maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Γράψ'το όλο στα Τούρκικα για να μη μπερδεύονται
Borular iki başlı değil durdurmak
Εχεις δικιο, πουουου αγγλικα αυτοι, Ευρωπη εχουν να δουν χρονιαααααααααααα.......
Γράψ'το όλο στα Τούρκικα για να μη μπερδεύονται
Borular iki başlı değil durdurmak
Χωρίς λόγια!!!!!!!!!!!
Πολυ μικρος για το μεγαλειο της ομαδας και του κοσμου που καποτε σταθηκε διπλα του...... ετσι ειναι ολοι οι ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.......... στην ΠΑΠΑΡΑ ΜΑΣ πλεον......
Φτουσαν!Πολυ μικρος για το μεγαλειο της ομαδας και του κοσμου που καποτε σταθηκε διπλα του...... ετσι ειναι ολοι οι ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.......... στην ΠΑΠΑΡΑ ΜΑΣ πλεον......
Φτουσαν!
[glow=red,2,300]Ξέρουμε περί ποίας ΠΑΕ ο λόγος[/glow]??
Έπιασες ακριβώς το νόημα του ποσταρίσματος..
χαιρετισματα σε γαττο και γαμαικανο
2010 ?????????????????
Πότε γίνεται ο ορισμός??
αν ειναι να παιχτει στα ισα θα μπει κακκος(που αντικειμενικα ειναι ο καλυτερος)2006-2007 Βασσαρας (εντός, πρωταθλημα)
2007-2008 Σταυριδης (εκτός, πρωταθλημα)
2008-2009 Πολατιαν (εκτός, πρωταθλημα), Κακος-εποπτες (κυπελλο εκτός), Παμποριδης (κυπελλο εντός)
2009 Καλοπουλος (εκτός, πρωταθλημα)
2010 ?????????????????
Αθανατη Βορεια Ελλάδα!!!!!!!!
Ενα ενδιαφερον post που τσιμπησα απο κιτρινομαυρο site, ετσι για να θυμομαστε την...... προιστορια! Για να δουμε....
Μην μασας,αυτοι τα λενε για να εχουν κατι να πουν,εχουν και λερωμενη τη φωλια,οποτε καταλαβαινεις...Ας μας δειξουν ΕΝΑ βιντεο με αδικη αποβολη παιχτη αντιπαλου μας και το συζηταμε...
Για πειτε μου ρε αλανια (γιατι εγω ειμαι καλοπιστος και με εχουν πεισει οτι αδικα διαμαρτυρομαι ισα ισα που ειμαι και ευνοημενος αφου παιζω με παικτη παραπανω συνηθως ) σε αυτο το βιντεο με τη γκολαρα του Καλβο, ειμαι χαζος???? Δε βλεπω κατι????? Γιατι ΠΗΡΕ ΚΙΤΡΙΝΗ Ο ΚΑΛΒΟ???????????????
Ειδικα για την κυριακη δεν θελω ν'ακουσω τιποτα για διατησια,δεν με νοιαζει ποιος θα σφυριξει,η προστασια στην παοκ ειναι δεδομενη,και δεκα πεναλτυ να μην μας δωσει οι παιχτες πρεπει να τα δωσουν ολα για τη νικη και να μην πεσουν στην παγιδα των νευρων(βλεπε ματς τουμπας)...
αν ειναι να παιχτει στα ισα θα μπει κακκος(που αντικειμενικα ειναι ο καλυτερος)
αν δεν μπει ο κακκος, ειναι πιθανο να φατε καποιο σπρωξιμο απο πατερα μερια
Οποτε παιξαμε σαν Αρης ξεφτυλισαμε και το κορακι,αυτο θελω να δω την Κυριακη,δεν με νοιαζει ποιος θα αναλαβει να τους προστατευσει,οποιος και να ειναι την ιδια δουλεια θα κανει...Σε αυτο συμφωνω με την εννοια οτι ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, δε φοβουνται κανενα και τιποτα..... ΑΛΛΑ... υπαρχει ενα ΑΛΛΑ, αν γινει π.χ. παιχνιδι σαν αυτο με το γαυρο, εισαι απο καλος εως παρα πολυ καλος και δε μπαινει η φαση του γκολ με το καμπορα και εχουμε τη φαση πεναλτυ με το μπλοκ αλα βολλευ του ντουντου, τι κανεις τοτε????? Πως κρατιεται ο κοσμος που εχει ΔΙΚΑΙΩΣ αισθημα αδικιας ΚΑΙ φετος????? Τι να κανω το ηταν σουπερ, επαιξαν παλληκαρισια, αλλα 1 'η 0 βαθμοι εις το πηλικον???? Η καραμελα "κανε ομαδα να κερδιζεις και τους διαιτητες, δεν υπαρχει", ειναι οι "αρχοντες" του αγωνα και μπορουν να σε κανουν οτι θελουν, οποτε θελουν.......
Κατα τα αλλα φυσικα και συμφωνω οτι εμφανιση σαν το 2ο με την καβαλα, οπως και πολλες εμφανισεις φετος, ουτε να το σκεφτονται να κανουν......
Μην μασας,αυτοι τα λενε για να εχουν κατι να πουν,εχουν και λερωμενη τη φωλια,οποτε καταλαβαινεις...Ας μας δειξουν ΕΝΑ βιντεο με αδικη αποβολη παιχτη αντιπαλου μας και το συζηταμε...