Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αγωνιστικά είναι καλύτεροι...είναι ντέρμπυ όμως και όλα παίζονται!!!

Μια 5ετία περιμέναμε αυτή την ευκαιρία να τους κόψουμε τα γόνατα.
Και δεν πρόκειται να ξοδέψουμε αυτή την ευκαιρία...
Ας πιστεύουν ότι θέλουν (αν πραγματικά το πιστεύουν).
Δε μας απασχολεί καθόλου....η δικιά μας ομάδα θα κάνει αυτό που πρέπει.

Μια στο σταυρό και τέλος!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μια 5ετία περιμέναμε αυτή την ευκαιρία να τους κόψουμε τα γόνατα.
Και δεν πρόκειται να ξοδέψουμε αυτή την ευκαιρία...
Ας πιστεύουν ότι θέλουν (αν πραγματικά το πιστεύουν).
Δε μας απασχολεί καθόλου....η δικιά μας ομάδα θα κάνει αυτό που πρέπει.
Μια στο σταυρό και τέλος!

Ο κόσμος δεν πάιζει μπάλλα...και απο την ομάδα πρίν 5 χρόνια μόνο ο Κουλοχέρης και ο Γκαρσία νομίζω είναι....σίγουρα θα δώσουν το...110%...ελπίζω να σας φτάσει...γιατί το ξέρω πως αν πάρουν πρωτάθλημα με νίκη στο Βικελίδης...βρείτε τρύπα στη Σαλόνικα...αυτό το ξέρετε φαντάζομαι...οπαδός είμαι και εγώ...

Επισκέπτης
Ο κόσμος δεν πάιζει μπάλλα...και απο την ομάδα πρίν 5 χρόνια μόνο ο Κουλοχέρης και ο Γκαρσία νομίζω είναι....σίγουρα θα δώσουν το...110%...ελπίζω να σας φτάσει...γιατί το ξέρω πως αν πάρουν πρωτάθλημα με νίκη στο Βικελίδης...βρείτε τρύπα στη Σαλόνικα...αυτό το ξέρετε φαντάζομαι...οπαδός είμαι και εγώ...

Πρώτα απ'όλα ανεξαρτήτως αποτελέσματος δε βλέπω που μπορεί να χάσει βαθμούς ο βάζελος έτσι ώστε να χάσει το πρωτάθλημα.
Δεύτερον δεν έχει σημασία πόσοι παίκτες ήσαν στην ομάδα τότε (μόνο ο Κουλουχέρης,ο Γκαρσία ήρθε την επόμενη χρονιά) αλλά το ότι οι υπάρχοντες ξέρουν ότι πρέπει να πάρουν το ματς όπως και να'χει..
Τρίτον δε θα χρειαστεί κανένας Αρειανός τρύπα να κρυφτεί....δεν το έχει κάνει ποτέ άλλωστε.

imandas

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Α ρε μογκολια Σαπουντζη που θελετε... :s&m_2:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πρωτάθλημα

95-96: Άρης - ΠΑΟΚ 0-0
96-96: Άρης - ΠΑΟΚ 0-0
97-98 Περιοδεία του ερπετ0υ στα χωράφια
98-99: Άρης - ΠΑΟΚ 2-0
99-2000: Άρης - ΠΑΟΚ 0-0
2000-01: Άρης - ΠΑΟΚ 4-0
01-02: Άρης - ΠΑΟΚ 2-3
02-03: Άρης - ΠΑΟΚ 2-0
03-04: Άρης - ΠΑΟΚ 1-1
04-05: Άρης - ΠΑΟΚ 1-3
05-06: Περιοδεία του ερπετου στα χωράφια
06-07: Άρης - ΠΑΟΚ 0-0
07-08: Άρης - ΠΑΟΚ 3-1
08-09: Άρης - ΠΑΟΚ 0-0

Προϊστορία τα τελευταία χρόνια υπάρχει και στο κύπελλο. Πιο συγκεκριμένα:

17.1.01: Άρης - ΠΑΟΚ 1-1
17.5.03: Άρης - ΠΑΟΚ 0-1 (ο τελικός της Τούμπας είχε τυπικά γηπεδούχο τον Άρη)
28.01.09: Άρης - ΠΑΟΚ 0-0 (8-9 πεν.)

