κυπελλο μην ξεχνιομαστε,δεν μπορω να ασχολουμαι με μια μικρη ομαδουλα με κλαψιαρηδες οπαδους που το παιζουν και μαγκες ενω ειναι κοτουλες στην πλειοψηφια τους...
Κλασική περίπτωση έλλειψης επιχειρημάτων και χιούμορ. Το έχετε αυτό..

imandas

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε cockpit δε ξερω τι λες εσυ αλλα καποιος Αχιλλεας Ασλανιδης μετα την ηττα σου απο το γαυρο στη Τουμπα στο πρωτο γυρο σε εκπομπη του Αρη Γατα στη στην Ερα Σπορ δηλωσε εξοργισμενος απο την ηττα οτι οι στοχοι του παοκ ειναι να κερδιζειτον ολυμπιακο και τον ΑΡΗ καθε χρονο...
Τωρα αν μεγαλωσες τοσο πολυ απο την φετινη σου πορεια,τι να σου πω...
Φαινεται εξ'αλλου και απο τη συμπεριφορα των οπαδων σας εδω και ποσα χρονια με δολοφονικες επιθεσεις,με πανο σε γηπεδα αλλων ομαδων και τοσα αλλα!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Φιλε cockpit δε ξερω τι λες εσυ αλλα καποιος Αχιλλεας Ασλανιδης μετα την ηττα σου απο το γαυρο στη Τουμπα στο πρωτο γυρο σε εκπομπη του Αρη Γατα στη στην Ερα Σπορ δηλωσε εξοργισμενος απο την ηττα οτι οι στοχοι του παοκ ειναι να κερδιζειτον ολυμπιακο και τον ΑΡΗ καθε χρονο...
Φαινεται εξ'αλλου και απο τη συμπεριφορα των οπαδων σας εδω και ποσα χρονια με δολοφονικες επιθεσεις,με πανο σε γηπεδα αλλων ομαδων και τοσα αλλα!
ΔΕν προκειται να το παραδεχτουν,αυτοι ονειρευονται πως ειναι η Ρεαλ Μαδριτης που ειπε και καποιος γραφικος δικος τους και νομιζουν πως εχουν αντιπαλο την Μπαρτσελονα.Μακραν οι πιο αμπαλοι της Ευρωπης...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κανένας ασλανίδης και κανένας παλαίμαχος δεν εκφράζει τον ΠΑΟΚ και τους φίλους του. Ο καθένας έχει τους σκοπούς του όταν μιλάει. Εγώ προσωπικά όπως και το μεγαλύτερο μέρος των ΠΑΟΚτσήδων σταματήσαμε να ασχολούμαστε όσο πριν με τον αρη μετά την πτώση στην βου εθνική. Προφανώς ο εξ αθηνών ορμώμενος κος ασλανίδης δεν τα ζει αυτά.
Ο ΠΑΟΚ φίλε μου διαγράφει μεγάλη πορεία από πέρσι. Είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος παρόλο που έχει το 5ο μπάτζετ. Πάντως το αν αξίζουμε να πάρουμε φέτος πρωτάθλημα ή αν πέρσι αξίζαμε να βγούμε τσου λου προσωπικά προτιμώ να κρίνεται από τους παίκτες και την απόδοσή τους παρά απο στημένους εντεταλμένους που κάνουν κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Διαφωνείς;;;;
Επίσης θεωρώ τουλάχιστον αφελές να κρίνεται ένας άνθρωπος από την ομαδική του ταυτότητα. Δηλαδή όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες είναι κάφροι και εγκληματίες και όλοι οι άλλοι είναι άγιοι;;; Όλοι ξέρουμε τι γίνεται στην αθήνα μεταξύ των αιωνίων. Όλοι ξέρουμε τι έχουν κάνει κατα καιρούς τα χανούμια. Περιστατικά που έγιναν από όλους τους οπαδούς. Δε θα κάτσω να τα γράψω ένα ένα γιατί θα μου πάρει πολύ χρόνο. Εκεί που θέλω να καταλήξω αγαπητέ είναι ότι αν κάποιος είναι ζώο και γαμιόλης δεν έχει σχέση τι ομάδα είναι. Και αυτοί που κάνουν τέτοιες παπαριές είναι απλά ζώα και γαμιόλες.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΔΕν προκειται να το παραδεχτουν,αυτοι ονειρευονται πως ειναι η Ρεαλ Μαδριτης που ειπε και καποιος γραφικος δικος τους και νομιζουν πως εχουν αντιπαλο την Μπαρτσελονα.Μακραν οι πιο αμπαλοι της Ευρωπης...
Αυτό πάλι για αστείο το είπες;;;;;

imandas

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχως ομως φιλε cocpit εχετε πολους απο αυτους στην ομαδα σας και αυτοι στιγματιζουν και τους υπολοιπους...Οσο για το τι γινεται στην Αθηνα ασ'το,με μαθηματικη ακριβεια οδηγουμαστε στα ιδια χαλια,μη σου πω οτι εχουμε φτασει ηδη.Η μονη διαφορα ειναι οτι εδω ακομη δεν εχουμε νεκρους...για ποσο ομως οταν εχουν βγει μαχαιρια?

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δυστυχως ομως φιλε cocpit εχετε πολους απο αυτους στην ομαδα σας και αυτοι στιγματιζουν και τους υπολοιπους...Οσο για το τι γινεται στην Αθηνα ασ'το,με μαθηματικη ακριβεια οδηγουμαστε στα ιδια χαλια,μη σου πω οτι εχουμε φτασει ηδη.Η μονη διαφορα ειναι οτι εδω ακομη δεν εχουμε νεκρους...για ποσο ομως οταν εχουν βγει μαχαιρια?

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα στρακια...εμεις ονειρευομαστε οτι ημαστε η ρεαλ????
καλο και αυτο...μεχρι και τα χρωματα της μπαρτσα φορουσατε και νομιζατε οτι ησασταν η μπαρτσα 1 και η αλλη ηταν η θυγατρικη σας...
τα ξεχασες μηπως?
τοτε μωρε που θα φερνατε και τον ροναλντινιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom