Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ξεπερναω αυτους, ξεπερναω το γεγονος οτι στο τζαμι ειδαμε τι γυρους του θριαμβου εκαναν ΚΑΙ στο δικο μας ματς ΚΑΙ σε αλλα στα γκολ,αλλα εκει υπαρχει αλλη γραμμη για καρτες και λοιπα....... τα ξεπερνω ΟΛΑ αυτα........

Αλλο ρωταω.......

Στο συγκεκριμενο βιντεο, ο Καλβο ΤΙ σκατα εκανε??????? Βαζει μια ΓΚΟΛΑΡΑ, βγαινει στο ταρταν και πανηγυριζει με τους αναπληρωματικους ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ του για 20-25 δευτερα, ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΠΛΟΥΖΑ, ΔΕ ΣΞΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, τι κανει, μπορουν καπως να μας διακαιολογησουν την καρτα???????

Ρε μηπως ακομα και να βαζουμε γκολ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και τιμωρειται με κιτρινη καρτα??????  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ΔΕν χρειαζεται να ρωτας,δεν εκανε τιποτα,απλα το κορακι ηταν δασκαλεμενο για τον επομενο αγωνα,ειδικα με Ναφτι οταν κιτρινιστηκε εκανα το σταυρο μου,ευτυχως μετα επαιξε σαν φλωρος γιατι ο Κυρκος του την ειχε στημενη...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν ξερω αν ειναι επικαιρο, αλλα οποιος εχει κουραγιο και γερο στομαχι μπορει να καθησει να απολαυσει ελληνικο........ ποδοσφαιρο......  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Γαμαικανε λιγες μερες μειναν για το ντερμπυ!!!Εισαι ετοιμος???
Και τι δε δινα να δω europe1 εκπομπη Ραπτοπουλου μετα το ντερμπυ.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
[glow=red,2,300]Γαμαικανε[/glow] λιγες μερες μειναν για το ντερμπυ!!!Εισαι ετοιμος???
Και τι δε δινα να δω europe1 εκπομπη Ραπτοπουλου μετα το ντερμπυ.

Μη μου τον τσιγγλατε, τωρα που ειναι χαλαρος και cool........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Μη μου τον τσιγγλατε, τωρα που ειναι χαλαρος και cool........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απο Δευτερα θα ησυχασει ο Γαμαικανος.Μεχρι την Κυριακη μετραει τα δευτερολεπτα.
Αμα το παρει ο Αρης το παιχνιδι, βλεπω να παθαινει πολλαπλα εμφραγματα ο Ναουμε.

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
καλοπουλος;;;;;;;;

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
το πουλεν μου ο πετραν που ειναι σημερα????
πινει απο τωρα για να μην τον νοιωσει πολυ τον παπαρο την κυριακη????????

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
εξορμησεις απο τον συνδεσμο σας στην νεαπολη κανει???????????
α ξεχασα δεν εχετε συνδεσμο στην νεαπολη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαζος εισαι η τον παριστανεις; δεν υπαρχει συνδεσμος εκει;  :idiot: :idiot: :idiot: λιγο πιο κατω ειναι και του Ευοσμου το θυμασαι το ρεβεγιον που σας καναμε;

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
χαζος εισαι η τον παριστανεις; δεν υπαρχει συνδεσμος εκει;  :idiot: :idiot: :idiot: λιγο πιο κατω ειναι και του Ευοσμου το θυμασαι το ρεβεγιον που σας καναμε;
εγω κανω τον χαζο αλλα μαλλον εσυ εισαι...
για πες μου που ειναι στην νεαπολη?????
και για πες μου που κολλαει η νεαπολη με τον ευοσμο γιατι αναμεσα τους παρεμβαλλεται ενας ολοκληρος δημος...

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και για πες μου που κολλαει η νεαπολη με τον ευοσμο γιατι αναμεσα τους παρεμβαλλεται ενας ολοκληρος δημος...

http://[URL unfurl="true"]www.paokneapoli.gr/cmslocal/images/stories/fotosindesmou/sf01.jpg[/img[/URL]]

βουβα μπουφε ε μπουφε

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
για να τελειωνουμε, ο σουπα 33 ειναι στης συκιες και οχι νεαπολη!!!!εκτος αν στην οδο που ειναι και μενει ο αδελφος μου(ακριβως απο πανω) ξαφνικα "μετακομισε" στην νεαπολη

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
κοντα στην Τσαλδαρη ειναι ξες απο Νεαπολη η μπα; μεθαυριο εχουν και συγκεντρωση τα μελη, πανε κερνανε παστελι οταν ειναι ανοιχτα οταν κλεινουν μαλωνουν τα στορια με εσας

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
γαμησε τους αυτους.η κυριακη ερχεται. :pipa1:

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
κοντα στην Τσαλδαρη ειναι ξες απο Νεαπολη η μπα; μεθαυριο εχουν και συγκεντρωση τα μελη, πανε κερνανε παστελι οταν ειναι ανοιχτα οταν κλεινουν μαλωνουν τα στορια με εσας
πρωτον νεαπολη μενω 28 χρονια τωρα και δευτερον  ο συνδεσμος σας ειναι στις συκιες και τον εχετε ονομασει νεαπολης συκεων για να χαιρεστε ...αντε σου εμαθα και κατι ασχετε ε ασχετε...ακου εχουν συνδεσμο στην νεαπολη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
πρωτον νεαπολη μενω 28 χρονια τωρα και δευτερον  ο συνδεσμος σας ειναι στις συκιες και τον εχετε ονομασει νεαπολης συκεων για να χαιρεστε ...αντε σου εμαθα και κατι ασχετε ε ασχετε...ακου εχουν συνδεσμο στην νεαπολη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχουν πιο φτηνα ενοικια ερχεται η πουτσα υπομονη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom