Επισκέπτης
Ναι, τον πηρε μεταγραφη απο το γηπεδο-ΛΑΣΤΙΧΟ!!!!!!!
Το πανώ το μεταφράσατε στα ισπανικά?????
Ναι, τον πηρε μεταγραφη απο το γηπεδο-ΛΑΣΤΙΧΟ!!!!!!!
αναμενουμε το ντερμπυ με παοκΤο πανώ το μεταφράσατε στα ισπανικά?????
αναμενουμε το ντερμπυ με παοκ
Για ποια λουγκρα το λες Μαξιμ?Ασχετο ρε αδερφια, αυτοι οι επαγγελματιες-ραδιοφωνατζηδες-οπαδοι, ποσο ΗΛΙΘΙΟΙ μπορει να ειναι????? Οτι θα προσπαθησουν με καθε τροπο να κανουν πουτανα το παιχνιδι, οτι θα παιξουν με τα νευρα τουν κοσμου μηπως και καταφερουν να το διακοψουν ειναι λιγο πολυ "ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ" στην πολη, οτι τους προετοιμαζουν στις βουτιες σε περιπτωση που πεσει μεσα εστω και μια..... νιφαδα χιονιου, επισης, οτι ο κοκορικος θα στησει αυτι πισω του μηπως και καποιος ..... ΚΛΑΣΕΙ ΔΥΝΑΤΑ για να τρεξει αμεσως στη σεντρα, επισης..... αλλα ρε καραγκιοζακο-κοροιδο, να λεες ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, οτι ο σαντος κανει προπονηση τη μοδιστρα στα κορνερ, ειναι .....βλακεια να το πω? ηλιθιοτητα? χαζομαρα? Μπα.... μπαογκ εισαι... ολα τα περιμενουμε απο σας, ευχαριστουμε που μας προετοιμαζετε και μας δειχνετε ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ την Κυριακη.....
Για ποια λουγκρα το λες Μαξιμ?
Επιστημονες οι οπαδοι του ΑΡΕΩΣ βεβαιως βεβαιως...... ΚΑΙ με τα ισπανικα τους!!!!!
Mάξιμε κάνε τα κουμάντα σου....
Θέλω να το δω σε πανώ τεραστίων διαστάσεων να πιάνει όλο το πέταλο!
Δεν ειναι στο χερι μου, γαμω τη τζουλια μου γαμω, αλλα εχω εμπιστοσυνη στα αλανια....
(Κι ας κονομαει ο σαουρ )
Να κατουρηθεί η καριόλα η μοδίστρα μπαίνοντας στο ναό!
Και να τον συνοδεύσει στη φυσούνα ο Σταύρακας!
Ολα θα γινουν οπως ΠΡΕΠΕΙ!!!
καμια μεταφραση ολων αυτων?