Βλέπουμε λοιπόν ότι τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε αρκετές ισοπαλίες (7/15 ματς), πολλές μάλιστα με το στείρο 0-0. Το ερπετ0 έχει να μας κερδίσει από την εποχή της σαρδέλας που χάσαμε 3-1 (και μετράει συνολικά 4 νίκες), ενώ εμείς για το πρωτάθλημα τότε που τους βοηθήσαμε να κάνουν περιοδεία στα χωριά της Ελλάδας (1-3), ενώ τους κερδίσαμε και πέρσι στο κύπελλο (μετρώντας συνολικά 4 νίκες).

Συνολικά στις αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Άρη έχουμε: 17 νίκες Άρη, 12 νίκες ΠΑΟΚ, 19 ισοπαλίες.

Συνολικά στις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Άρη έχουμε: 40 νίκες ΠΑΟΚ, 25 νίκες Άρη, 33 ισοπαλίες. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Παρουσία του προέδρου Θανάση Αθανασιάδη διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Άρη. Ο πρόεδρος των «κίτρινων», συνοδευόμενος από τον εκτελεστικό διευθυντή Γιάννη Κόντη, μίλησε στους παίκτες για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την σημασία του. Η διοίκηση της ΠΑΕ θέλει βεβαίως να είναι κοντά στην ομάδα και το δείχνει με κάθε τρόπο λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι αλλά και τα δύο παιχνίδια κυπέλλου με την Καβάλα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μιχάλης Σηφάκης ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Η Παρασκευή φαίνεται πως θα είναι η κρίσιμη μέρα για την συμμετοχή του στο ντέρμπι με τις πιθανότητες πάντως να είναι υπέρ του.

Εξαντλούνται τα εισιτήρια

Μόνο για τις θύρες των επισήμων έχουν μείνει πλέον εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί του Άρη εξαφάνισαν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τις υπόλοιπες θύρες και πλέον αυτά που έχουν απομείνει αφορούν τη Θύρα – 7 (επισήμων – 50 Ευρώ) και τις παράπλευρες θύρες (5-6 με τιμή 35 Ευρώ).
*σε τρεις μερες καναμε σολντ-αουτ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αρα συμφωνα με το ρεπορταζ, ο κουρκος ερχεται χωρις φοβο, αλλα με παθος για να παρει το..... Χ...

ΕΛΑ τζουλια του βορρα....... θα πιουμε σαμπανια!!!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ελατε ΚΟΤΑΡΕΣ...... αυτα που εγιναν δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ..........

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ποσο θα γουσταρατε ρε ΚΟΤΟΥΛΕΣ να ειστε εστω και 600 πτηνα μεσα στο ναο, εεεεε???????

Τη φαση μεσα στα γηπεδα ΕΣΕΙΣ τη χαλασατε, την ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ εσεις την ξεκινησατε..... πιτσα, μπυρα, καναπε και την σαμπανια στην tv θα τη δειτε........

Επισκέπτης
Αρα συμφωνα με το ρεπορταζ, ο κουρκος ερχεται χωρις φοβο, αλλα με παθος για να παρει το..... Χ...

ΕΛΑ τζουλια του βορρα....... θα πιουμε σαμπανια!!!!!!

Μάξιμους......
Θα σε παρακαλέσω θερμά να μη που προγκήξεις τα Τουρκάκια.
Άσε να γράψουν ότι θέλουν,να μας γράψουν για άνετη επικράτηση μέσα στο ναό κι άλλες τέτοιες παπαριές...
Έτσι κι αλλιώς από Κυριακή βραδάκι θα  εξαφανιστούν και θα τα ψάχνουμς στα φανάρια..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μάξιμους......
Θα σε παρακαλέσω θερμά να μη που προγκήξεις τα Τουρκάκια.
Άσε να γράψουν ότι θέλουν,να μας γράψουν για άνετη επικράτηση μέσα στο ναό κι άλλες τέτοιες παπαριές...
Έτσι κι αλλιώς από Κυριακή βραδάκι θα  εξαφανιστούν και θα τα ψάχνουμς στα φανάρια..
γαμηστε την τουρκογυφτισσα ζμπαουγκ..
πλεζουρας speaking..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom