Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πιστευω οτι τα παιδια εκει στο "υπογειο" οτι κανουν "καλη δουλεια".... τους εχω εμπιστοσυνη!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αυστηρά θα είναι τα μέτρα τάξης του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, όπως αποφάσισε η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και συμφώνησαν οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων στη σημερινή σύσκεψη στο Κλ. Βικελίδης.
Το ντέρμπι των...δύο «αιωνίων αντιπάλων» της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε νωρίς με τους εκπροσώπους των δύο ΠΑΕ, Άρη και ΠΑΟΚ, αλλά και τους επικεφαλείς της Αστυνομίας να κουβεντιάζουν σήμερα(9/3) για τα μέτρα τάξης του αγώνα της Κυριακής.
Η σύσκεψη έγινε το μεσημέρι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου και πάρθηκαν τα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Είκοσι προσκλήσεις θα πάρει ο Δικέφαλος του Βορρά για να καλύψει τις ανάγκες της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ θα τοποθετηθούν σε σουίτες του γηπέδου Χαριλάου.
Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα και για λόγους ασφαλείας το μέτρο της ελεύθερης εισόδου των παιδιών κάτω των 12 ετών θα επιτραπεί αποκλειστικά και μόνο για την θύρα 7 (επίσημα) και πάλι μέχρι το σημείο που θα καλυφθεί η πληρότητα των θέσεων.
Δεν θα ισχύσει το μέτρο για καμία άλλη θύρα.

Την ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκπροσώπησαν ο γενικός διευθυντής Γιώργος Ελευθερούδης και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Κόντης, ενώ την [glow=red,2,300]ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο διευθυντής της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης.[/glow]

Βρε βρε βρε, ο "παραιτημενος"......... καλωςτονε.......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Παραγκα λεμε....ετσι τυχαια ειναι στην 2η θεση?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ασχετο ρε αδερφια, αυτοι οι επαγγελματιες-ραδιοφωνατζηδες-οπαδοι, ποσο ΗΛΙΘΙΟΙ μπορει να ειναι????? Οτι θα προσπαθησουν με καθε τροπο να κανουν πουτανα το παιχνιδι, οτι θα παιξουν με τα νευρα τουν κοσμου μηπως και καταφερουν να το διακοψουν ειναι λιγο πολυ "ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ" στην πολη, οτι τους προετοιμαζουν στις βουτιες σε περιπτωση που πεσει μεσα εστω και μια..... νιφαδα χιονιου, επισης, οτι ο κοκορικος θα στησει αυτι πισω του μηπως και καποιος ..... ΚΛΑΣΕΙ ΔΥΝΑΤΑ για να τρεξει αμεσως στη σεντρα, επισης..... αλλα ρε καραγκιοζακο-κοροιδο, να λεες ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, οτι ο σαντος κανει προπονηση τη μοδιστρα στα κορνερ, ειναι .....βλακεια να το πω? ηλιθιοτητα? χαζομαρα? Μπα.... μπαογκ εισαι... ολα τα περιμενουμε απο σας, ευχαριστουμε που μας προετοιμαζετε και μας δειχνετε ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ την Κυριακη.....
Για ποια λουγκρα το λες  Μαξιμ?

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Eres un hijo de puta καλύτερα.,

Το usted παραείναι ευγενικό για τέτοιον μπάσταρδο

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Επιστημονες οι οπαδοι του ΑΡΕΩΣ βεβαιως βεβαιως......  :2funny: :2funny: ΚΑΙ με τα ισπανικα τους!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Mάξιμε κάνε τα κουμάντα σου....
Θέλω να το δω σε πανώ τεραστίων διαστάσεων να πιάνει όλο το πέταλο!

Δεν ειναι στο χερι μου, γαμω τη τζουλια μου γαμω, αλλα εχω εμπιστοσυνη στα αλανια....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

(Κι ας κονομαει ο σαουρ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

Επισκέπτης
Δεν ειναι στο χερι μου, γαμω τη τζουλια μου γαμω, αλλα εχω εμπιστοσυνη στα αλανια....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

(Κι ας κονομαει ο σαουρ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

Να κατουρηθεί η καριόλα η μοδίστρα μπαίνοντας στο ναό!

Και να τον συνοδεύσει στη φυσούνα ο Σταύρακας! :rockon: :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
[size=30pt]Vitolo no es tu culpa que eres un hijo de puta[/size]

Βρηκα το ΣΩΣΤΟ

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
καμια μεταφραση ολων αυτων? :huh: :huh:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ

αν τυχόν έρθει Χ,προσέξτε μην σας ξεφύγει κανένας πανηγυρισμός γιατί θα ξεφτυλιστείτε στους αιώνες των αιώνων

όπως είπε και ο Ραπτόπουλος,κρυφά να κάνετε τον γύρο του θριάμβου το βράδυ γύρω από την Παπαναστασίου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom